|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blikk
|
Zaslal: pá březen 22, 2013 3:56 pm Předmět: Porce |
|
|
Už jsem si několikrát říkal, že nechápu jednu věc. V zájmu každýho prodávajícího by mělo být prodat co nejvíc. Proč teda ty udávané porce na všemožných jídlech jsou většinou spíš výsměch a to i pro normální doporučovaný jídelníček... na potravinách se obecně bere jako standard denní příjem 8000 kJ, proč třeba pak teda je na cereáliích že porce je 30g.... btw. zkusili jste si to někdy nasypat do mysky? 30g vloček? :D :D :D Neřikám mít zde obvyklých 100-200g, ale tohle? Navíc, zároveň se říká, že snídaně by měla být cca 30% denního přijmu, čili kolem 2000 kJ, 30g cereálií je kolem 600.... a stejně tak na jiných jídlech, přijde mi třeba u těch instantních těstovin co se prodávaji (neřikám že to kupuju, ale párkrát jsem to měl a uvádím to jako příklad),je tam že jsou to dvě porce... když to udělám do hrnce nestačí to ani mé mladší ségře celý... je sice pravda, že se tim asi těžko někdo řídí, ale proč to tam vůbec píšou? Proč radí lidem jíst toho málo.. aby toho málo prodali?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 3:58 pm Předmět: |
|
|
energeticke hodnoty,logicky  keby tam dali beznu porciu s tym,co naozaj obsahuje... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá březen 22, 2013 7:20 pm Předmět: |
|
|
Asi tak. A taky kvůli blbcům, kteří by se rozhodli, že budou raději kupovat ty vločky, které mají 600 kj na 30g radši než ty co mají 1800 na 90g, protože nechtějí být tlustí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so březen 23, 2013 7:19 pm Předmět: |
|
|
Protože když tam dají mikro porci, líp vypadají kalorické hodnoty :-)
Kdyby tam dali běžnou, tak by vypadlo blbě kdyby tam bylo 100% denní dávky tuku/cukru atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne únor 21, 2016 1:56 pm Předmět: |
|
|
Myslíte, že může mít 100g syrového hovězího pupku na steak energetickou hodnotu 330 kcal? V kalorických tabulkách je uvedeno cca 150kcal v syrovém stavu a na obalu masa je uvedeno 300kcal, jsem z toho jelen _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne únor 21, 2016 1:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne únor 21, 2016 1:59 pm Předmět: |
|
|
Protože se chystám sníst 500g _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne únor 21, 2016 1:59 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Myslíte, že může mít 100g syrového hovězího pupku na steak energetickou hodnotu 330 kcal? V kalorických tabulkách je uvedeno cca 150kcal v syrovém stavu a na obalu masa je uvedeno 300kcal, jsem z toho jelen |
Pokud obsahuje cca. 20g bílkovin a 25g tuků, tak proč ne - šak to je jednoduchá matematika, tak se koukni na složení a spočítej si to sám
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne únor 21, 2016 2:00 pm Předmět: |
|
|
TO jsem nechtěl slyšet _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: ne únor 21, 2016 3:16 pm Předmět: |
|
|
U většiny jídel je porce, ale i výživové hodnoty na 100 g. Sice máš pravdu, že 30 g vloček k snídani (pokud snídáš) je bída, nicméně snídaně může být i pestřejší a nabízí se strašně moc variant, jak ty vločky ráno zkombinovat a přidat je třeba do vajec na pánev, jogurtu, tvarohu nebo jen do shakeru s proteinem a k tomu ještě něco přidat (ořechy, semínka...). _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|