|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
Zaslal: út únor 12, 2013 10:30 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | SamSkung napsal: | | Albert - Tuňák Franz Josef 32,90 ! Ze 64,90 |
Tady ten tuňák mi teda vubec nechutnal a smrděl rybinou |
Sorry, ale po čem by měl tuňák smrdět když ne po rybině? btw. buď rád že cejtíš rybinu když jíš rybu, lepší jak cejtit kdoví jakou chuť čehosi jiného, to si pak můžeš říkat jestli to byl vůbec tuňák...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: út únor 12, 2013 11:05 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Kaufland: Arašídové máslo - Peo's, 340g, 90%, 29.90,- |
to je hodne pekna cena, jaka je chut?
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: út únor 12, 2013 11:14 am Předmět: |
|
|
Na máslo sem včera koukal....made in china...nekupoval bych...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út únor 12, 2013 11:42 am Předmět: |
|
|
Chuť je podle mě super, patří mezi nejlepší co jsem měl. A to že je made in china mě tak nějak neštve...
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: út únor 12, 2013 11:44 am Předmět: |
|
|
| krosař napsal: | | Na máslo sem včera koukal....made in china...nekupoval bych... |
to už je napsáno i na potravinách?
|
|
| nahoru |
|
 |
HerrThomas
|
Zaslal: po únor 18, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
Vanička tvarohu v LIDLu 7,90 Kč :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: st únor 20, 2013 5:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po březen 04, 2013 8:36 pm Předmět: |
|
|
eSko - taky jsem pro jedno máslo dnes sáhnul, a pak do Spencera pro další 2  . To z Lídlu není špatné, ale je u mě až na druhém místě. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po březen 04, 2013 8:43 pm Předmět: |
|
|
Já mám radši sladký, ale zase nechci jíst kilo cukru s arašídama, takže jsem ještě nenatrefil na to chuťově ideální. Tohle se zatím dle složení tváří, že by mohlo být trochu sladší, tak uvidíme. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: po březen 04, 2013 8:46 pm Předmět: |
|
|
jen se zeptam.. jak dlouho ma to maslo trvanlivost? dik _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po březen 04, 2013 8:51 pm Předmět: |
|
|
Moje do 10/2013, ale je lepší ho samozřejmě spotřebovat co nejdříve, tak jako každou potravinu po otevření. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: po březen 04, 2013 10:02 pm Předmět: |
|
|
Teď si nejsem stoprocentně jistý ale matně si vzpomínám, že my kolegyně z práce kupovala tenhle McKennedy´s ve sklenici z Lidlu...na etiketě nápis American Way a socha svobody a pokud si dobře vzpomínám, země původu bylo UK.
To jen tak pro zajmavost..nějak to nepodráží mojí chuť na něj nebo nevzbuzuje pochybnost ohledně kvality.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po březen 04, 2013 10:14 pm Předmět: |
|
|
| krosař napsal: | Teď si nejsem stoprocentně jistý ale matně si vzpomínám, že my kolegyně z práce kupovala tenhle McKennedy´s ve sklenici z Lidlu...na etiketě nápis American Way a socha svobody a pokud si dobře vzpomínám, země původu bylo UK.
To jen tak pro zajmavost..nějak to nepodráží mojí chuť na něj nebo nevzbuzuje pochybnost ohledně kvality. |
No pokud vím, tak třeba M&S bere taky UK věci a jsou to kvalitní výrobky. Ségra tam byla na dovče a potraviny si pochvalovala. Spíš bych se bál potravin, který se hrdě hlásí k ČR a pak na etiketě vidíš první řádky v polštině a v kroužku PL... _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: po březen 04, 2013 11:16 pm Předmět: |
|
|
Určitě. Tohle sem směřoval spíš směrem, že sem se nad tím pozastavila pousmál ..ta proamerická etiketa a vzadu Made in UK. Jinak k těm polským výrobkům. To je jedna z věcí co mě na Lidlu mrzí, že jejich mlékárenské produkty mají jen od značky Pilos a made in Poland. Takže musím chodit nakupovat jinam tyto věci.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|