|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ALKAPONE

|
Zaslal: st duben 03, 2013 5:24 pm Předmět: |
|
|
ta chut je vyyborna _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prime
|
Zaslal: st duben 03, 2013 8:17 pm Předmět: |
|
|
jo chuť je dobrá, ale bohužel mi to nebere žaludek jak je to hrozně moc sladký :D celej trénink mi bylo blbě akorát.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Dm683

|
Zaslal: čt duben 04, 2013 8:44 am Předmět: |
|
|
Včera jsem je taky zkoušel poprve. Příchuť višeň/limetka. Půl odměrky do shakeru (700ml) bylo celkem bez chuti, ale půl odměrky do 500ml už bylo akorát. _________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
prime
|
Zaslal: čt duben 04, 2013 8:52 am Předmět: |
|
|
okay, zkusim taky dat pulku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: čt duben 04, 2013 9:23 am Předmět: |
|
|
Doporučíte mi nějakou příchuť pro BCAA Instant od extrifitu? Na ronnie bohužel není hodnocení příchutí.. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 04, 2013 10:34 am Předmět: |
|
|
| x46x napsal: | | Doporučíte mi nějakou příchuť pro BCAA Instant od extrifitu? Na ronnie bohužel není hodnocení příchutí.. Díky |
Idealne citron nebo grep, ktere skvele osvezi (pokud je pijes pri cviceni), nejhorsi mozna prichut je pak visen, ktera je priserne chemicka. Jablko jsem nechutnal, ale to bude asi podobne brekeke...
|
|
| nahoru |
|
 |
TheSituation

|
Zaslal: čt duben 04, 2013 10:47 am Předmět: |
|
|
| x46x napsal: | | Doporučíte mi nějakou příchuť pro BCAA Instant od extrifitu? Na ronnie bohužel není hodnocení příchutí.. Díky |
Grep není špatnej, ale Apple mi chutnalo nejvíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: čt duben 04, 2013 2:49 pm Předmět: |
|
|
Díky za tipy. Ještě jedna věc, když mám Compress B. I. G. ve ketrém je BCAA (6000 mg) a L-glutamin (3000 mg). Má cenu kupovat a dávat ještě zvlášť BCAA během treninku? Compress dávám ráno do vloček a po tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: čt duben 04, 2013 3:21 pm Předmět: |
|
|
| x46x napsal: | | Díky za tipy. Ještě jedna věc, když mám Compress B. I. G. ve ketrém je BCAA (6000 mg) a L-glutamin (3000 mg). Má cenu kupovat a dávat ještě zvlášť BCAA během treninku? Compress dávám ráno do vloček a po tréninku. |
Proc chces suplementovat ciste BCAA kdyz ani nejsi v diete (soude podle toho sacharidaku 2x denne)? V tomto pripade to vazne cenu nema a penize radsi investuj do neceho (v tvem pripade) uzitecnejsiho.
|
|
| nahoru |
|
 |
daftruck
|
Zaslal: čt duben 04, 2013 8:34 pm Předmět: |
|
|
Nevíte někdo jak je to teď s Amino X s tím přidaným cukrem? Četl jsem to tady pár měsíců zpátky,tak jestli už se k tomu výrobce nevyjádřil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so duben 06, 2013 3:11 am Předmět: |
|
|
Keď instantné bcaa počas tréningu, tak určite sci-vation xtend, neviem či nie aj jeden z prvých, ktorý s tým prišiel na trh a stále nie je o čom, aktuálne zloženie 7g bcaa + 2,5g glutamínu + elektrolyty na dávku - nie je o čom, dávam dve odmerky melón do cca 700ml, chutia prekvapivo nechemicky a príjemne, zatiaľ naj, čo som mal, lepšie ako zložením, tak chuťovo oproti aminox či aminolast i amino 1, ktoré majú na dávku už o dosť menej bcaa a je to trochu inak orientovaný produkt, inak xtend vyjde aj najlacnejšie, ked si kúpite to vyše 1,1-1,2kilové balenie. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: ne duben 07, 2013 11:19 am Předmět: |
|
|
Docela zajímavý produkt, bohužel jsem 1kg balení ale v žádném českém eshopu nenašel. Škoda, za takovouhle cenu tolik BCAA a Glutaminu nikde člověk nenajde.
Edit: Neví někdo, kde by se to dalo sehnat? _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: pá duben 12, 2013 2:18 pm Předmět: |
|
|
Když už vybírám doplňky, tak se zrovna zeptám i tady. Chodím 3xtýdně do posilovny a chci chodit ještě 2x týdně na MMA. Proto se vás chci optat i po kvalitním BCAA. Zaujal mě MP 3:1:2, BCAA od Extrifitu a od Weidera. S čím máte jaké zkušenosti ?
Nejvíc ale asi sympatizuju s MP.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|