|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grejwi
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 8:20 pm Předmět: froning |
|
|
Mam pocit ze ak niekto v minulosti vyhral CF games tak open a podobne zalezitosti moze vynechat a je automaticky kvalifikovany .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
secret78

|
Zaslal: ne březen 10, 2013 9:30 pm Předmět: Re: froning |
|
|
| grejwi napsal: | | Mam pocit ze ak niekto v minulosti vyhral CF games tak open a podobne zalezitosti moze vynechat a je automaticky kvalifikovany . |
nie
|
|
| nahoru |
|
 |
grejwi
|
Zaslal: ne březen 10, 2013 11:05 pm Předmět: Re: froning |
|
|
| secret78 napsal: | | grejwi napsal: | | Mam pocit ze ak niekto v minulosti vyhral CF games tak open a podobne zalezitosti moze vynechat a je automaticky kvalifikovany . |
nie |
Ja len ze som o tom pocul rozpravat Dave Castra v jednom z videii v journale , viac menej tam srandovali ohladom Jasona Khalipu , ci by ho pustili na hry aj keby bolo ocividne ze na to nema a tak podobne skusim to pohladat .
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonny360
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st březen 13, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
Těžko, vždyť u nás pomalu neprodávají ani pořádný boty. Obchodníci... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonny360
|
Zaslal: st březen 13, 2013 7:39 pm Předmět: |
|
|
jo však já si dělal taky srandu, to mě je jasný, že u nás to nevyjde :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: st březen 13, 2013 9:06 pm Předmět: |
|
|
Zdar, jak je to teď s crossfitem v Praze? Vím akorát o CrossFit Committed Prague a CrossFit Praha. Jsou ještě nějaký další tělocvičny, kam chodíte (nemusí to být crossfit oficiální)? A jak je to s cenama? Našel jsem akorát na stránkách Crossfit Committed a to mě moc nepotěšilo  , na stránkách Crossfit Praha jsem ceník nenašel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt březen 14, 2013 11:08 am Předmět: |
|
|
Cf Praha mas 1500 na mesic a nebo 150 za vstup. Barbargym je super. Jediny co mi vadi je, ze nemuzes prijit kdy chces. Coz je stejnej problem jako u Cf Committed
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 14, 2013 12:06 pm Předmět: |
|
|
Co říkáte na Open #2?
10min AMRAP
5 shoulder to overhead 52/34kg
10 deadlift 52/34kg
15 box jump 61/51cm
Vypadá lehce, ale podle mě bude stejně zničující jako ten 1. Nejhorší budou asi box jumpy, resp. odejdou nejdřív nohy. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 14, 2013 12:09 pm Předmět: |
|
|
Je možnost si zkusit crossfit i v Ostravě? Díval jsem se na tělocvičny, které crossfit provozují, ale nejbližší je údajně v Brně:o (
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 14, 2013 12:10 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Je možnost si zkusit crossfit i v Ostravě? Díval jsem se na tělocvičny, které crossfit provozují, ale nejbližší je údajně v Brně:o ( |
Bohužel, jedině někde sám a nebo Brno. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: čt březen 14, 2013 12:15 pm Předmět: |
|
|
V bodylandu to cvičí jeden zamětnanec, mají tam vzadu takovou aerobní část. Možná by se dalo domluvit tam na zkoušku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 14, 2013 12:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: čt březen 14, 2013 12:33 pm Předmět: |
|
|
Pak kdyžtak napiš jak jsi dopadl, uvažuju taky, že bych si to zkusil :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|