| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
coolluk
|
Zaslal: čt duben 04, 2013 7:56 pm Předmět: granko |
|
|
vzdy sem snidal vlocky a zalival to proteinem.. mel jsem peptide fusiou s tim to slo.. ted jsem objednal hydro od smarlabu a ten je horkej.. tak premyslim ze to rano zaleju mlikem s grankem.. co vy a granko ? jo a pisou u hydra michat s vodou, micha nekdo s mlikem ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 04, 2013 8:48 pm Předmět: Re: granko |
|
|
granko - cukry. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt duben 04, 2013 8:52 pm Předmět: |
|
|
Koupit si hydro a michat ho s mlekem a grankem  . To si rovnou kup gainer, opravdu skoda tak vyhazovat penize. A jak pise frozz. precti si slozeni granka. Hydro kupujes hlavne kvuli jeho vlastnosti a timhle by si skoro o vsechny jeho vyhody "prisel"
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 04, 2013 8:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt duben 04, 2013 9:05 pm Předmět: |
|
|
Hydro míchat s vodou.Já u hydra Extrifit nemám problém s chutí a do muesli to jde dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt duben 04, 2013 9:07 pm Předmět: |
|
|
Milá Báro, někdo má holt probém s chutí Hydra, no.
Pro autora: Hydro do mléka fakt ne-e, to si pak za něj vyhodil zbytečně peníze. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt duben 04, 2013 9:10 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Milá Báro, někdo má holt probém s chutí Hydra, no.
Pro autora: Hydro do mléka fakt ne-e, to si pak za něj vyhodil zbytečně peníze. |
Hele,nedělej si ze mě prdel Dal jsem si do fotek přítelkyni abych předešel nedorozuměním
|
|
| nahoru |
|
 |
coolluk
|
Zaslal: pá duben 05, 2013 6:45 am Předmět: |
|
|
Hydro s vodou mi nedela problem, jen me zajimalo jestli muzu michat s mlikem..
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
|
| nahoru |
|
 |
Seffi

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 5:35 pm Předmět: |
|
|
Kup si kakao na vaření od Orionu ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 5:40 pm Předmět: |
|
|
| Seffi napsal: | | Kup si kakao na vaření od Orionu ;) |
To uz radeji Holandske kakao, v kombinaci se sladidlem idealni ochucovadlo.
Jen ale neni kakao jako kakao, nektere jsou mnohem lepsi... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |