|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
secret78

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 02, 2013 10:59 am Předmět: |
|
|
hele, nedávej sem Šádkovy nohy, ale svoje, jo! _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: so březen 02, 2013 1:06 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Přijde mi to desetkrát lepší než když si někdo začmára obličej. Nic si z toho roine nedělej, ale poslouchej. Už ti tady spousta lidí řeklo, že máš velkou hlavu a dětský tělo a ty se furt fotíš tak, že to tu hlavu ještě zvírazňuje . |
dobře si to napsal , ale já mám podobný (ještě horší) problém s gramatikou
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so březen 02, 2013 1:18 pm Předmět: |
|
|
| johny c napsal: |
dobře si to napsal , ale já mám podobný (ještě horší) problém s gramatikou |
sakra, žes to musel vytáhnout
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so březen 02, 2013 1:18 pm Předmět: |
|
|
secret, to čo máš za hnáty, ty keby si nebol taký dobrý atlét, tak môžeš za rok na pódium a mieriť vysoko! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so březen 02, 2013 1:47 pm Předmět: |
|
|
Secret fakt paráda! Pamatuju si tě tady ještě z dob dávných pravěkých a je to teda neskutečná změna! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so březen 02, 2013 1:53 pm Předmět: |
|
|
Vypadá to hodně dobře. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so březen 02, 2013 9:35 pm Předmět: |
|
|
No robím čo môžem :) Ďakujem
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 03, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
ty separovaný ruce včetně brachialis... pecka.
kolik váží ostatní kanoisti (nebo prostě ti, co dělaj ten sport, co ty) ?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne březen 03, 2013 2:32 pm Předmět: |
|
|
Většina váží ještě méně než já - já měřím 187 cm a navážil jsem dneska 83 kg - ostatní váží třeba 77kg a měří 185 cm - Ale máme pár vyjímek, kteří jsou o třídu jinde jak silově tak svalově než já, ale dalo by se říci, že z hlediska svalového rozvoje patřím k těm lepším
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po březen 04, 2013 8:37 pm Předmět: |
|
|
Nejlepší forma, co jsi zatím měl, good job!!!!!! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
gresht

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|