|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 04, 2013 9:01 pm Předmět: další dotazy od ektomorfa |
|
|
Zdravím všechny čtenáře a čtenářky ... Mám pár dotazů na které bych rád odpověď, tak ssnad budete věďět...
1.) vystouplá žebra- již trochu přibírám, i nejakej tuuk mám na břiže, ale žebra mi pořád hnusně lezou...neni nejakýý cvik nebo neco, čím ''schovat žebra'' ?
2.)papat?- Jim ted denne. 600-700g sachru...neco jde i do tuku ( ale svaly rostou stejne malo) a zajima me zda se trosku zprasit a v lete, kdy. Nebudu posilovat v possilce ale jjen s vllastni vahoou+ budu behat a plavat shoodit tuk?
3.)mam dost tenke kosti ale vappniku a tak mam dost, asi neni zadna finta jak je donutit k zesileni ze :D (skoro sci-fi)
4.) mam nesymettrickou postavu: velka prdel, stehna, mala lytka, a vrsek taky mensi....jsou cviky na ''zmenseni''pozadi? Stehna neresim nejak, i geneticky mi tam de tuk ale ta prdel me vadi
5.) šestnácti letý kamarád si koupiil tribulus. Něco jsem již četl a snažil se mu to rozmluvit ale nedal si řícct...bude na něj mít účinek? Nebude jen negativni? Bojim se aby nebyl agresivni jak se nekde psalo ....
6.) nejaka levnejsi kloubni vyziva? Kterou by ste doporuucili... Jeden dnes již pán mi říkal že byl na tom +- jak já -svaly moc nerostly, síla šla celkem nahoru a oddělal si klouby. Chci tomu předejít...
děkuju za jakoukoli slušnou a NORMÁLNİ odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út březen 05, 2013 7:24 pm Předmět: |
|
|
5) Jenom asi jestli není uplný flegmatický typ, co by neublížil ani mouše, tak mu to je k ničemu
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út březen 05, 2013 7:24 pm Předmět: |
|
|
1-4. přiber svalovou hmotu, jinak jíš i tuky? Není těch sachrů zbytečně moc? Já vím, že ekto to mám jinak, ale stejně.
5. Myslím, že vyhozené peníze a nic z toho nebude.
6. levná nevím, ale já i kámoš jsme byli spokojeni s Animal, mě to pomohlo s loktem, dřív mě tam píchlo, když jsem se špatně pohnul a byl problém odjet, uzký bench, bradla a i u francie to bolelo, dal jsem animal a zatím dobrý.
Moje otázka, jak sis dal po jméno to poník?
Edit už vim.
edit2: V prváku, když jsem jedl každý den vločky 2-3x denně mi kámoška říkala, že jich sežeru víc jak kůň, ale taky jsem jedl minimálně přes 500g, ale pak jsem byl nafouklej jak balon. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út březen 05, 2013 7:49 pm Předmět: |
|
|
Tuk jim, vubec se mu nevyhybam, ikdyz mohl bych... Taky jsem trochu nafoukly, ale myslim ze kdybychn je tyden vyradil a poradne se vy*ral tak jsem zas ok...noo, snazim se probrat svalovou hmotu, jenze to je to, co mi nejde '.'
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 4:34 pm Předmět: |
|
|
at nezakladam dalsi vlakno, dotaz hodim sem...
jelikoz jsem usoudil ze sacharidu mam dost, gainer (maltu) hazu jen po treninku. ale dost casto se sstane ze bilkkoviny za den mam. jen kolem 100.... tudiz chci koupit protein, ale nemam nejvic penez, takze nejaky levnejsi (2kg aspon)....mam koupit od atp nejaky sojovy protein? vyjde levne...nebo nejlevnejsi syrovatkovy? nebo si precijen stovku-2 priplatit a koupit wpc od extrifitu? denne bych hazel jen 1 davku asi 35 gramů, ....
dekuji za rozumné rady
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 4:53 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | at nezakladam dalsi vlakno, dotaz hodim sem...
jelikoz jsem usoudil ze sacharidu mam dost, gainer (maltu) hazu jen po treninku. ale dost casto se sstane ze bilkkoviny za den mam. jen kolem 100.... tudiz chci koupit protein, ale nemam nejvic penez, takze nejaky levnejsi (2kg aspon)....mam koupit od atp nejaky sojovy protein? vyjde levne...nebo nejlevnejsi syrovatkovy? nebo si precijen stovku-2 priplatit a koupit wpc od extrifitu? denne bych hazel jen 1 davku asi 35 gramů, ....
dekuji za rozumné rady |
Nekupuj žádnej a kup si třeba každej den za 10-20Kč nějakej tvaroh, cottage, 100g eidamu, vejce, šunku. Využiješ to mnohem líp než protein a finančně tě to v konečné fázi vyjde stejně jak koupě proteinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 5:09 pm Předmět: |
|
|
myslis ze zadnej syr/tvaroh/vejce nejim ? :) ....
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út březen 12, 2013 9:49 pm Předmět: |
|
|
dalsi dotaz....
treninky mam 2x tydne v 7 rano a to fakt nemam silu... proto premyslim o kofeinu..ale napadl me Aminostar Pre training xxl ..... 4 tablety na trenink by snad stacily a vydrzely by na 20 treninku (jen na ty ranní-2 a pul měsíce) .... jaký názor máte na ten Aminostar Pre Training? dekuju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 12, 2013 9:59 pm Předmět: |
|
|
Koupil bych ascofin v lékárně. Nebo si ráno uvařil kafe.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út březen 12, 2013 10:00 pm Předmět: |
|
|
z kafe mam kreče a poté divoké sra*í :D sice ne vždy, ale je to takové buď a nebo.... co je to z té lékárny?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 12, 2013 10:05 pm Předmět: |
|
|
Směs kofeinu a céčka. Neplatil bych hromadu peněz za takovou jednoduchost jako je kofein - sehnal bych si to nejlevnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út březen 12, 2013 10:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|