Sacharidové vlny pro ženy

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sacharidové vlny pro ženy  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Sacharidové vlny pro ženy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lucinka13

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 10:52 am    Předmět: Sacharidové vlny pro ženy Odpovědět s citátem

Ahoj všichni,

ráda bych zkusila sacharidové vlny, ale nevím co, jak kdy...tímto prosím o nějaké typy, vzory...
Našla jsem jídelníčky, které jsou složené víceméně jen z protejňáků a kuřecích prsou, ale říkám si, že to snad není možné jíst jen toto....

Vážím 74kg a měřím 177cm, věk 22let...sportovní aktivita 3x týdně 40min. kolo, 1x týdně běh (aerobní), 1x týdně 1,5hod powerjoga, 1x týdně inline brusle, od dalšího týdne snad Rugby...

Stravovací zvyklosti cca nízkotučné tvarohy, kefíry, vejce, bílé jogurty, zelenina, výjimečně maso...jednou týdně sežeru co vidim, ale přes týden mám fakt málo energie...
Tekutiny: 2 litry vody 2 litry zeleného čaje denně

Kdo bude vědět co se mnou, nechť se hlásí, budu opravdu vděčná :-)

Díky

Lucie
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jnerez

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A co tě vede zrovna k vlnám? Nebo spíš jakej k tomu máš důvod? Jídelníčky nejsou jen z prsou, však si tam dej něco co ti chutná a co je kvalitní pro příjem energie. Pokud máš hodně pohybové aktivity, tak spíš příjem energie zvyš přes ten týden. Netřeba to hrotit.
Lucinka13

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ráda bych shodila na břichu....od loňska se mi podařilo -8kg, a toto jsem našla jakožto nejúčinější "metodu".

Nemáš tip na nějaký vzorový jídelák?
Tomáš
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Například tady je článek: http://kulturistika.ronnie.cz/c-24-Sacharidove-vlny.html .. Je sice starší ale principy jsou pořád stejné jen je potřeba si údaje přizpůsobit na svoji váhu, chutě atd. Tzn. že maximum u tebe nebude 500g sacharidů ale třeba jen 300 - 350g. Např. 50-100-150-150-200-250-300g .. samozřejmě jak je uvedeno ve článku, hlídat si bílkoviny na relativně vysoké úrovni (u tebe třeba 100-120g/denně)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lucinka13

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc za tipy, už to projíždím....

Rychle na stránku:

Přejdi na: