|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jaka jste krevni skupina? |
| nula |
|
37% |
[ 28 ] |
| A |
|
18% |
[ 14 ] |
| B |
|
13% |
[ 10 ] |
| AB |
|
5% |
[ 4 ] |
| nevim |
|
25% |
[ 19 ] |
|
| Celkem hlasů : 75 |
|
| Autor |
Zpráva |
Sobi
|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 10:26 pm Předmět: |
|
|
Ja tomu naprosto verim...mam nulu a nemam prachy na to abych jedl porad maso.....bilkoviny nahrazuju vejci...vlockama a mlekem...fazolema...hrachem....veci ktere mam podle vyzivy podle krevnich skupin zakazany...a opravdu mi tyto veci nesedi na streva a je mi celkem blbe....napic nuly maji problemy se srazlivosti krve...ja se skrabnu a krvacim pul hodiny...:D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Qwake

|
Zaslal: po prosinec 29, 2008 9:30 am Předmět: |
|
|
To může mít i B, když má málo bílých krvinek  a nevím čeho všeho ... _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 26, 2013 9:57 am Předmět: |
|
|
ale ve finale nikdo rozumny, ktery by neco poradil-smutne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út březen 26, 2013 10:33 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | ale ve finale nikdo rozumny, ktery by neco poradil-smutne |
Ty seš dobrej exhumátor...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út březen 26, 2013 10:42 am Předmět: |
|
|
Je to jako se vším, někdo se bude dušovat, že bomba, druhý rázem zavrhne.
Můj osobní názor je velmi rozpačitý. Na mé gusto příliš zjednodušující a ani ta jejich evoluční teorie vývoje krevních skupin mi moc nehraje. Ale vyzkoušej a uvidíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: út květen 26, 2015 9:32 pm Předmět: |
|
|
došel někdo k nějakým novým závěrům od doby co tu téma upadlo? třeba nějakej výzkumník :D co to na sobě testnul?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út květen 26, 2015 9:34 pm Předmět: |
|
|
| dangroj napsal: | | došel někdo k nějakým novým závěrům od doby co tu téma upadlo? třeba nějakej výzkumník :D co to na sobě testnul? |
Mně to třeba sedí, ale nemá smysl to sem psát, když sem pak přijde sedmdesátikilovej chcípák a vysměje se ti
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: út květen 26, 2015 10:40 pm Předmět: |
|
|
Ja si nemyslim, ze to je hloupost, naopak na me to take temer vsechno sedi. Predtim, nez jsem se o nejakem stravovani podle krevnich skupin dozvedela, tak jsem automaticky sahala po potravinach, ktere mi sedi, naopak jsem odmitala (nebo nemela tu potrebu jist) potraviny jako fazole, lusteniny, mlecne vyrobky, soja ale take arasidy, kesu, ze zeleniny kvetak apod, ktere bych nemela...Samozrejme se najde nejaka vyjmka, napr avokado, ktere bych taky nemela ale toho jedineho se nedokazu vzdat:-). Take jsem mela problemy s nadymanim a celkove s travenim a nevedela jsem cim to je, pote jsem se dovedela, ze nule moc nesedi lepek, tak jsem presla na pohankove vlocky a vubec na potraviny bez lepku a s nadymanim nemam problem.
Jedine co jsem nedokazala vyhledat, jak to je s vejci, vajicka jim pravidelne ale nekdy citim, ze mi je po nich dost tezko. Nula se take dost prekyseluje, takze kofein nepripada v uvahu ale zkousela jsem jet bez kofeinu a najde to, udelala jsem kompromis a piju kafe pouze pred treninkem a behem dne hodne vody s citronem, chlorelu a travu s jecmene.
Na druhou stranu jsem se setkala se spoustu lidi, ktere jsou nula ale ji jako skupina A a nesnesou maso...
Asi si to musi kazdy vyzkouset, co komu sedi..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út květen 26, 2015 10:47 pm Předmět: |
|
|
Takže závěr je takový, že je to naprosto individuální.
Ne, nechci se tomu smát, ale pokud si uvědomíte to biochemické pozadí, tak je to prostě blbost nějaká strava podle krevních skupin, už třeba jenom z toho důvodu, kdy krevní skupiny vznikaly a jak se v pravěku lidi stravovali, což by podle té teorie spolu mělo souviset.
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 27, 2015 1:57 am Předmět: |
|
|
Nesouhlasim. Znam minimalne 5 lidi mozna i vice, kterym tahla dieta hodne pomohla, kdyz uz nevedeli , jak dal a stejne tak jim vyresila i travici problemy, coz si myslm, ze je jeden z klicovych faktoru toho, aby byla strava v tele vyuzita tak, jak ma a prineslo to nejake vysledky, at uz hubnuti nebo pribirani. Diky tomu , ze jidlo dobre travi, odejde i unava. CIti se na tom po fyzicke strance mnohem lepe.
Tenhle zpusob stravovani bych rozhodne nezatracoval _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st květen 27, 2015 6:00 am Předmět: |
|
|
Na mě to třeba absolutně nesedí, mám krevní skupinu 0 a žeru mléčné výrobky ve velkém naprosto bez problémů
|
|
| nahoru |
|
 |
KT
|
Zaslal: st květen 27, 2015 7:03 am Předmět: |
|
|
Krevní skupina neurčuje žádnou intoleranci na určité potraviny, ani přibírání po nich..Autor této teorie vycházel ze starých studií, které byly dávno vyvráceny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st květen 27, 2015 8:18 am Předmět: |
|
|
Tak ono že někomu nějaké jídlo sedí nebo nesedí je pravděpodobnost 50% (ano/ne), takže když budu tipovat jestli někomu sedne maso, mám docela velkou pravděpodobnost, že to trefím, aniž bych znal cokoliv
To je podobná logika jako v Astrologii, věštectví a dalších podobných pavědách, kde na každé znamení horoskopu vysypou ti vyčůránci X stránek obecných blábolů toho co na koho sedí nebo nesedí a každej si v tom prostě najde to svoje  Např. napíšou Býk může mít problémy ve vztahu - na to si 99% lidí prostě něco přiřadí ze svého života... a hloupí lidé si potom říkají, hmm ten astrolog/věštec, to je ale borec, jak to mohl vědět?
V takové obecné stati si člověk může přiřadit na sebe třeba jen polovinu věcí co na něj sednou a už to bere jako pravdu celé - psychologie.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|