|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Helheim
|
Zaslal: út březen 05, 2013 1:24 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | ursus. napsal: | | podla mna struve nebude vediet ako sa vola o dva roky |
nebudš ďaleko od pravdy, chlapec toho stihol už takto v mladom veku pokúpiť teda dosť, inak fotka z rentgenu jeho čelusťe, uff, mám dosť...
|
ještě že mu jich Hunt nenapumpoval několik po KO, jak bývá zvykem..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BerserK87
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 05, 2013 3:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út březen 05, 2013 3:25 pm Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | | Gergesa som nikdy nemal rad, takze to vidim na Samedova. | treba Ismael prekvapi celkem se tesim, je tam par zajimavejch fightu, tak uvidime jak to dopadne..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st březen 06, 2013 8:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Kebabking

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 11:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá březen 08, 2013 4:12 pm Předmět: |
|
|
Nekde jsem cetl, ze Hunt nabizeny zapas s JDS odmitl, vite o tom nekdo vic? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
SFUCC

|
Zaslal: pá březen 08, 2013 4:22 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Nekde jsem cetl, ze Hunt nabizeny zapas s JDS odmitl, vite o tom nekdo vic? |
to tvrdí DFW :D...Mark Hunt odmítá, že by odmítl..ještě to možná bude mít nějakou dohru, ale radši se počká na Overeema cca do léta. Je to pro Ně větší "money draw"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 09, 2013 3:15 pm Předmět: |
|
|
#rallyformarkhunt se vyplatila... UFC 160 JDS vs Mark Huntooo
|
|
| nahoru |
|
 |
SFUCC

|
Zaslal: so březen 09, 2013 6:09 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | #rallyformarkhunt se vyplatila... UFC 160 JDS vs Mark Huntooo |
HELL YESSS
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so březen 09, 2013 7:09 pm Předmět: |
|
|
teším sa a moc _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so březen 09, 2013 7:16 pm Předmět: |
|
|
Ja se na ten zapas moc netesim, Hunt je absolutne bez kardia a extremne zpomalenej... :/ Kdyz u zapasu Hunt v Struve rikal komentator - What a pace! tak jsem myslel ze jsem se preslechl... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 09, 2013 7:24 pm Předmět: |
|
|
Jo, ale je to pro Hunta životní šance vybojovat si titulovej zápas. Je to těžkej underdog proti bejvalýmu champovi, ale fandové si takhle velkej zápas pro Hunta přáli fakt hodně dlouho. Pro mě je to superfight.
A když prohraje? Ok. Čekal to každej. Fandové viděli jeho další zápas a snad si ho užili.
#rallyformarkhunt
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so březen 09, 2013 7:31 pm Předmět: |
|
|
Ja verím že JDSa knockne a úplne vážne, nemá zrovna dokonalú obranu a často toho pokúpi, čo od Hunta môže byť veľmi rýchli koniec, taktiež však opačne:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
SFUCC

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|