|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| max na bench v 18-ti letech |
| 50-60kg |
|
16% |
[ 10 ] |
| 61-70kg |
|
4% |
[ 3 ] |
| 71-80kg |
|
21% |
[ 13 ] |
| 81-90kg |
|
9% |
[ 6 ] |
| 91-100kg |
|
16% |
[ 10 ] |
| 101-110kg |
|
8% |
[ 5 ] |
| 111kg+ |
|
22% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 61 |
|
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 18, 2013 5:18 pm Předmět: |
|
|
no...ironie je ze prakticky stagnuji pul roku, jenze zase se nekdo snazi o rádoby dobrý stěr že?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
Zaslal: po březen 18, 2013 6:19 pm Předmět: |
|
|
nepremyslel jsi treba o tom, ze je potreba neco zmenit kdyz pul roku stagnujes? to pak muzes drit jak chces ale vysledky proste neprijdou to je jasny, budes se akorat trapit (coz je evidentne tvuj pripad)
a vymluvy na somatotyp jsou uz fakt ohrany, vymysli si neco jinyho :D
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 18, 2013 6:22 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | nepremyslel jsi treba o tom, ze je potreba neco zmenit kdyz pul roku stagnujes? to pak muzes drit jak chces ale vysledky proste neprijdou to je jasny, budes se akorat trapit (coz je evidentne tvuj pripad)
a vymluvy na somatotyp jsou uz fakt ohrany, vymysli si neco jinyho :D |
měním treninky, stravu,... hele ohraný neohraný, i tady na ronniem najdeš že ektomorf nikdy nebude mít t ozo mezomorf...:D holt jsi blazen zatvrzelá, s tebou se nedomluvím
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po březen 18, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
samozrejme, ze endo ani ekto nemaji takovej potencial jako mezo, ale je uplna blbost tvrdit ze budes mit celej zivot 70 kilo ikdyz se budes snazit jako bejk. na takove kondicni urovni muzes dosahnout dobrych vysledku ale co budu povidat ja tobe, ty sam vis nejlip jak mas dokonalej trenink i stravu ale tvoje telo stoji proti tobe. tak se na to vykasli a hledej si dalsi vymluvy stejne jako ti vyzrani lidi, co breci ze nemuzou zhubnout ikdyz se snazi jak nejvic to jde
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 18, 2013 7:23 pm Předmět: |
|
|
vymluvy ? ale jdi. jen proste nemam, opakuji nemam vic nez 50 kc na svaciny a snidane na den. Vecere aa obed mam doma/ve skole, coz neovlivnim. Nejsem svým pánem v tomdle. Tréninky zkouším, teď jedu (prej) korte.... uvidíme, ale mysli si co chceš, já na sobě snažím pracovat,.... kdybys čet vlákna které zakládám (hl log) zistíš, že nejím jak polní kobylka, ale opravdu se snažím napapat. ale nespamujme. pokud něco, piš mi do pm. místa tam mám dost
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st březen 27, 2013 9:32 am Předmět: |
|
|
110 kg, prakticky moje nejlepší léta v posilce...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st březen 27, 2013 10:09 am Předmět: |
|
|
v 17ti 162,5 kg se stopkou při bw 122,5 kg. Bohužel - je to moje maximum již 16 let:o (
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
Zaslal: st březen 27, 2013 10:28 am Předmět: |
|
|
100 kg bench při 65 kg BW
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st březen 27, 2013 10:33 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | v 17ti 162,5 kg se stopkou při bw 122,5 kg. Bohužel - je to moje maximum již 16 let:o ( |
A jiní tady brečí, že stagnujou půl roku nebo rok, ha
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st březen 27, 2013 10:35 am Předmět: |
|
|
160 kg při BW 95 kg (hajzlpavouk  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st březen 27, 2013 12:16 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Deadlift napsal: | | v 17ti 162,5 kg se stopkou při bw 122,5 kg. Bohužel - je to moje maximum již 16 let:o ( |
A jiní tady brečí, že stagnujou půl roku nebo rok, ha |
Od té doby vlastně necvičím Vždy 3-4 měsíce za rok, kdy se dodrápu z 60 kg na cca 140x5 a pak se něco posere a je na 9 a víc měsíců konec.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|