Už prebieha obrovská diskusia aj vo svete ohľadom tohto, a ja som to hneď jak vyšiel ten workout hovoril, že je na p... :D A takisto sa mi potvrdilo to s tými affiliatekami, ani nechcem vedieť koľko takých Joshov bolo po celom svete, a ešte horších. Dúfam, že ďalší už bude nejaký seriózny.
A kde má Danielle Sidell slibované video Open #2, kde se umístila na 1. místě?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Abych řekla pravdu, tak mě tenhle systém taky pěkně štve... teď jsem první v Evropě, kdo má dvě videa, ale co s tím... když na mě zařvali, že no rep, jela jsem opravné. Na videu to musí vypadat perfektně, nesmím si dovolit žádné ocmrndávky. Teď to druhé WOD jsme řešili, jestli vůbec posílat, protože jsme měli pocit, že to není technicky úplně dokonalé (ne výmluva, ale prostě mám reálně nějaký problém, který mě limituje, neřešit) a nakonec to dopadlo tak, že mám 20 hlasů, že vše ok a ani jeden negativní... Ono ale je to jednou tak nastavené a už s tím nikdo nic neudělá... já můžu mít leda tak dobrý pocit, že to jedu všechno poctivě, ale to je vše... Věřím, že většina z těch lidí nelže, ale jako všude i tu se určitě pár takových najde.. však se na regionálkách ukáže...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Přesně, ojebávají jen SAMI SEBE, technika > rychlost, vždy.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Vadí mi, co se z těch games začíná stávat a bohužel se to děje. Jen honba za nějakým číslem. Půlka účastníků švindluje a druhá půlka sype. Pevně věřím, že existuje velký průnik mezi těmito dvěma množinami
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
NEEEE hnusný wallbally!!! Můj cíl je dát 1 MU, ale nevím, já u těch wallball zatím neumím udržet techniku. Tenhle wod se mi nelíbí a tuším, že ani secretovi nebude .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru