|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Martule

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne duben 07, 2013 7:41 pm Předmět: |
|
|
Kdo chce Martule fotku zezadu, tak napište. Ale nevím, jestli vám jí pošlu, zabila by mě.
A je dobrá ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
Krásne, good job! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 7:54 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Krásne, good job! |
dekuji jeste je to nedotazene,pracuje se na tom...
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 8:01 pm Předmět: |
|
|
ticho po pesine a najednou bum a mame tu aktualku :)) moc dobra prace ;) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | ticho po pesine a najednou bum a mame tu aktualku :)) moc dobra prace ;) |
tak zrovna ty jsi videl ze makam jak cernej, kdyz sme se potkavali v gymu, takze ticho po pesine až tak nebylo ale jinak tak nejak nebyla ani sila ani chut sem psat sve aktualni stavy no..nebylo moc o co stat..a ani neni..a asi este dlouho ani nebude
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne duben 07, 2013 8:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 8:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 8:42 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Martule napsal: | | Grimley napsal: | | ticho po pesine a najednou bum a mame tu aktualku :)) moc dobra prace ;) |
tak zrovna ty jsi videl ze makam jak cernej, kdyz sme se potkavali v gymu, takze ticho po pesine až tak nebylo ale jinak tak nejak nebyla ani sila ani chut sem psat sve aktualni stavy no..nebylo moc o co stat..a ani neni..a asi este dlouho ani nebude |
No myslel jsem ticho po pěšině tady na foru :D ... jinak samozřejmě vidím že makáš, občas tě zahlídnu v dálce, když jsi na kole nebo na tom šlapátku takovým :D jeslti to seš ty teda :D |
jo,trávím na tom pitomým kole celý mládí...ani by mi to nevadilo,je mě to hrozně nudí...doma u telky by to byla jiná..:-/ v Blue Gymu zrovna neni na co koukat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 8:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 8:49 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Martule napsal: | | Grimley napsal: | | Martule napsal: | | Grimley napsal: | | ticho po pesine a najednou bum a mame tu aktualku :)) moc dobra prace ;) |
tak zrovna ty jsi videl ze makam jak cernej, kdyz sme se potkavali v gymu, takze ticho po pesine až tak nebylo ale jinak tak nejak nebyla ani sila ani chut sem psat sve aktualni stavy no..nebylo moc o co stat..a ani neni..a asi este dlouho ani nebude |
No myslel jsem ticho po pěšině tady na foru :D ... jinak samozřejmě vidím že makáš, občas tě zahlídnu v dálce, když jsi na kole nebo na tom šlapátku takovým :D jeslti to seš ty teda :D |
jo,trávím na tom pitomým kole celý mládí...ani by mi to nevadilo,je mě to hrozně nudí...doma u telky by to byla jiná..:-/ v Blue Gymu zrovna neni na co koukat :D |
Máš krasnej výhled na ty korbiče s jendoručkama a na mrtvolách ne ?:D co víc chtít ... ... kdy to máš to ME vlastně? |
no že v BG jich tolik je tech narvanejch 1-6.5.2013...bude to ted takovej soutezni maraton....
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 8:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 8:56 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Martule napsal: | | Grimley napsal: | | Martule napsal: | | Grimley napsal: | | Martule napsal: | | Grimley napsal: | | ticho po pesine a najednou bum a mame tu aktualku :)) moc dobra prace ;) |
jo,trávím na tom pitomým kole celý mládí...ani by mi to nevadilo,je mě to hrozně nudí...doma u telky by to byla jiná..:-/ v Blue Gymu zrovna neni na co koukat :D |
Máš krasnej výhled na ty korbiče s jendoručkama a na mrtvolách ne ?:D co víc chtít ... ... kdy to máš to ME vlastně? |
no že v BG jich tolik je tech narvanejch 1-6.5.2013...bude to ted takovej soutezni maraton.... |
Tak já tam zas tak často nechodím, to je pravda .. tak se každopádně drž a nandej ji to tam :)))
PS.: Dávám si na tvý vítězství právě dvě chlazený plzničky, jedno kinder bueno a bílý kaštany |
užij si to..ja ti nezávidim už ani to kinder bueno (a za to bych normalne i zabila) takže už jsem v totální agonii :) diky dik,dam ze sebe max :)
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 10:15 pm Předmět: |
|
|
Moooost muscularis  s xichtíkem
Taková jedna co se mi poprvé povedla
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|