|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Máte psycho vizionářský sny? |
| Ano |
|
60% |
[ 20 ] |
| Ne |
|
39% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 33 |
|
| Autor |
Zpráva |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út leden 10, 2006 10:21 am Předmět: |
|
|
...bráchovi se stalo asi ve 12ti ....
...v nosi normálka vstal.....a šel na záchod ....takhle si čůrá.....a probudil ho řev...
máti seděla v obýváku a koukala na něj jak čůrá do šuplíku u skříně.....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: út leden 10, 2006 10:21 am Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | Diana napsal: | | tysonek napsal: | | Diana napsal: | | tysonek napsal: | | sny .....ty se jen zdaj ale když se vedle vás začne roztahovat a otáčet chlap a máchat rukama...je to horší :o))) |
U nás je to naopak! Já řvu, mlátím kolem sebe a bohužel ( nebo je to záměr? ) i do manžela...
Občas si sednu a zařvu : " Stůj hajzle, já tě vidím!" Nebo křičím, vstanu a rozsvítím, ukazuji na dveře a řvu: "Už jsou tady!"
Ráno nic nevím, jen bývám unavená. |
:o)) to je dbrá příležitost jak si bouchnout nebo vynadat :o))))to si zapamatuju :o))) |
Dělej že spíš a můžeš ho mlátit a nadávat mu jak chceš. Ráno dělej jakoby nic.. |
:o)))) aby mu to časem nedošlo :o)) |
Chlapům to spíná pomalu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út leden 10, 2006 10:23 am Předmět: |
|
|
to Di ...mno abych se pak nedivila :o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út leden 10, 2006 10:24 am Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | Diana napsal: | Chlapům to spíná pomalu... | My si totiž říkáme: "Přece by nám to křehké stvoření nechtělo nějak ublížit!" |
...hlavně bacha až to bude držet v ruce krumpáč bo lopatu a bude to stát u vaší postele :o))
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 10, 2006 10:30 am Předmět: |
|
|
To jsou sny...ty kroužky... a to čůrání! ha,ha...
Když byl bráška malý, čůral takhle v noci přes čelo postele přímo na zem. Měli jsme lino, tak jsem se probudila charkteristickým zvukem..
To Tysonek..Tak ho raději nebij!
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 10, 2006 10:31 am Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | Ondřej napsal: | | Diana napsal: | Chlapům to spíná pomalu... | My si totiž říkáme: "Přece by nám to křehké stvoření nechtělo nějak ublížit!" |
...hlavně bacha až to bude držet v ruce krumpáč bo lopatu a bude to stát u vaší postele :o)) |
To už je horor!
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út leden 10, 2006 10:31 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | tysonek napsal: | | Ondřej napsal: | | Diana napsal: | Chlapům to spíná pomalu... | My si totiž říkáme: "Přece by nám to křehké stvoření nechtělo nějak ublížit!" |
...hlavně bacha až to bude držet v ruce krumpáč bo lopatu a bude to stát u vaší postele :o)) |
To už je horor! |
nebo vysoká pojistka na život :o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Curu

|
Zaslal: út leden 10, 2006 3:36 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | ...bráchovi se stalo asi ve 12ti ....
...v nosi normálka vstal.....a šel na záchod ....takhle si čůrá.....a probudil ho řev...
máti seděla v obýváku a koukala na něj jak čůrá do šuplíku u skříně..... |
jo to ja sem pry takhle jednou sel curat do obyvaku na televizi :D nastesti me mati jeste zastavil a poslala na zachod, ale rano sem si nic nepamatoval :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 6:31 am Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | Myslel jsem si že realita je sen, kde ležím v posteli a zdá se mi vždycky strašnej sen a probudím se ve snu, kde ležím zase v tý posteli. |
Trochu se v tom ztrácim
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 7:25 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Vokr napsal: | | Myslel jsem si že realita je sen, kde ležím v posteli a zdá se mi vždycky strašnej sen a probudím se ve snu, kde ležím zase v tý posteli. |
Trochu se v tom ztrácim |
Doporučuju film Existenz. Ten hodně připomíná tvůj sen sérií virtuálních realit .
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 9:39 am Předmět: |
|
|
Mě se zdálo, že jsem byl na společném tréninku s Guruhonzou, Butorem, Jarim a Cizem. Cizo natáčel, Butor se smál guruhonzovi že nemá žádnou hmotu na vrchu koz, Jari mi řekl: "ty nejsi zas taková moucha jak jsem si myslel" a já cvičil bench s JČ incline s 60kg.
WTF? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 11:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 3:29 pm Předmět: |
|
|
Dnes se mi zdál naprostý nesmysl, chaos různých událostí a do toho také to, že mi chlápek prostřelil obě kolena. Ale tak šikovně, že jsem mohla chodit, ale pomalu  Do toho jsem se probudila, strašně mě bolela kolena, protože jsem ležela v posteli jako skrčenec, jelikož velkou část postele okupoval spící pes
A před týdnem se mi zdálo, že po nás chce klient tlumočení a 32 tlumočnických kabin do malé místnosti. Já mu pořád vysvětlovala, že sál je na takové tlumočení malý, ale on si nechtěl nechat poradit. ( Maximum na digital je opravdu 32 kanálů, takže technicky ten sen seděl  ). _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|