secret: http://youtu.be/NjzCAFwPkgc?t=17m3s od 17m3s, ale co to je za video, jsi to ty ze? Nejak me to nesedi ani s jediny s tvych dvou videii, jsou tam jine hodiny, ty mas jeste nejaky tajny profil kde si dal 180 reps ?
V Karolíně sice dělají crosstréninky pod vedením (trenéři jsou mí známí, takže o jejich kvalitě nechci mluvit negativně, nejedná se však o crossfit trenéry), ale nejsou tam absolutně podmínky (malé kotouče, nepružné osy, nemožnost používat magnésium a házet s činkama, chybí plyo boxy a podobně).
V Performance Power Center mám věci stejné jako jsou na závodech a házet s činkou o zem je běžná věc (zdůrazňuju to, protože i v Crossfit Prague mi bylo Weigem sděleno, že nesmím házet činku na zem).
secret: http://youtu.be/NjzCAFwPkgc?t=17m3s od 17m3s, ale co to je za video, jsi to ty ze? Nejak me to nesedi ani s jediny s tvych dvou videii, jsou tam jine hodiny, ty mas jeste nejaky tajny profil kde si dal 180 reps ?
Je to to prvé video len na tých hodinách je ta farba písma zošedená. A prečo 180 reps? Inak skúšal som to vychádzanie na bedňu a skoro som si rozbil držku :D
Je to to prvé video len na tých hodinách je ta farba písma zošedená. A prečo 180 reps? Inak skúšal som to vychádzanie na bedňu a skoro som si rozbil držku :D
Ze sis zalozil tajny profil pod jinym jmenem se kterym budes prvni v CZ&SK a kvalifikujes se potajnu na regionals. Takova konspiracni teorie, proc je to ukazane video jine nez to co jsme videli
Chce se to do toho trosku dostat, taky jsem delal step upy poprve, nejhorsi je vystridat nohu. Ja odjel asi 90% opakovani levou napred
Mám v sobě 5 velkých kuřecích křídel, takže na ty boxy budu létat jako sfiňa!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
hm tak bylo to pěkně na hovínko .....pp pohoda, mt pohoda, ale box jumps (step ups), pfff.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
No tak jak teda ? :-) Musis tam prekonat bolest ja du na to mozna jeste jednou v nedeli, zitra jdem vyrabet totiz box
Já měl trochu problém s dýcháním, ráno jsem kašlal a teď, x hodin po tréninku se nadehnu a bolí mě hrudník, ale to jsou výmluvy, takže moje skóre: 231, jel jsem vše unbroken bez pauz, ale poslední stepups byly pomalejší . A brutálně se točila hlava, asi po tom rychlém MT . Se skórem jsem spokojený průměrně.
Pekne :-), ja uplne stejne trpel u tech trhu, (taky jen vymluvy :D ), ale uz pri treningu me palilo na hrudi a cely den potom uplne mrtvy, ale nastesti dalsi dny bylo uz jen lip a lip :-)
Jojo, já už do sebe válím gramy Cčka, tak snad mě to rychle opustí . Tenhle WOD se nezdál, ale nebylo to lehký, snažil jsem se u MT moc nepokrčovat nohy, abych je šetřil, docela se vedlo.
Cf Praha mas 1500 na mesic a nebo 150 za vstup. Barbargym je super. Jediny co mi vadi je, ze nemuzes prijit kdy chces. Coz je stejnej problem jako u Cf Committed
¨
Do toho barbargymu si nemůžu přijít a jet si svoje? Musim se přihlásit na ty skupinový tréninky?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru