Tvaroh polotučný, plnotučný nebo odtučněný?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tvaroh polotučný, plnotučný nebo odtučněný?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Tvaroh polotučný, plnotučný nebo odtučněný?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
peix

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 7:37 pm    Předmět: Tvaroh polotučný, plnotučný nebo odtučněný? Odpovědět s citátem

Myslím, že název topicu vypovídá o všem. Který tvaroh tedy volíte před spaním a proč? A jak často tvaroh jíte/měl by se jíst?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 7:44 pm    Předmět: Re: Tvaroh polotučný, plnotučný nebo odtučněný? Odpovědět s citátem

peix napsal:
Myslím, že název topicu vypovídá o všem. Který tvaroh tedy volíte před spaním a proč? A jak často tvaroh jíte/měl by se jíst?

plnotucny

ale nizkotucny je pro budovani svalu s minimem tulu lepsi
peix

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 7:47 pm    Předmět: Re: Tvaroh polotučný, plnotučný nebo odtučněný? Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
peix napsal:

plnotucny

ale nizkotucny je pro budovani svalu s minimem tulu lepsi

Já plnotučný taky kupuju, ale proč teda tvrdíš, že je lepší plnotučný, když pro svaly je lepší nízkotučný , tos bral v potaz chuť? Protože ta mi ani u jednoho nevadí :)

EDIT: Už vidím, ty netvrdíš, že je lepší, jen že volíš plnotučný ;) my bad
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 7:49 pm    Předmět: Re: Tvaroh polotučný, plnotučný nebo odtučněný? Odpovědět s citátem

ja nerekl, ze je nektery lepsi, rekl jsem, ze se domnivam, ze nizkotucny je vhodnejsi
plnotucny mi vic chutna, to je cele
duke.dukem

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 8:30 pm    Předmět: Re: Tvaroh polotučný, plnotučný nebo odtučněný? Odpovědět s citátem

peix napsal:
... Který tvaroh tedy volíte před spaním a proč?...

Zadny. Proc bych se cpal nekvalitním kaseinatem vapenatym, kdyz muzu mit micelarni kasein. Tech par korun navic na davku me uz vazne nezabije. Leda ze bych chtel usetrit za kazdou cenu i na mistech, kde to postrada smysl...
Draper

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 8:46 pm    Předmět: Re: Tvaroh polotučný, plnotučný nebo odtučněný? Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:
peix napsal:
... Který tvaroh tedy volíte před spaním a proč?...

Zadny. Proc bych se cpal nekvalitním kaseinatem vapenatym, kdyz muzu mit micelarni kasein. Tech par korun navic na davku me uz vazne nezabije. Leda ze bych chtel usetrit za kazdou cenu i na mistech, kde to postrada smysl...

On je to takovy 100 let stary prezitek davat tam pred spanim tvaroh, ovsem to, co tu pises, je samozrejme pravda. Sam zeru tvarohy a cottage syry ve velkem (a to opravdu ve velkem a rad bych se toho zbavil) a to jen proto, ze mne chutnaji (tvarohy jako surovina, kterou dale upravuji), ovsem kdyby mne slo o maximalni efekt, tak bych je co nejvice omezil a nahradil to prave treba micelarni kaseinem, pripadne viceslozkovymi proteiny
a nebo jinym zdrojem bilkovin.

Ovsem myslim, ze bezny kondicni cvicenec nejaky 1 tvaroh denne vubec resit nemusi a s klidem si ho muze vecer dat. Vsichni jsme to tak delali a vetsina z nas porad dela.
kidacekfull

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 1:21 am    Předmět: gefwrethr Odpovědět s citátem

Nebál bych se ani jednoho zase tak radikální rozdíl to není max. v chuti.... a řešit pár % tuku v objemu (tvaroh dieta = blbost ovšem) je kravina. Já sám tvaroh v podstatě roky doslova žral denně a jedině mi to pomohlo.
jachym

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 3:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně osobně taky ty 0.1% nechutnaji, jsou nakyslý a je to logický... tuk dodává chuť. Ten většinou jim jedině s něčim oslazený nebo naopak naslano. Polotučný je takový kompromis, který se dá jíst i saomtný a nechutná tak špatně.
Objevil jsem ale jeden, který je fakt dobrý a je 0.1% a chutná dobře i samotnej:

e-pod

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ehrmann je opravdu čestný a poctivý tvaroh, taky ho mám rád
e-pod

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mimochodem, dnes jsem odzkoušel Jaroměřický tvaroh a nemůžu si ho vynachválit..!
Spam

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, každý většinou konzumuje tvaroh ve vaničkách (250g). Dneska jsem koupil tvaroh tvrdý na strouhání a tvaroh Olešnický a když jsem koukal na složení, tak jsem se nestačil divit.
Tvaroh tvrdý na strouhání (200g) - B:53g, S: 2,8, T: 1,8
Olešnický tvrdý tvaroh (200g) - B: 46,6, S: 4,6, T: 1,4
Obsah sušiny je jednou tak větši jak u tvarohu z vaničky, takže ty hodnoty bílkovin jsou odpovídající. Ale třeba sacharidy a tuk je parádní.
Konzumujete tento tvaroh? Nebo dáváte přednost tomu ve vaničkách jen kvůli chuti, nebo nějaké názory na to?
honzaj95

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Strouhanej na těstovinách s kokosem je moc dobrej
Arnoldisnumerouno

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem asi divný a všichni se mi tu vysmějí ale já dávám tvrdý tvaroh na spaní :)
holota

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trochu OT
složení bílkoviny u eidamu je stejný jako u tvarohu? samej kasein? a co stravitelnost?
celkem často totiž v akci stojí 9,90/100g tak přemejšlim, že bych tvaroh nahrazoval eidamem
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

holota napsal:
trochu OT
složení bílkoviny u eidamu je stejný jako u tvarohu? samej kasein? a co stravitelnost?
celkem často totiž v akci stojí 9,90/100g tak přemejšlim, že bych tvaroh nahrazoval eidamem
U eidamu je úplně jiná tučnost.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tvaroh polotučný, plnotučný nebo odtučněný? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: