|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pparek
|
Zaslal: út březen 26, 2013 7:24 pm Předmět: Snídaně |
|
|
Ahoj před dvěma měsíci jsem začal cvičit. Vždy jsem měl problém se snídani. Ráno nestíhám, takže na snídani nemám moc času. Ale rád bych se dostal alespoň na 80kg, tak jsem začal snídat. Jím 60g ovesných člověk se cca 400ml mléka. Je to adekvátní k mojí postavě a mému cíli? Nebo co bych měl případně přidat? 180cm a 72KG 22 let. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: út březen 26, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
60g vloček je žalostně málo, rozhodně přidej. Můžeš zkusit přidat i nějaké ovoce (banán, jablko, rozinky atd..).
Když bude více času, tak si udělej pořádnou snídani.. vajíčka a k tomu nějaké celozrnné pečivo. Tím se také nedá nic zkazit. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Aesthetics

|
Zaslal: út březen 26, 2013 8:55 pm Předmět: |
|
|
K tomu nestíhám, jeden slavný a velice úspěšný člověk prohlásil"velice inspirující" :
Vždycky mě napadlo, že den má 24 hodin, z toho 6 hodin spíte a 18 hodin vám zbývá. Vím, že mnozí z vás řeknou ,,počkejte,ale já spím 8 až 9 hodin denně", pak bych ale doporučil spát méně.
Jistě budeš asi vědět, pokud ano máš bludišťáka a inspiraci
Naposledy upravil Aesthetics dne út březen 26, 2013 9:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
Aesthetics

|
Zaslal: út březen 26, 2013 10:05 pm Předmět: Re: s |
|
|
| cored napsal: | ÁRNÝ |
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st březen 27, 2013 1:58 pm Předmět: |
|
|
kolik gramů vloček byste doporučili pro člověka, který se snaží nabrat? Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st březen 27, 2013 2:03 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | kolik gramů vloček byste doporučili pro člověka, který se snaží nabrat? Díky |
Co to je za otázky prosímtě? Třeba 0g nebo 500g....
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st březen 27, 2013 2:10 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Novic napsal: | | kolik gramů vloček byste doporučili pro člověka, který se snaží nabrat? Díky |
Co to je za otázky prosímtě? Třeba 0g nebo 500g.... |
podle předchozích příspěvků je 60g žalostně málo, proto se ptám, kolik je optimum...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 27, 2013 2:11 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | kolik gramů vloček byste doporučili pro člověka, který se snaží nabrat? Díky |
kolik benzinu potrebuje auto na ujeti cesty do prace? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st březen 27, 2013 2:17 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Novic napsal: | | kolik gramů vloček byste doporučili pro člověka, který se snaží nabrat? Díky |
kolik benzinu potrebuje auto na ujeti cesty do prace? |
palec nahoru, dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st březen 27, 2013 2:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st březen 27, 2013 2:34 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | 100g na porci cca |
díky Ti
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st březen 27, 2013 3:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Velor
|
Zaslal: ne červen 09, 2013 1:17 pm Předmět: |
|
|
Já k snídani piju 600ml mléka a v tom mám 50-60g rozelmetých ovesných vloček, když jsem zkoušel 80-90 tak mi z toho už bylo hodně špatně
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Velor napsal: | | Já k snídani piju 600ml mléka a v tom mám 50-60g rozelmetých ovesných vloček, když jsem zkoušel 80-90 tak mi z toho už bylo hodně špatně |
Promiň, ale ty tvoje příspěvky jsou úplně mimo mísu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|