Na FB koluje spousta legračních narážek na to, jak jsou baby v CF nabušené proti chlapum... jsem si říkala, že když od vzpírání zdrhnu sem, konečně budu závodit s ženskýma a ono to vypadá, že jsou taky stále více... no... velké...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Hodně velkej masakr, já dal takhle asi 600m (?) na dráze a bylo to docela hard.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
To bude nějakej masakr WOD, podle mě AMRAP 60min, těžký váhy + cviky s BW. Hrozně se těším, miluju takový výzvy, KREEEEEEV!!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Ono to bude max 20 minut, kvuli toho, ze se to toci na kamery a mozna ani tak dlouhe, je to prave skoda. A taky tam nebudou zadne sprinty nebo behani, opet kvuli toho ze se to toci. Sam jsem zvedavy co tam vymysli. Ale libilo by se mi tam neco vice silovejsiho, nikdy mi tam nedaji mrtvoly aspon se 150kg na opakovani
Vlastne to by se mi i libilo 150kg Diane a jeste HSPU tam s 20 kg vestou
E: jeste podle toho jak maji radi CF girls, tak mozna uvidime finalovou kombinaci z minuleho roku, ty 3 workouty, po sobe, bez pauzy, kdo vi :-)
Taky bych dal už konečně pořádný váhy, ať na nich vypadne tak 50% CFterů , těžký MT se 150, clean squaty s 80, powercleany s 80 a tak
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru