|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Máte psycho vizionářský sny? |
| Ano |
|
60% |
[ 20 ] |
| Ne |
|
39% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 33 |
|
| Autor |
Zpráva |
jari

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 3:32 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Mě se zdálo, že jsem byl na společném tréninku s Guruhonzou, Butorem, Jarim a Cizem. |
To už přeháníš ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Frozz. napsal: | | Mě se zdálo, že jsem byl na společném tréninku s Guruhonzou, Butorem, Jarim a Cizem. |
To už přeháníš ne? |
Fakt, nekecám a zároveň nechápu . Já mám ale hodně divný, zmixovaný a divoký sny, takže se ani nemůžu moc divit. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 9:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 10:17 pm Předmět: |
|
|
Workout everywhere! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 10:44 pm Předmět: |
|
|
To mate dobry, me se posledni dobou zdava o praci (
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 10:46 pm Předmět: |
|
|
Parádní topik ani nevím že tu je
Pamatuju si na dost kuriózní sny na který nejde zapomenout
Cosi taka pamatuju tak zezačátku se mi velice často zdálo, že padám obrovksou rychlostí ze skály, vyberu zem a letím obrouvskou rychlostí mezi stromy, šupnu do vody tam jsem tak 30 minut jako ryba si tam plavu, plácám ploutvema, normálně dýchám a zase vyletím nahoru a letím dál
Takovej psycho sen. Ocitl jsem se nějakým způsobem vedle indiánů. Nějakej inčučůna mi řekl: Pohlídej mi tady ten knedlík co mám k obědu a dal ho pod šutr. Sedím 10-15 minut nuda, kouknu pod šutr a knedlík nikde. Rychle jsem se probudil celej spocenej a hledal knedník
Tak a nejlespší na konec. Sen: Byl jsem doma a měl jsem za úkol od taty jít na chodbu pro okurky. Realita: Opravdu jsem vstal, a šel na chodbu. Bydlíme v paneláku. Otevřu dveře, zavřu, sednu si na skříň sedím. A asi po 10 minutách jsem se probudil opravdu na chodbě  Říkám si sakra co tu dělám? zazvoním. Příšel tata a říká co tu děláš? říkám jdu pro ty okurky. Prej coo? bež si lehnout
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá březen 15, 2013 10:51 pm Předmět: |
|
|
Tak take este prispeju, urcite se to nezdava je me, nejlepsi jsou o letani.
Jen tak, prirozene stejne jako treba chuze, se vznasim a poletuju volne kam chci. Naprosta volnost, svoboda, uvolnenost, pohoda, radost ze zivota.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|