Domácí a sklepní posilovny

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí a sklepní posilovny  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Domácí a sklepní posilovny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2013 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K těm stojanům Ti doporučím udělat to podobně jak máš ty, s tím rozdílem, aby byla možnost obě dvě části stojanu spojit, aby se jeden nekejval, druhej nekejval. A za druhý nedělat kolíbku jak tam máš ty nahoře, ale udělej 2 svislý profily o konstantní výšce a na to navlíkni o něco větší profil, v kterým bude díra a navařená pásovina na pokládání činky. Budeš to mít na dřepy, bench a hlavně je podstatně lepší odkládání, prostě činku sekneš za sebe, spustíš, opře se to o profily stojanu a nestane se Ti, že bys činku dál náhodou moc dozadu, jak se jednou stalo Draperovi (mně už párkrát málem taky).
dUB303

PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2013 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
nebo mi pošli do pm link a já ti to sem dám, protože spam bych ti hned vymazal :-)

Oki zitra ti to hodim do PM a kdyztak mi to pridas pod post diky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
šmajdy

PříspěvekZaslal: ne březen 10, 2013 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Home GYM

Judson

PříspěvekZaslal: ne březen 10, 2013 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Šmajdy to je proste parada, hned bych menil s tou svoji. A koukam ze to mas vse na 50 diry, je mam vice domacky na 25mm.

Tu naklapeci lavicku co je videt v kleci si delal take sam ? Takovu si chci udelat.
Nemas pro inspiraci podrobny nakres, jednotlive kusy, rozmery, okotovany obrazek ? Detailni fotky, jak je treba resena ta cast kde je sedak a operka na stejne ose a naklapy se tak , atd .... ?
Co jsou ty 2 vystupky na predni nozce, dole ? stelovatka vysky kozky kvuly nerovne podlaze ?

Predem diky.
šmajdy

PříspěvekZaslal: ne březen 10, 2013 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Šmajdy to je proste parada, hned bych menil s tou svoji. A koukam ze to mas vse na 50 diry, je mam vice domacky na 25mm.

Tu naklapeci lavicku co je videt v kleci si delal take sam ? Takovu si chci udelat.
Nemas pro inspiraci podrobny nakres, jednotlive kusy, rozmery, okotovany obrazek ? Detailni fotky, jak je treba resena ta cast kde je sedak a operka na stejne ose a naklapy se tak , atd .... ?
Co jsou ty 2 vystupky na predni nozce, dole ? stelovatka vysky kozky kvuly nerovne podlaze ?

Predem diky.

Nezlob se že tě zklamu,ale nic z toho jsem jsem nedělal,na to jsem až moc levý,prostě se mě podařilo přemluvit pár kamarádů a zainvestovat do toho.
co se týče klece tak rozměry mě dal mapler a nechali si to vyrobit.
U té lavky ty dva výstupky jsou kolečka....
ano všechny osy jsou 50mm
jinak díky za chválu...já osobě jsem rád že se to podařilo a můžu říct stop komerčním fitkum kde vadí magnesium a různé věci...
honzik833

PříspěvekZaslal: ne březen 10, 2013 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pekna posilovna co tam vic clovek potrebuje max jen par drobnosti, ale to se pripadne doplni casem ;-)
šmajdy

PříspěvekZaslal: ne březen 10, 2013 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzik833 napsal:
pekna posilovna co tam vic clovek potrebuje max jen par drobnosti, ale to se pripadne doplni casem ;-)

tak tak...časem se budou věci doplňovat a hlavně až bude zas síla,tak i strongman nářadí snad
Seva98

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Novy prirustek do rodiny, 61cm velky box + je to vyresene tak, ze nezabira dalsi misto navic :)

https://www.zonetraininglog.com
honzik833

PříspěvekZaslal: po březen 18, 2013 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a na co budete pouzivat takovy box?:-)
TheGhost

PříspěvekZaslal: po březen 18, 2013 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na co to je? Do železa?
Gohan

PříspěvekZaslal: po březen 18, 2013 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to odkládací prostor pro kotouče, samozřejmě
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po březen 18, 2013 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyrezat diru, pod to kybl a wc je na svete
splendid

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 12:16 pm    Předmět: nakup stroje Odpovědět s citátem

Cau chlapy, mam na vas dotaz premyslim ze si poridim do domaci posky multi stroj Kinetic F3 od ketleru + 20kg rozsireni, co vy na to ? jinak tu zatim mam po domacku delanej power rack, kupovanou bench lavici stavitelnou, hrazdu, spinning kolo, svihadlo 2x dlouhou osu 1x ez cinku jeste jednorucky 4x a necelejch 200kg zavazi . pokud to jinak kupovat nebudu chci si udelat obosmerny kladky jeste misto toho . díky za rady :) chtel bych dat zbohem posce uplne a byt jenom doma :) mistnost 4x5m.
ceslo

PříspěvekZaslal: pá červenec 05, 2013 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Konečně jsem se dokopal to nafotit, inspirací pro věž mi byl stroj od uživatele " Femoris ", ještě zbývá dodělat časem lavičku na předkopy a zákopávání, které se napojí na kladky a mám vše. Bradla sloužily původně jako benchpres/dřepy stojan s červenou lavičkou, hrazda je na chem kotvu do Spiroll stropu, zatím drží:-).
Závaží včetně jednoruček cca 500kg, ze začátku jsem kupoval z Aukra závaží, posléze už jen ze šroťáku železné odpalky a příznivější ceny:-).
Matroš na věž, tak různě co se našlo doma, co bylo potřeba přesné tak Ferona (vodící tyče apod.) kladky s ložiskama, lineární pojezdy na multipres mají ložiska.
Nejhorší bylo to vymyslet cca měsíc se to furt měnilo a vylepšovalo a stále je co. Hlavní nosné svislé jäkly, odvrtával kamoš a frézoval díry na háky multipressu, to bych doma nedal jinak samovýroba.
pod kobercem mám gumové pasy z dopravníku ale chtělo by to něco měkčího na tlumení při odhozu nějakého pekla..:-), poradíte?

Judson

PříspěvekZaslal: pá červenec 05, 2013 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naprosto paradni posilka, hned bych menil, oproti tomuto ta moje pusoby uboze

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí a sklepní posilovny Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: