|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po únor 25, 2013 2:57 pm Předmět: |
|
|
Nedávná debata s prof. Komprdou mě utvrdila v tom, že komplexní multivitamin-minerálové doplňky můžou být v některých případech i nebezpečné. Tyto preparáty často obsahují látky, které vyžadují v enterocytech stejný přenašeč (např. zinek vs. měď a jejich metalothionein). Tělo je sice chytrý "stroj" a vždy upřednostní tu látku, kterou zrovna potřebuje více, ale při dlouhodé suplementaci může naopak paradoxně vzniknout hypovitaminóza/mineralóza, či prohloubit již vzniklý deficit. Tyto preparáty mohou snadno rozhodit homeostázu mikroživin, tudíž bych rozhodně nespoléhal na to, že jedna (a více) kapsle něco vyřeší, či dokonce zabrání vzniku nemoci. Pokud si to někdo myslí, tak by se měl trochu v této oblasti vzdělat. Přebytek béček, např. pyridoxinu (viz příspěvek se sytě žlutou močí), je bezvýznamný, a může být i nebezpečný (záleží na délce suplementace a množství látek). Ačkoliv se potřeba vitaminu sk. B zvedá s energetickým příjmem (opět např. pyridoxin - jeho potřeba se přímo úměrně zvedá s množstvím bílkovin ve stravě), jejich nadbytek zatěžuje játra a ledviny. Zbytečně tak platíte za množství, které tělo nevyužije. Řešení? Najít si preparát, který neobsahuje vždy všechny mikroživiny, které se "tlučou", ale obsahují ty, které se synergicky při vstřebávání podporují. Dále najít si produkt, který neobsahuje, jak je dnes pro mě nepochopitelně oblíbené, 100 % DDD látek, protože tím si automaticky zajišťujete nadbytek, jelikož strava se také do příjmu mikroživin přece počítá. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirin

|
Zaslal: po únor 25, 2013 4:36 pm Předmět: |
|
|
Zdar, co by jste doporučili víc V 52 Vita Complex Forte nebo koupit nějaké komplexní přímo v lékárně? "Ekonomický pohled"....
Animal pokud možno ne, zda se mi to jako "drahé chcanky", kde z vlastního poskládání se udělá víc muziky. _________________ .::No pain, no gain::.
|
|
| nahoru |
|
 |
jelen50
|
Zaslal: po únor 25, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
Zdar, co říkáte na vitamíny a minerály obsažené v Instant Mass Native od Reflexu? Je to dostačující denní dávka? Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Aesthetics

|
Zaslal: út únor 26, 2013 9:11 pm Předmět: |
|
|
Dle mého toho příliš v sobě nemá a celkově jako alternativu vitamínu v gaineru či proteinu bych moc nebral. Sice kolikrát hezky zní že toho tam je aj požehnaně, ale dávky malé. Osobně tedy dávám přednost tomu si koupit nějaký komplex vit./minerály/výživu na kosti/klouby ... čili v závěru, dávky vit. v gaineru/proteinu jsou zanedbatelné.
|
|
| nahoru |
|
 |
QuickShare
|
Zaslal: čt únor 28, 2013 10:05 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | duke.dukem napsal: | | Zdravim, mate nekdo zkusenost s Flex 4 Joints od MVP? |
nemam, ale taky sem to hodne zvazoval.. hlavne teda v praskovy forme ma dost slusny slozeni |
vobec mi to nepomohlo ale nepomohol mi ani animal flex ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 12:22 pm Předmět: |
|
|
QuickShare - zeby to bolo tym,ze su to len doplnky a nie lieky? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
QuickShare
|
Zaslal: čt únor 28, 2013 6:10 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | QuickShare - zeby to bolo tym,ze su to len doplnky a nie lieky? |
jasne ale liek na klby nepoznaju ani lekary oni len tlmia bolest nic viac ...pripadne ta poslu na rehablitaciu ktora mne nepomohla ... idem skusit kapsaicin
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt únor 28, 2013 7:04 pm Předmět: |
|
|
lekari nevedia liecit klby,iba tlmit bolest? to je velmi zaujimava teoria _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
QuickShare
|
Zaslal: čt únor 28, 2013 7:59 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | lekari nevedia liecit klby,iba tlmit bolest? to je velmi zaujimava teoria |
ortoped mi predpisal lieky na bolest.. tak som si ich nevybral ale kupil som si animal flex...
inak pred rokmy ked som bol za ortopedom koli tomu ze mam jedno rameno vyssie ako druhe tak mi predpisal fastum gel! uvaz sam :)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Aesthetics

|
Zaslal: st březen 06, 2013 12:11 pm Předmět: |
|
|
Zdar, je jedno když do sebe nasypu vitamíny "naráz" nebo udělám lépe postupně v průběhu dne? Jde o vitamín C 1x/kloubní výživa 4x"to snad jediné bych dával 2 a 2 během dne"/befoli 1x/ vita 44 1x/omega 3 1x .
Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: čt březen 28, 2013 1:57 pm Předmět: |
|
|
Čau, doporučil by mi někdo prosím dobrou, ale zároveň cenově přijatelnou kloubní výživu konkrétně z obchodu ronnie? Vím, že bych mohl porovnávat obsahy účinných látek a ceny, ale jestli někdo má dobrý zkušenosti s nějakou, prosím pište. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt březen 28, 2013 2:11 pm Předmět: |
|
|
co si predstavujes pod pojmom dobre skusenosti? je to prevencia,nie liek  cize citit ucinky nebudes _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|