| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
honzik833

|
Zaslal: ne březen 24, 2013 3:46 pm Předmět: Kladka |
|
|
zdravim, opet jeden trapny dotaz.
Potrebuji koupiut 3 kladky nejlepe s trochu vetsim prumerem cca 100mm vnitrnim tvarem U pro ocelove lanko do prumeru 10mm vcetne.
nemate nekjake doporuceni?
Pujde o soucasti kladkostroje pro posilovaci klec :-) Dik za pripadne typy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
E.Leclerc

|
Zaslal: út březen 26, 2013 7:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út březen 26, 2013 9:33 am Předmět: |
|
|
Take jsem shanel, a v beznych obchodech tipu Baumax, Bauhas, Hornbach to nenajdes.
Jinak se daj sehnat ty kolecka, ale aby to bylo uz zaveseno v nejake konstrukci s hakem, to uz je take problem.
Ja nastesti zvedam malou vahu, tak jsem koupil plastove vodici kolecko v ucku na zavrtani do dreva. Ten vrut z toho odrizl, a pak to celej napevno navaril kam sem potreboval.
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: út březen 26, 2013 9:48 am Předmět: |
|
|
Na ty litinove kladky jsem se diva, oni tomu rikaji polotovary to si pak musis navrtat ten stred jak potrebujes. Je tu pak jeste jedna drobnost co jsem resil jestli jit do toho nebo jestli radeji zainvestovat a poridit si nejakou kladku s loziskem..
Nepocitam, ze se budou zvedat az tak velke vahy, ale potrebuji neco do tech 150kg;-) zadna divocina :-)
Tak to bude treba jeste odladit..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út březen 26, 2013 10:00 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | Rozhodně nikde nic nekupuj a spoj se s normálním soustružníkem,který ti to za chvíli vytočí na soustruhu ze silonu nebo plastu.Dovnitř kup ložisko a on ho tam přesně vtlačí.Už na střední jsme to s klukama vyráběli a vyjde to na pár kaček |
Tak to by me take zajimalo. Ale ono co slo za par kacek nekdy pred cca 15ti lety, ted je jinak (.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út březen 26, 2013 10:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: út březen 26, 2013 4:04 pm Předmět: |
|
|
jo to vypada docela rozume ta kladka :-) dik za odkaz. mam pocit, ze asi mi ten google kolikrat nerozumi, kdyz po nem neco chci najit :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: út březen 26, 2013 4:25 pm Předmět: |
|
|
|
|