|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Miuri

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2012 11:10 pm Předmět: |
|
|
Jo Matthew se neskutečně vysekal na tu roli psychopata... i přes to low hodnocení se na to už jen kvůli němu mrknu...
Jinak na ten Pain & Gain s The Rockem se těším, už ať je nějakej trailer.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Trev
|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
Můj oblíbený je David Belle.
|
|
| nahoru |
|
 |
DaHoop
|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 11:10 pm Předmět: |
|
|
| Miuri napsal: | Jo Matthew se neskutečně vysekal na tu roli psychopata... i přes to low hodnocení se na to už jen kvůli němu mrknu...
Jinak na ten Pain & Gain s The Rockem se těším, už ať je nějakej trailer. |
Trailer uz je par dni venku ;-) A Wahlberg je taky kus chlapa :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Candyman
|
Zaslal: st leden 09, 2013 10:06 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Zdá se, že Bale nastolil v hollywoodu novou éru transformací a má slušného konkurenta... |
Už se prý zase vrací do formy:
super.cz/141204-neuveritelny-obrat-k-lepsimu-matthew-mcconaughey-se-vraci--uz-pribral-dvanact-kilo-svalu.html
|
|
| nahoru |
|
 |
dellamorte
|
Zaslal: pá březen 15, 2013 11:38 pm Předmět: Charles Bronson |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so březen 16, 2013 12:26 am Předmět: |
|
|
wow, vedel som, že to bol borec, ale toto je pecka,úplne mi pripomenul dnešných cfiterov, na ten vek duplom skvelé! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
dellamorte
|
Zaslal: so březen 16, 2013 9:20 am Předmět: |
|
|
Bronson bol to fakt borec. A najviac na nom obdivujem, ze bol v perfektnej forme az do vysokeho veku. Ked sa dnes zada do google „bronson muscle“ a podobne, vacsina odkazov sa bude tykat neslavne znameho britskeho trestanca. Pritom herec Bronson mal podobny pristup k treningu – cviky s vlastnou vahou, box a izometricke cviky.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so březen 16, 2013 12:29 pm Předmět: |
|
|
by me zajimalo jake ma cca Vin maxka
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 1:18 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | by me zajimalo jake ma cca Vin maxka | viděl bych to tak 140 bench 200 mrtvola a 180 dřep nic extra to podle mně nebude
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 1:27 pm Předmět: |
|
|
můj táta má hodně podobnou postavu je mu celkově podobnej, tak sem napsal otcovo maxka:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 1:53 pm Předmět: |
|
|
Charles Bronson: luxusní postava  , v takovém věku naprosto ideální. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne březen 17, 2013 2:30 pm Předmět: |
|
|
Nevim jake ma Vin maxka, ale musi mit vic... az na ten bench takove vahy jsem dal "v poho" i ja a to jsem ektomorf co tyhle cviky moc nejezdil.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|