Crossfit

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crossfit  Úvodní stránka -> Crossfit -> Crossfit
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Seva98

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret: http://youtu.be/NjzCAFwPkgc?t=17m3s od 17m3s, ale co to je za video, jsi to ty ze? Nejak me to nesedi ani s jediny s tvych dvou videii, jsou tam jine hodiny, ty mas jeste nejaky tajny profil kde si dal 180 reps ?

https://www.zonetraininglog.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
saleb

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Je možnost si zkusit crossfit i v Ostravě? Díval jsem se na tělocvičny, které crossfit provozují, ale nejbližší je údajně v Brně:o (

Zdravím, Crossfit trénink tak, jak opravdu vypadá si můžeš zkusit u mě www.powerbyperformance.com nebo www.facebook.com/performance.tr

V Karolíně sice dělají crosstréninky pod vedením (trenéři jsou mí známí, takže o jejich kvalitě nechci mluvit negativně, nejedná se však o crossfit trenéry), ale nejsou tam absolutně podmínky (malé kotouče, nepružné osy, nemožnost používat magnésium a házet s činkama, chybí plyo boxy a podobně).

V Performance Power Center mám věci stejné jako jsou na závodech a házet s činkou o zem je běžná věc (zdůrazňuju to, protože i v Crossfit Prague mi bylo Weigem sděleno, že nesmím házet činku na zem).
secret78

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
secret: http://youtu.be/NjzCAFwPkgc?t=17m3s od 17m3s, ale co to je za video, jsi to ty ze? Nejak me to nesedi ani s jediny s tvych dvou videii, jsou tam jine hodiny, ty mas jeste nejaky tajny profil kde si dal 180 reps ?

Je to to prvé video len na tých hodinách je ta farba písma zošedená. A prečo 180 reps? Inak skúšal som to vychádzanie na bedňu a skoro som si rozbil držku :D
Seva98

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
Seva98 napsal:

Je to to prvé video len na tých hodinách je ta farba písma zošedená. A prečo 180 reps? Inak skúšal som to vychádzanie na bedňu a skoro som si rozbil držku :D

Ze sis zalozil tajny profil pod jinym jmenem se kterym budes prvni v CZ&SK a kvalifikujes se potajnu na regionals. Takova konspiracni teorie, proc je to ukazane video jine nez to co jsme videli

Chce se to do toho trosku dostat, taky jsem delal step upy poprve, nejhorsi je vystridat nohu. Ja odjel asi 90% opakovani levou napred

Frozz.

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám v sobě 5 velkých kuřecích křídel, takže na ty boxy budu létat jako sfiňa!
medwed

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:

Zkus boxy tak jak ja, viz. v logu. Misto skakani je proste vykrocit, zabere to mnohem mene energie, akorat zabere o neco vic casu.

Ahoj podle ceho usuzujes ze ten vyslap uznaji? vzdyt to je uplne jiny cvik a ma i jiny nazev ne? (nemluve o narocnosti)
Seva98

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

medwed napsal:
Seva98 napsal:

Zkus boxy tak jak ja, viz. v logu. Misto skakani je proste vykrocit, zabere to mnohem mene energie, akorat zabere o neco vic casu.

Ahoj podle ceho usuzujes ze ten vyslap uznaji? vzdyt to je uplne jiny cvik a ma i jiny nazev ne? (nemluve o narocnosti)

Protoze to rikali ve videu :)

2:30

medwed

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
...

Diky
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hm tak bylo to pěkně na hovínko .....pp pohoda, mt pohoda, ale box jumps (step ups), pfff.
Seva98

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak jak teda ? :-) Musis tam prekonat bolest ja du na to mozna jeste jednou v nedeli, zitra jdem vyrabet totiz box

Frozz.

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
No tak jak teda ? :-) Musis tam prekonat bolest ja du na to mozna jeste jednou v nedeli, zitra jdem vyrabet totiz box

Já měl trochu problém s dýcháním, ráno jsem kašlal a teď, x hodin po tréninku se nadehnu a bolí mě hrudník, ale to jsou výmluvy, takže moje skóre: 231, jel jsem vše unbroken bez pauz, ale poslední stepups byly pomalejší . A brutálně se točila hlava, asi po tom rychlém MT . Se skórem jsem spokojený průměrně.
Seva98

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekne :-), ja uplne stejne trpel u tech trhu, (taky jen vymluvy :D ), ale uz pri treningu me palilo na hrudi a cely den potom uplne mrtvy, ale nastesti dalsi dny bylo uz jen lip a lip :-)

Frozz.

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo, já už do sebe válím gramy Cčka, tak snad mě to rychle opustí . Tenhle WOD se nezdál, ale nebylo to lehký, snažil jsem se u MT moc nepokrčovat nohy, abych je šetřil, docela se vedlo.
cocman

PříspěvekZaslal: pá březen 15, 2013 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ja dneska 220. Po tydnu necviceni a chripce. V nedeli aspon 250
marash

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 12:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Cf Praha mas 1500 na mesic a nebo 150 za vstup. Barbargym je super. Jediny co mi vadi je, ze nemuzes prijit kdy chces. Coz je stejnej problem jako u Cf Committed
¨

Do toho barbargymu si nemůžu přijít a jet si svoje? Musim se přihlásit na ty skupinový tréninky?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crossfit Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: