VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: po únor 25, 2013 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a de taky o to, ze dat do sebe v jedny davce XY vitaminu/mineralu bez jakykoliv souvislosti neni vhodny.. ale dal se do toho poustet nebudu, protoze se v tom zas tak detailne nevyznam takze kdyby se o tom rozepsal nekdo vzdelanejsi, jiste by to mnozi ocenili
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po únor 25, 2013 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedávná debata s prof. Komprdou mě utvrdila v tom, že komplexní multivitamin-minerálové doplňky můžou být v některých případech i nebezpečné. Tyto preparáty často obsahují látky, které vyžadují v enterocytech stejný přenašeč (např. zinek vs. měď a jejich metalothionein). Tělo je sice chytrý "stroj" a vždy upřednostní tu látku, kterou zrovna potřebuje více, ale při dlouhodé suplementaci může naopak paradoxně vzniknout hypovitaminóza/mineralóza, či prohloubit již vzniklý deficit. Tyto preparáty mohou snadno rozhodit homeostázu mikroživin, tudíž bych rozhodně nespoléhal na to, že jedna (a více) kapsle něco vyřeší, či dokonce zabrání vzniku nemoci. Pokud si to někdo myslí, tak by se měl trochu v této oblasti vzdělat. Přebytek béček, např. pyridoxinu (viz příspěvek se sytě žlutou močí), je bezvýznamný, a může být i nebezpečný (záleží na délce suplementace a množství látek). Ačkoliv se potřeba vitaminu sk. B zvedá s energetickým příjmem (opět např. pyridoxin - jeho potřeba se přímo úměrně zvedá s množstvím bílkovin ve stravě), jejich nadbytek zatěžuje játra a ledviny. Zbytečně tak platíte za množství, které tělo nevyužije. Řešení? Najít si preparát, který neobsahuje vždy všechny mikroživiny, které se "tlučou", ale obsahují ty, které se synergicky při vstřebávání podporují. Dále najít si produkt, který neobsahuje, jak je dnes pro mě nepochopitelně oblíbené, 100 % DDD látek, protože tím si automaticky zajišťujete nadbytek, jelikož strava se také do příjmu mikroživin přece počítá.
Mirin

PříspěvekZaslal: po únor 25, 2013 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar, co by jste doporučili víc V 52 Vita Complex Forte nebo koupit nějaké komplexní přímo v lékárně? "Ekonomický pohled"....
Animal pokud možno ne, zda se mi to jako "drahé chcanky", kde z vlastního poskládání se udělá víc muziky.
jelen50

PříspěvekZaslal: po únor 25, 2013 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar, co říkáte na vitamíny a minerály obsažené v Instant Mass Native od Reflexu? Je to dostačující denní dávka? Díky.
Aesthetics

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dle mého toho příliš v sobě nemá a celkově jako alternativu vitamínu v gaineru či proteinu bych moc nebral. Sice kolikrát hezky zní že toho tam je aj požehnaně, ale dávky malé. Osobně tedy dávám přednost tomu si koupit nějaký komplex vit./minerály/výživu na kosti/klouby ... čili v závěru, dávky vit. v gaineru/proteinu jsou zanedbatelné.
QuickShare

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
duke.dukem napsal:
Zdravim, mate nekdo zkusenost s Flex 4 Joints od MVP?

nemam, ale taky sem to hodne zvazoval.. hlavne teda v praskovy forme ma dost slusny slozeni

vobec mi to nepomohlo ale nepomohol mi ani animal flex ...
Petey

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

QuickShare - zeby to bolo tym,ze su to len doplnky a nie lieky?
QuickShare

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
QuickShare - zeby to bolo tym,ze su to len doplnky a nie lieky?

jasne ale liek na klby nepoznaju ani lekary oni len tlmia bolest nic viac ...pripadne ta poslu na rehablitaciu ktora mne nepomohla ... idem skusit kapsaicin
Petey

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lekari nevedia liecit klby,iba tlmit bolest? to je velmi zaujimava teoria
QuickShare

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:

ortoped mi predpisal lieky na bolest.. tak som si ich nevybral ale kupil som si animal flex...
inak pred rokmy ked som bol za ortopedom koli tomu ze mam jedno rameno vyssie ako druhe tak mi predpisal fastum gel! uvaz sam :)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

QuickShare napsal:
Petey napsal:

ortoped mi predpisal lieky na bolest.. tak som si ich nevybral ale kupil som si animal flex...
inak pred rokmy ked som bol za ortopedom koli tomu ze mam jedno rameno vyssie ako druhe tak mi predpisal fastum gel! uvaz sam :)

Ani se mu nedivím, jedno rameno výš Ti totiž ortoped ani nevyřeší.
Aesthetics

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar, je jedno když do sebe nasypu vitamíny "naráz" nebo udělám lépe postupně v průběhu dne? Jde o vitamín C 1x/kloubní výživa 4x"to snad jediné bych dával 2 a 2 během dne"/befoli 1x/ vita 44 1x/omega 3 1x .
Děkuji
Riku

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2013 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je možné že jsem alergickej na nějakou látku v animal flex? Co jsem ho začal brát, tak se mi do 2 dnů na rukou objevil nějakej ekzém. Tak jsem ho zas na 2 dny přestsal brát a ekzém je pryč
Beru ho zas od dneška, abych to nepřerušoval zbytečně, tak zda se to znovu objeví
ILikeBike

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, doporučil by mi někdo prosím dobrou, ale zároveň cenově přijatelnou kloubní výživu konkrétně z obchodu ronnie? Vím, že bych mohl porovnávat obsahy účinných látek a ceny, ale jestli někdo má dobrý zkušenosti s nějakou, prosím pište.
Petey

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co si predstavujes pod pojmom dobre skusenosti? je to prevencia,nie liek cize citit ucinky nebudes
V 52 Vita Complex Forte | Extrifit
Oblíbený produkt s vitamíny, minerály a dalšími látkami.
485 Kč
Multivitamin Complex Forte | Survival
Přípravek s vitamíny a minerály s dokonale vyváženým složením.
299 Kč
Nexgen Pro Multivitamin + Digestive Enzymes | Reflex Nutrition
Prémiový all-in-one multivitamín a multiminerál s trávicími enzymy.
599 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: