|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
redvous

|
Zaslal: so březen 16, 2013 10:20 am Předmět: Relax sports Olomouc |
|
|
Chodí někdo z vás do posilky Relax Olomouc od Jablonického? Přes klub by jsme měli mít sníženou roční permici z 5700 na nějakých 1500-2000, což je solidní cena. Je tu někdo s osobními zkušenostmi z této posilky? _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
Zaslal: so březen 16, 2013 10:22 am Předmět: |
|
|
Ano já tam chodím  ale kupuju si jen měsíční, bo jsem nezaměstnán
Edit: měsíční stojí 800kč zdražili to od novýho roku o 100kč. Při vstupu pokud nemáš permici tak zaplatíš zálohu 100kč za skříňku. Nesmíš si tam nostit vlastní pití. Vždy ti nalejou vodu. Není tam odkládací místo. Všude po stěnách jsou skla, takže je to opticky zvětšené. Stroje GrunSport. Jednoručky tam jsou do 50kg s nima maká jen Jabloňák  . Aerobní místnost- jsou tam 3 kola, 4 steppery, 2 pásy. Jen nevýhoda je když je zima a je tam jedna barmanka které je pořád vedro a otevírá okna, nebo zapne klimu. Takže chodím jen v mikině.
Naposledy upravil shooter dne so březen 16, 2013 10:31 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: so březen 16, 2013 10:27 am Předmět: |
|
|
a spokojenost? zatím chodím na šibeník ale tam je to hrozně malé a v kardio zoně jsou 3 funkční stroje z 12. Bohužel armáda no _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so březen 16, 2013 10:31 am Předmět: |
|
|
Je to fajn maly fitko, jedinej problem je pocet lidi, kterej kolem seste az sedme hodiny je hodne velkej... ale kdyz pujdes v 8 vecer nebo dopoledne tak pohoda. Ligo osy, kotouce, stojan na drepy, jedna benchovka. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so březen 16, 2013 10:41 am Předmět: |
|
|
Tak já jsem spokojenej protože to mám asi 200metrů od baráku. Občas tam potkám Jabloňáka, když se ho zeptáš tak ti poradí nebo začne mluvit monolog tak 3/4h o soutěžích. Je to paráda si to poslechnout, kolik tomu dal a tak. A jak píše Lunreal je to malý, nejlepší je chodit večer nebo ráno. Jednou tam bylo tolik lidí, že na každým stroji byli 2 lidi  ale naštětsí co jsem potřeboval bylo volný.
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: so březen 16, 2013 10:45 am Předmět: |
|
|
No to fitko máme nejblíž a za ty peníze je to hodně dobré. Trenér říkal že čím víc lidí o to bude mít zájem tím ty permice budou levnější tak pokud to půjde tak bych jich vzal víc a kdyžtak bych se ozval. _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so březen 16, 2013 10:50 am Předmět: |
|
|
| redvous napsal: | | No to fitko máme nejblíž a za ty peníze je to hodně dobré. Trenér říkal že čím víc lidí o to bude mít zájem tím ty permice budou levnější tak pokud to půjde tak bych jich vzal víc a kdyžtak bych se ozval. |
He ja tak to by si mi udělal moc velkou radost. To bych ti za ty prachy koupil i proteiňák
|
|
| nahoru |
|
 |
Thinkmuscle

|
Zaslal: so březen 16, 2013 2:01 pm Předmět: |
|
|
Není tak klasický leg press, to mi trochu vadilo. A časem limitovaly i ty jednoručky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
rzl
|
Zaslal: so březen 16, 2013 4:51 pm Předmět: |
|
|
Ligo osy, spousta kotoucu, clovek si tam 300 nalozi. Omezujici pozitek ze cviceni prinasi to mnozstvi lidi. :) A pri drepu ta osa docela dost pruzi, kdyz tam ma clovek 220+
Stroje nepouzivam, nehodnotim. Magnezko taky pouzivat muzu, kdyz si po sobe aspon ten bordel z osy a kotoucu utru.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|