Nejasnosti u sacharidových vln - ženy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nejasnosti u sacharidových vln - ženy  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nejasnosti u sacharidových vln - ženy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
buvolii

PříspěvekZaslal: ne březen 24, 2013 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj :), jsem ráda že mě chápeš. A tím pro myslíš že bych teda měla jet až do těch narozenin? Pak si dám s vlněním na nějákou dobu pokoj, najedu z5 na svůj vyvážený jidelníček a vlny pak vyzkouším zase až za nějakou dobu...[/quote]

No pokud ti to bude do tech narozenin stačit tak proč ne já jsem spíše myslel třeba i dele konekoncu hřešit jeden den v pátek kdy už je přijem cukru vyšší není vyložene nutné zlo proste si ten vikend užiješ jidelne a pak dáš třeba ještě týden ale to je na tobe já je jel každopádne dlouho.Uvydíš sama po tech 14dnech jak na tom budeš já se taky rozhodoval vždy podle vysledku a vždy me to donutilo skusit ještě jeden týden. To už bude na tobe.Ale na druhou stránku nic se nemá přehánet takže znovu opakuji uvydíš sama kam te to posune.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nejasnosti u sacharidových vln - ženy Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: