FIBO 2013

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - FIBO 2013  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> FIBO 2013
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tomáš
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 7:48 pm    Předmět: FIBO 2013 Odpovědět s citátem

Jak to vidíte s účastní na letošním FIBO? Pořád váhám, rád bych se podíval ale asi do toho nemám správně zapálené kamarády jako jsem já :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 8:07 pm    Předmět: Re: FIBO 2013 Odpovědět s citátem

ToMaso napsal:
Jak to vidíte s účastní na letošním FIBO? Pořád váhám, rád bych se podíval ale asi do toho nemám správně zapálené kamarády jako jsem já :-)

http://kulturistika.ronnie.cz/c-14567-zajezd-na-fibo-2013-nejvetsi-fitness-veletrh-evropy.html

Jinak určitě jeď.... já chtěl jen minulej rok, ale nakonec jsem nemohl, protože jsem byl neschopnej a čekal jsem do poslední chvíle. Doteď si to vyčítám. Letos si to snad vynahradím, ikdyž na místě asi už nebudu moct utratit ani korunu a trička nebudou = ( ( (
Tomáš
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 12, 2013 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě na to jsem koukal a chtěl jsem slyšet třeba nějaká doporučení, že to za to stojí nebo naopak něco ve smyslu "zbytečný peníze" Na předchozích ročnících jsem nebyl a nechci to hodnotit jen podle fotografií a videí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: