Zaslal: so březen 09, 2013 9:17 pm Předmět: Re: Crossfit
guruhonza napsal:
Takže zkusí znova a půjde na 200 snad =)
Nepůjde
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
líbí se mi, jak to část oddílu dělala dohromady - určitě super motivace a pár opakování to přidá
?
/edit odpovídal jsem na něco jiného
Nový wod by měl být znám v ČR brzo ráno ve čtvrtek, pokud se nemýlím.
Tipuju, že tam budou shyby/front squat/DU, uvidíme.
Naposledy upravil Frozz. dne ne březen 10, 2013 11:49 am, celkově upraveno 1 krát
líbí se mi, jak to část oddílu dělala dohromady - určitě super motivace a pár opakování to přidá
?
Jo, povzbuzovaní je super, včera jsem to taky zažil a je to úplně jiný pocit . A teď když na tebe na CF games kouká x stovek lidí , to musí být hec jako prase.
Nový wod by měl být znám v ČR brzo ráno ve čtvrtek, pokud se nemýlím.
Tipuju, že tam budou shyby/front squat/DU, uvidíme.
Jo byt na games to musi byt silena motivace. Me stacily jen ty zavody v Usti, takovy vykon jaky jsem podal tam, bych doma sam zopakovat nedokazal :-)
Ja tam tipuju urcite nejakou kombinaci MU a DU at je to nejaky workout vic na ty skill cviky
Guru: WODy budou vzdy ohlasene brzy rano ve ctvrtek
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru