Zdravím všechny, potřeboval bych zjistit, kde mám sehnat potvrzení o tom že se musím stravovat dietně (i když ve skutečnosti to tak není). Potřebuji to z toho důvodu, že v jednom nejmenovaném internátu musíte odebírat stravu, která za měsíc činí cca 1000,- (snídaně + večeře). Tato strava se skládá většinou z: koblihy, paštiky, bílé pečivo, teplé večeře všeho druhu, pomazánky o kterých ani nevíte z čeho jsou, atd. A když se stravuji stylem paleo, tak tyto věci ani nejím a přijde mi zbytečné tu stravu platit a nejíst ji. A jediná možnost, abych si stravu mohl zrušit/odhlásit je, že seženu potvrzení o dietním stravování. Nevím jestli by mi to můj dětský doktor po domluvě dal. Nemáte nějaké jiné řešení, jak to vyřešit?? Byl bych moc vděčný. Dík
Taky sem to dřív tak udělal, zašel k doktroce, řekl že potřebuji papír o dietě a normálně mi to bez problému napsala. Myslím že za pokus u doktora nic nedáš
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru