|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: ne březen 10, 2013 7:26 pm Předmět: |
|
|
Ok, Spiked má dobrou chuť a složení, to nekrizituju, ale mě na vrchu zůstává velká část nerozpuštěného prášku. Zkoušel jsem dokonce 20s šejkrovat a prostě to nejde, takže v konečným výsledku mi z těch 10g zbyde 30% na vrchu. Když už za to zaplatím, požaduju daleko lepší rozpustnost. Možná mám vadnější kus, ale zůstává mi tam toho opravdu hodně.
Klidně natočím video ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: po březen 11, 2013 12:44 pm Předmět: |
|
|
rad by som nejak podporil potreningovu regeneraciu a zatial vyberam medzi tymito:
amino 1 - nie su to ciste bcaa
amino x - zda sa ze tento produkt je velmi popularny, hlavne s ohladom na cenu. Na druhej strane dost ludi sa stazuje ze je to presladene
aminolast - paradna chut, dost drahe vzhladom na obsah.
aminocore - kilove balenie 70e, jeden z tych drahsich, neviem ci sa to oplati
modern bcaa - skoro ciste mikronizovane bcaa, na internete o nich koluju dost dobre zvesti.
Existuje nejaky uzus ktore aminokyseliny su najlepsi pomer cena vykon? Viem ze je to dost obskurne porovnavat nejak aminokyseliny ale aj tak by som bol rad keby mal to niekto okomentoval. Ako som pisal na zaciatku ide mi hlavne o potreningovu regeneraciu
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: po březen 11, 2013 1:06 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Existuje nejaky uzus ktore aminokyseliny su najlepsi pomer cena vykon? Viem ze je to dost obskurne porovnavat nejak aminokyseliny ale aj tak by som bol rad keby mal to niekto okomentoval. Ako som pisal na zaciatku ide mi hlavne o potreningovu regeneraciu |
Nejlevnější jsou asi čistá amina z 4fitness, ale je to hnus a špatně se rozpouštějí.
Já kupuji BCAA XPRESS od Scitecu s jablečnou příchutí. Je to podle mě dobrý kompromis - docela dobrá chuť, a zároveň dobrý poměr cena/množství. _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: po březen 11, 2013 1:12 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil marzochi dne čt březen 28, 2013 3:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po březen 11, 2013 1:35 pm Předmět: |
|
|
no.. kazdej ma jiny sny
seeya: vyhodou amino1 oproti ostatnim je hlavne hydratace behem vykonu, cejtis se s nima znatelne lip a unava prichazi pozdejc.. hodi se teda hlavne na piti PRI treninku, idealne delsi intezivni cviceni, nebo klidne i behani ve vyssim tempu, boj. sporty, CF apod., regenerace je samozrejme taky lepsi, ale v tomhle tezko porovnavat s ostatnima  na konkurencim webu je na ne pomerne objektivni recenze..
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: po březen 11, 2013 1:44 pm Předmět: |
|
|
| marzochi napsal: | ...
Nic výhodnějšího jsem ještě neviděl, 1,19kč/gram bílkoviny to je naprosto bezkonkurenční a v kvalitě podle mě u bcaa rozdíl moc není. ... |
Bezkonkurencni mozna tak u kapslovanych BCAA. Ciste praskove (tzn. bez prichute) se bez problemu daji koupit 0,8-0,9 Kc /gram BCAA...
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: po březen 11, 2013 2:10 pm Předmět: |
|
|
jj jasně, ale ty jsou díky hydrofobnímu isoleucinu velmi obtížné na konzumaci (nejde o chut, ale o tu strukturu), pokud si to někdo dává jen do ptn tak je to v pohodě, ale samotné je to fakt porod. Nicméně po odečtení cetebe se dostavame na 0,86kč/gram a to za ty kapsle rozhodně stojí a máš k tomu "revoluční" poměr 4:1:1 :D
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po březen 11, 2013 3:49 pm Předmět: |
|
|
amino 1 som mal a bolo to fajn, celkom sa mi darilo vtedy..asi nebudem vymyslat. K tomu dam asi expressky. Hltat tabletky je pre mna dost vazny vopruz, takze ani revolucny pomer ma asi nepresvedci :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-pod

|
Zaslal: čt březen 14, 2013 11:23 pm Předmět: |
|
|
Jaký máte názor na Scitec Amino 5600, měl někdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: ne březen 24, 2013 8:57 pm Předmět: Beef amino hydro 4000 |
|
|
Zdravím, nemáte někdo zájem o aminokyseliny Beef amino hydro 4000 od EXTRIFITU??
Nakoupil jsem toho moc a teď nemám času na posilování, tak mám jedno balení navíc. Je nové a zalepené pojistkou. 325tablet. Cena 400kč . Jinak cena na eshopech je cca 700kč. kdyžtak mail jrelda@centrum.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: po březen 25, 2013 3:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: čt březen 28, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st duben 03, 2013 2:50 pm Předmět: |
|
|
Každý výrobce to napíše trochu jinak a napíše to správné o poměru svém. Každopádně z těch, co píšeš Ty, bych vzal jak jedny tak druhé, protože prostě oba dva udělají to, kvůli čemu je člověk kupuje, spíš bych za stěžejní považoval formu sypké vs. tablety. Na co bych u poměru dával jen pozor je, aby tam leucinu nebylo prostě málo (takže aby ten poměr nebyl úplně nějak na hlavu, něco jako 1:2:3 v pořadí leucin:isoleucin:valin a podobně), to je problém většinou u tekutých BCAA (což ale není tento případ).
Naposledy upravil Ronnie dne so duben 06, 2013 12:45 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
prime
|
Zaslal: st duben 03, 2013 4:46 pm Předmět: |
|
|
čabas, dneska sem poprví zkusil Amino 1 od MP ...dal jsem jednu odměrku do 500 ml vody, a bylo to tak šíleně sladký že se mi z toho udělalo blbě :D..ředil jsem to ještě potom vodou ale sladký to bylo furt hodně a žaludek se bouřil :D..jak dávkujete vy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|