Zruseni obedu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zruseni obedu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Zruseni obedu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pájín4

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 6:12 pm    Předmět: Zruseni obedu Odpovědět s citátem

Mam takovy problem, posledni dobou je mi v posilovne spatne od zaludku je to zrejme tim, ze ihned po skole mirim do jidelny a pote do posilovny. Chci se zeptat, jestli by nebylo lepsi zrusit si obedy. Mozna je to hloupa otazka, ale zajima me to jestli je nejaky zasadni rozdil kdyz pudu do posilovny s prazdnym, nebo plnym zaludkem?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomáš
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oběd nerušit, spíš posunout dobu kdy posiluješ nebo si třeba ten oběd dát dřív pokud je možnost. Celkově nějak přizpůsobit časy tomu, aby si stihl jak oběd tak cvičení a necítil se přitom špatně. Jinak je dobrý mít poslední jídlo před treninkem alespoň 1hod.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá březen 22, 2013 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podle svych zkusenosti bud zrusit, nebo dat po posilovne, lepsi trenovat hladovej nez prezranej
e-pod

PříspěvekZaslal: po březen 25, 2013 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Znám moc lidí, kteří mají stejný problém a vím, že nejde jíst dřív nebo chodit později, když chodíš do školy do jídelny a taky do školního gymu. Teď už máme díky bohu po obědě ještě 2 hodiny školy. Řešili jsme to tak, že jsme si jídlo dali do nosáků a jedli jsme to až hoďku po posilce :)

Edit: Některé kuchařky jsou čůzy a nechtěly mi to dovolit prý z hygienických důvodů, tak se nedej!
marcos23

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 12:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mi osobně tohle vůbec nevadí jít trénovat najezený. Klidně můžu mít oběd nebo večeři a jít pak do hned fitka a přitom se mi paradoxně posiluje lépe. Vyjma samozřejmě tréninku nohou (tam bych se bál, že mi bude špatně). Dalším paradoxem je například u mě, že vůbec během tréninku nic nepiju. Protože jak začnu cítit v břiše vodu nebo ionťák, tak je konec:-)
Cratach

PříspěvekZaslal: út březen 26, 2013 1:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S klidem zrus obed a dej si jidlo az po trenalu. Zasadni dopad, vzledem k tomu, ze se ti najezenymu cvici blbe, to bude mit jedine v pozitivnim slova smyslu.

Osobne se mi nejlip cvici nalacno a nebo odpoledne dostatecnej cas od poslednihu jidla, se zacinajicim hladem. Proste s prazdnym / relativne prazdnym brichem. A zacinam si v posledni dobe myslet, ze u kondicnich sportovcu (ne u zavodniku), co tvrdi, ze napr. bez poradnyho jidla maximalne par hodin pred trenalem nejsou schopni ten trenal odjet poradne, se jedna o sugesci.

Rychle na stránku:

Přejdi na: