|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Tak kdo bude mistrem tentokrát? |
| Zlín |
|
18% |
[ 8 ] |
| Slavia |
|
9% |
[ 4 ] |
| Plzeň |
|
6% |
[ 3 ] |
| Třinec |
|
11% |
[ 5 ] |
| Sparta |
|
18% |
[ 8 ] |
| Litvínov |
|
4% |
[ 2 ] |
| Kladno |
|
6% |
[ 3 ] |
| Č. Budějovice |
|
6% |
[ 3 ] |
| Vítkovice |
|
4% |
[ 2 ] |
| Pardubice |
|
11% |
[ 5 ] |
|
| Celkem hlasů : 43 |
|
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 6:51 pm Předmět: |
|
|
Ty vole to jsou takoví píčové.  Jasně vidí, že Kladno je naprosto neškodné při hře 5/5, ale totálně neškodné, a nechají se vylučovat jak banda imbecilů. Ať postoupí, nebo ne, tak tohle je od Pardubic nejslabší hokej za posledních 10let a jestli půjde dál Kladno, tak si na něm smlsne i Amfora. Ani jeden z týmů tam nemá co dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mravenec1

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 7:01 pm Předmět: |
|
|
já ji věřím pořád
proč imbecilové?  je to o nervech, neni lehky se udržet...ještě k tomu v play off
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
Konečně... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 07, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
Tak Johne...jste ze hry. Doufám, že Vítky nebudou následovat:o (
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 7:48 pm Předmět: |
|
|
Tak Pardubky škoda...věřil jsem do konce zapasu, že vyhrají. Kladno si to zasloužilo..tak ať se dostanou, co nejdál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 7:48 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Konečně... |
Tak tady je mi to jasný
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 8:09 pm Předmět: |
|
|
Pardubice na to tento rok prostě neměly a Říhův příchod neznamenal absolutně nic, snad krom devíti proher na hřištích soupeřů z deseti utkání. Ani jeden blbej gól v zápase o všechno?.....Ne, opravdu nesmekám klobouk jako pan Jílek s panem Richterem. Tohle byl velice slabý projev a pokud jde o herní kvalitu, tak pouhý odvar výkonů z let minulých a strašidelné na tom není, že hráči nebojovali, nýbrž naopak že se snažili a o to víc působili jak bezzubá štěňátka. No nic, příští rok musí být lépe, letošní trůn je uvolněný a jak říkám favoritem bych viděl postupujícícho z dvojice Třinec - Sparta, možná Plzeň. Z hlediska fanouška je mi ale lhostejné kdo mistrem bude a proto nemám nervy psát reporty. Poprosil bych Deadlifta, či Kebu, aby se toho tento rok ujali. Bude lepší, když to bude někdo zaintresovaný do děje, někdo, kdo v tom bude mít želízko v ohni a tedy srdíčko. Ke Kladnu mohu říci, že jim pochvala za bojovnost opravdu právem náleží, gratuluji Rytířům, ale upřímně, s tak slabým týmem snad Pardubice v play off ještě nejen neprohrály, ale ani nehrály. Za rok snad bude pro fanoušky Perníků lépe...horší než letos to bejt nemůže.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 8:11 pm Předmět: |
|
|
Tak je hotovo :)
Milosovi patri velky podekovani ze zachranil Pardubice, mozna i extraligu v Pardubicich.
Salfickymu patri podekovani za karieru a prispeni Pardubicim, dneska jehobposledni zapas.
Dnesni hokej by se dal komentovat jako neschopnost pardubickyho utoku dat gol i z tech nejtutovejsich sanci. S hokejem, ktery predvedlo kladno, budou radi, ze si se Slavii netrhnou ostudu jak hrom, protoze jestli proti nasemu golove impotentnimu hokeji a neustalym oslabenim jsou schopni protlacit jen jeden gol, budou mit peklo.
Jinak situace v hokeji, respektive ve spojeni s disciplinarni komisi a rozhodcima se mi pomalu ale jiste zacina pekne hnusit. Ze je Jarda dobrej hokejista, to uznavam, ale Ales mel tenkrat pravdu, kdyz rikal, ze je to prerostly ubreceny decko... Napise ze zamoti, ze rozhodci piskaj proti kladnu, i kdyz ten hokej ani nevidel a disciplinarka najednou nevidi zadny fauly. Tresnickou na dortu bylo, ze ten gol dnesni dal Jass, kterej podle me nemel hrat a mel mit na dnesni match stopku...ale nerikam, ze by gola nedal nikdo jinej, ostatne je tezky vyhrat, kdyz nedame gol :)
Ted je pro me nejsympatictejsi tym asi Slavie, tam se mi libi, ze Ruzicka dokazal postavit tym skoro z niceho a po debaklu z minuly sezony bych jim to i pral....prazakum jednem :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 8:11 pm Předmět: |
|
|
Já se toho ujmu, protože Deadlift se na to taky vyprdne až dostanou Vítky gól v prodloužení a vypadnou
Jinak hold gratulace Kladnu a ty Johne netruchli a bav se hokejem, budu psát reporty Litvajzu a co kde kdy uvidím _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 07, 2013 8:14 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | Já se toho ujmu, protože Deadlift se na to taky vyprdne až dostanou Vítky gól v prodloužení a vypadnou
Jinak hold gratulace Kladnu a ty Johne netruchli a bav se hokejem, budu psát reporty Litvajzu a co kde kdy uvidím | Asi tak
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 8:19 pm Předmět: |
|
|
Grimley : proč by Jass neměl hrát? dostal 5+OK, zápas stop je až za 4 vyšší tresty, nebo si to myslel tak, že ten faul byl brutální? _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 8:23 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | Grimley : proč by Jass neměl hrát? dostal 5+OK, zápas stop je až za 4 vyšší tresty, nebo si to myslel tak, že ten faul byl brutální? |
myslim ze ten faul by se dal podle meritka ktery pouzili na Noska ohodnotit podobne.... ale o tom se nechci hadat, je to muj nazor a nic tim neobhajuju... :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
Jinak, chápu, že se titul nedá vyhrávat každý rok, ale vcelku mě pobavil jeden komentář na FB. Ostatní se na kritiky samozřejmě budou zlobit, ale když se tovezme do detailů, tak má prakticky ve všem pravdu.
[i]Nezlobte se na mě, ale dnes to byl hokej k zblití. 1. třetina ještě šla, ale ten zbytek byl odpad. 10 faulů? Zajímalo mě, co jim Říha poradil, protože je faul a faul. Faul, kterým zhatíš nebezpečí před svoji brankou a ukončíš akci soupeře a potom je nesmyslný faul mimo hru, mimo obranné pásmo. A na ty fauly jsme za celou sérii doplatili. Jak jsem psal tak za každý takový faul pokutu 1 000 Kč a pořádně je nakopat do prdele. To, co předváděli bylo neuvěřitelný. Přesilovky úplně nulový. Nechápu jak někdo může odehrát tolik trapných přesilových her, kdy to je pro soupeře spíše výhoda. Neschopnost od hráčů si nahrát byla další věc a další důvod, kdy jsem musel vypnout TV, i když...spíš mě ji vypnula EL v čele s Plzní a Istanbulem a já děkoval bohu, protože ten, komu bylo dnes špatně a nemohl se vyblit tak k tomu měl u hokeje skvělou příležitost! Hanba Pardubicím, historii, jménu a všem fanouškům, který tento hnus museli snášet prakticky celou sezonu! i]
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 8:27 pm Předmět: |
|
|
Grimley : však v pohodě, od diskutování to tu je, já bych tomu asi to 5+OK nechal, ale já jsem celkově pro menší používání TH.
Koukáte na ty Vítky?Nekonečný příběh _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|