Zaslal: st březen 13, 2013 10:30 am Předmět: Křeče v žaludku
Poslední dobou se mi tak 2x do týdne stává, že dostanu celkem silné křeče do žaludku. Ne že by se mi chtělo zvracet nebo tak, prostě mě jen bolí žaludek. Nestává se to někomu z vás, nebo nevíte co s tím? Jídelníček za celý týden mám vypsaný v logu.
Musel bych si asi zapisovat kdy se mi to stává abych zjistil, jakým jídlem by to mohlo být, ale dneska jsem měl akorát vločky a potom mě to začalo bolet...
neco takoveho se mi taky stava...a z 50% po kavě nebo energitaku...ale samottny kofein v tablete me nic nedela takze nevim...jinak obcas se mi to stane i ''samo od sebe'' .... pak sedim na wc 30 minut a trpim :D
Zaslal: út duben 09, 2013 11:19 am Předmět: Re: Křeče v žaludku
Johnbear napsal:
Poslední dobou se mi tak 2x do týdne stává, že dostanu celkem silné křeče do žaludku. Ne že by se mi chtělo zvracet nebo tak, prostě mě jen bolí žaludek. Nestává se to někomu z vás, nebo nevíte co s tím? Jídelníček za celý týden mám vypsaný v logu.
může to být nadměrným množstvím bílkovin .... já to tak měl
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru