|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Slabynadsenec
|
Zaslal: so březen 16, 2013 11:05 pm Předmět: Co nakoupit v lékárně? |
|
|
dostal jsem poukaz 500 kč do lékárny a přemýšlím co si za něj pořídit
momentálně mám doma zinek, vitamin C, hořčík a dva druhy nějakých multivitamínů s minerály, želeným čajem a podobně
určitě znovu koupím zinek, C, hořčík
co dalšího doporučíte?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 16, 2013 11:07 pm Předmět: Re: Co nakoupit v lékárně? |
|
|
něco nejvýhodnějšího... v lékárnách jsou většinou dost drahý věci.
Můžeš třeba Omega-3, který tam bejvají nejvíc drahý, ale dávaj smysl jako doplněk stravy
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so březen 16, 2013 11:10 pm Předmět: |
|
|
Probiotika a případně omega-3, jak už uvedl guru. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Slabynadsenec
|
Zaslal: so březen 16, 2013 11:15 pm Předmět: |
|
|
omega mastné kyseliny mě pak už taky napadly, otázka jak ta cena, nikdy jsem je neměl
další nápad byl glukopur aneb jen na míchání s kreatinem, jehož jedno balení doma mám a někdy snad vyzkouším
probiotika si mám představit co asi tak přibližně?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 16, 2013 11:31 pm Předmět: |
|
|
nevím, za kolik je v lekárně glukopur... ale o prodejců výživy seženeš maltu kolem 60kč za kilo. A pochybuju, že ten glukopur tam bude pod 85kč...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Slabynadsenec
|
Zaslal: so březen 16, 2013 11:35 pm Předmět: |
|
|
maltodextrin mám ještě pod stolem taky, od extrifitu
ty probiotika co jsem tak hledal a četl se mi až tak nezamlouvají, respektive nepřidají nějak moc významná, takže teda na seznam přidám jen ty omega-3
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 12:03 am Předmět: |
|
|
V pohodě, jenom nebýt jich, tak jsme dávno vyhnili a v první řadě právě lidi s vysokým příjmem bílkovin. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 12:03 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Představit? Takovou plastovou dózičku a v ní kapsle.
| guruhonza napsal: | | nevím, za kolik je v lekárně glukopur... ale o prodejců výživy seženeš maltu kolem 60kč za kilo. A pochybuju, že ten glukopur tam bude pod 85kč... |
Maltu 60 za kilo? Tak za tuhle cenu ti zedníci utrhnou ruce, pokud jim nedáš adresu, kde to prodávají. |
Naproti zastávce Pionýrská ve směru na Starou Osadu ;) oni maj myslím 1,5kg balení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slabynadsenec
|
Zaslal: ne březen 17, 2013 12:10 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | V pohodě, jenom nebýt jich, tak jsme dávno vyhnili a v první řadě právě lidi s vysokým příjmem bílkovin. |
v extrémním případě asi jo :D .. ale jím i dost bílých jogurtů a podobně, takže do toho se mi moc nechce
nicméně jsou ještě nějaké důležité minerály nebo vitamíny, na které se zaměřit?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 1:39 am Předmět: |
|
|
Glukopur sem kupoval v supermarketu za 18/250g, takze taky ok cena _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|