|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jachym
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 3:53 pm Předmět: Řeznictví |
|
|
Ahoj,
předem se omlouvám za spam pro neBrňáky, ale všiml jsem si, že někteří z vás z Brna jsou tak se zeptám. Mám takový problém. Chodím do práce a končím v 19h. No a nákup připadá v úvahu až potom, protože v práci nemám možnost mít něco někde v chladu. Doteď jsem kupoval maso tím pádem maximálně v tescu, intersparu apod. ale v poslední době už je to horší a horší a snad radši nekupovat nic než to co tam mívaji, navíc takhle večer, v nabídce.
Proto jsem se chtěl zeptat jestli někdo z vás nezná nějaké řeznictví, nebo dobré místo, kde by se dalo nakoupit i po 19/19:30. Ideálně někde blízko centra. Jediné co mě napadlo je Globus, tam prý mají dobré, ale kdo je z Brna ví kde Globus je.... a já jako student všude MHD a jezdit obden do Globusu na to opravdu čas ani chuť nemám a stejně tak, to že jsem student bohužel znamená, že mám dost omezené možnosti skladování a proto nemůžu nakoupit na týden dopředu, máme malou ledničku a mrazák pro víc lidí.
Díky za případné tipy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Thinkmuscle

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 3:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 4:03 pm Předmět: |
|
|
No, to je samozřejmě ideální možnost, jenže... naraží to zas na mojí situaci - zaprvé si to jako student nemůžu dovolit platit ještě za dovoz, ono už tak kupovat maso je pro mě dost problém a navíc... kdybych si to ještě objednával v tak malých množstvích vůbec by se to nevyplatilo, nemluvě o tom, že bych zase neměl ten výběr, kdy přijdu do obchodu a vyberu si.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 4:17 pm Předmět: |
|
|
Z Halal jste si někdo už nechávali dovést maso? Kolik si tam účtují za dopravu při objednávce kolem 2tis. třeba?
|
|
| nahoru |
|
 |
Thinkmuscle

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 4:18 pm Předmět: |
|
|
Řeznictví otevřené o půl osmé večer snad není nikde v republice. Supermarkety ti nevoní. Přes den nemáš čas zajít od té svojí práce někam poblíž k řezníkovi. Neřešitelný problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 4:27 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Z Halal jste si někdo už nechávali dovést maso? Kolik si tam účtují za dopravu při objednávce kolem 2tis. třeba? |
Taky mě to zaujalo. Asi se tam příští týden půjdu mrknout.
Thinkmuscle: Máš s tímto masem zkušenosti? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 4:37 pm Předmět: |
|
|
Halal maso.. jestli to popravují tak jak mají, že zvíře bez omráčení podřiznout a pověsi za nohy ať sebou mrská a vykrvácí, tak bych je poslal do hajzlu než jim dělat kšeft.
|
|
| nahoru |
|
 |
Thinkmuscle

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 4:50 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | guruhonza napsal: | | Z Halal jste si někdo už nechávali dovést maso? Kolik si tam účtují za dopravu při objednávce kolem 2tis. třeba? |
Thinkmuscle: Máš s tímto masem zkušenosti? |
nemám. dal sem do google rozvoz masa Brno.
o tom způsobu porážky je to pravda, je to fakt marast. některé náboženství bych prostě postavil mimo zákon...
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 4:52 pm Předmět: |
|
|
sice jsem OT, ale o co jde s tim zabijenim?
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Thinkmuscle napsal: | | eSko napsal: | | guruhonza napsal: | | Z Halal jste si někdo už nechávali dovést maso? Kolik si tam účtují za dopravu při objednávce kolem 2tis. třeba? |
o tom způsobu porážky je to pravda, je to fakt marast. některé náboženství bych prostě postavil mimo zákon... |
Tak si přečti jak se ten dobytek zabíjí,zabíjí se dá se říct s ,,úctou" ,takže rukou a ne žadnym strojem to za 1. za 2. ta kráva neni ve stresu a když přijde na věc,během jedný vteřiny je v šoku a v bezvědomí takže to skoro necejtí. Dřív sme tenhle způsob zabíjení tak odsuzoval ale když sme o tom přečetl víc,tak jsme změnil názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Thinkmuscle

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 5:17 pm Předmět: |
|
|
O náboženství. Židi taky zabíjejí dobytek dost ujetým způsobem.
Viděl jsem nějaký dokument, to se mi fakt chtělo brečet a maso mi tak na týden moc nechutnalo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 5:50 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | sice jsem OT, ale o co jde s tim zabijenim? |
Zvíře se položi na zem a podřízne se mu krk, potom se pověsi za nohy aby se urychlilo vykrvácení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 5:51 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Thinkmuscle napsal: | | eSko napsal: | | guruhonza napsal: | | Z Halal jste si někdo už nechávali dovést maso? Kolik si tam účtují za dopravu při objednávce kolem 2tis. třeba? |
o tom způsobu porážky je to pravda, je to fakt marast. některé náboženství bych prostě postavil mimo zákon... |
Tak si přečti jak se ten dobytek zabíjí,zabíjí se dá se říct s ,,úctou" ,takže rukou a ne žadnym strojem to za 1. za 2. ta kráva neni ve stresu a když přijde na věc,během jedný vteřiny je v šoku a v bezvědomí takže to skoro necejtí. Dřív sme tenhle způsob zabíjení tak odsuzoval ale když sme o tom přečetl víc,tak jsme změnil názor. |
Lol. Já bych rád viděl jak nejsi ty ve stresu když ti podřiznou krk a pověsi tě za nohy
Zajímalo by mě odkud máš, že je během vteřiny v bezvědomí.
Naposledy upravil Gohan dne pá březen 15, 2013 5:53 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 5:52 pm Předmět: |
|
|
Teda... to jsem nečekal kam se debata o možnosti koupi masa ve večerních hodinách zvrhne :D Ale je to zajímavý...
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 5:52 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | patrikdundych napsal: | | Thinkmuscle napsal: | | eSko napsal: | | guruhonza napsal: | | Z Halal jste si někdo už nechávali dovést maso? Kolik si tam účtují za dopravu při objednávce kolem 2tis. třeba? |
Tak si přečti jak se ten dobytek zabíjí,zabíjí se dá se říct s ,,úctou" ,takže rukou a ne žadnym strojem to za 1. za 2. ta kráva neni ve stresu a když přijde na věc,během jedný vteřiny je v šoku a v bezvědomí takže to skoro necejtí. Dřív sme tenhle způsob zabíjení tak odsuzoval ale když sme o tom přečetl víc,tak jsme změnil názor. |
Lol. Já bych rád viděl jak nejsi ty ve stresu když ti podřiznou krk a pověsi tě za nohy |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|