|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Akulla

|
Zaslal: út říjen 02, 2012 7:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
toms
|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 8:56 am Předmět: divné |
|
|
já mam docela problemy se spánkem hlavně na intru poslední rok sem rád když naspím 6 hodin o výkendu to býva více ale někdy hlavně v neděli spím třeba 4 i jen 3 hodiny nemužu vůbec usnout už sem to začal řešit bylinky čist si před spaním režim atd je to dost na psychiku když sem za měsíc nemohl usnout třeba 5 x tak sem se bál chodit spát už je to trochu lepší ale 8 hodin nedokážu rozhodně spát :D i bez budíku tak 7 hodin asi tak _________________ SS
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: st leden 09, 2013 3:48 pm Předmět: gfngf |
|
|
Ted jsem četl na netu, že studie dokázali, že kulturistovy stačí spát denně minimálně 5hodin.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: čt březen 21, 2013 10:51 pm Předmět: |
|
|
Tak všeobecně dospělému člověku stačí těch 6-7 hodin.Já problém se spaním nemám a to jsem ještě nezačal cvičit :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá březen 22, 2013 2:39 pm Předmět: Re: gfngf |
|
|
| CharlesWood napsal: | | Ted jsem četl na netu, že studie dokázali, že kulturistovy stačí spát denně minimálně 5hodin. |
Pokud si je budeš tisknout, doporučuji hodně měkký papír a nešpinící inkoust. K ničemu jinému se podobné studie nehodí.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so květen 25, 2013 9:17 am Předmět: |
|
|
Mám problém, jdu spát třeba po 22:00, když mám štěstí tak se mi povede do 23:00 usnout, ráno vstávám většinou různě, ale naspím aspoň těch 6-8 hodin, ale problém je v tom, že se v noci budím, i klidně 4-5x za noc, takže ráno jsem totálně nevyspalej, když se skoro každou hodinu budím, důvody jsou různé, někdy mám žížen, někdy potřebuju na WC, někdy mě vzbudí nějakej hnusnej sen a občas se probudím jen tak, otočím se a zase po chvilce usnu.
Neřešil někdo něco podobného? Poslední dobou se mi ještě po probuzení přidala bolest hlavy, na dnešek jsem se teda nějak moc neprobouzel, usnul jsem kolo 23:00 vstával před 9:00 a stejně mě bolí hlava. :/ _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
cesnek67
(ban)

|
Zaslal: po červen 10, 2013 9:22 am Předmět: |
|
|
Já např nespím skoro vůbec, hraji do cca 2-3 hodin World of Tank (většinou s desátými teary) a přitom si nemohu stěžovat na nedostatečný nárost svalové hmoty. Myslím že je to lepší nadprůměr tohoto fora _________________ Kulturistika je můj život!
NEsnáším ty dlouhé chvilky
když nemůžu do posilky
tvrdě cvičím zvedám tlaky
a proteiny dlabu taky
Neberu bobule jím tuňáka
nechci přijít o kule
a taky čůráka
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po červen 10, 2013 9:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: po červen 10, 2013 9:37 am Předmět: |
|
|
| cesnek67 napsal: | Já např nespím skoro vůbec, hraji do cca 2-3 hodin World of Tank (většinou s desátými teary) a přitom si nemohu stěžovat na nedostatečný nárost svalové hmoty. Myslím že je to lepší nadprůměr tohoto fora |
......a to jako ta tvoje cibule chodí chrápat sama a v noci se akorát přišouráš?
|
|
| nahoru |
|
 |
cesnek67
(ban)

|
Zaslal: po červen 10, 2013 9:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: po červen 10, 2013 9:50 am Předmět: |
|
|
..tý woleee:-)))) ten smajloš...  ....natahuje ti z ní ?  to musí být teda zážitek když se ráno takovej stroj vyprazdňuje co , asi bych ji radši poslal do prioru na hajzl  Hele ale nejduležitější je to co píšeš "zlatíčko" to se počítá !
|
|
| nahoru |
|
 |
amerdos

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 9:04 pm Předmět: |
|
|
spím zhruba 6 hodin :) nechápu lidi co spí třeba 12hodin a déle :D
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: pá červen 14, 2013 6:17 am Předmět: |
|
|
Na tom není nic k pochopení, já spím přes týden 6 a o víkendu 12 .....tak teď mi řekni
Já nechápu jak se v neděli, v Boží den ....může narodit cigán.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po leden 13, 2014 5:10 pm Předmět: |
|
|
Vadi kdyz spim dejme tomu 8 hodin v kuse a nebo prerusene 4 hodiny a dalsi 4 hodiny spanku az za 3 hodiny? Vadi necemu takto prerusovany spanek?
V druhem pripade je vyhoda ze mam vic jidel.... pred 1. spanim, po probuzeni, pred druhym spanim, po druhem probuzeni.
Mam ted totiz tak caosve blbou praci, mohl bych chodit driv spat a spat tech 8 hodin v kuse, ale bud se me nechce nebo nemuzu usnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po leden 13, 2014 9:01 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | Vadi kdyz spim dejme tomu 8 hodin v kuse a nebo prerusene 4 hodiny a dalsi 4 hodiny spanku az za 3 hodiny? Vadi necemu takto prerusovany spanek?
V druhem pripade je vyhoda ze mam vic jidel.... pred 1. spanim, po probuzeni, pred druhym spanim, po druhem probuzeni.
Mam ted totiz tak caosve blbou praci, mohl bych chodit driv spat a spat tech 8 hodin v kuse, ale bud se me nechce nebo nemuzu usnout. |
Pokud ti to vyhovuje, proč ne. Kdysi jsem četl že dříve byl spánek s delší přestávkou přirozený. Až s příchodem průmyslové revoluce jsme ho odbourali.
Když už jsme tuhle mrtvolu vyhrabali :-), zeptám se já. Používá někdo nějaký soft na sledování spánku, jako je třeba SleepStats (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.urbandroid.sleep.addon.stats) ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|