Objemový jídelníček

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objemový jídelníček  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Objemový jídelníček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
karel1717

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 10:25 am    Předmět: Objemový jídelníček Odpovědět s citátem

Ahoj hoši.. Mám sestavený jídelníček na objem a rád bych slyšel Váš názor případně radu o zlepšení děkuji. Vážím 71kg, 21let.

5:00 - Snídaně - Mléko 300ml, 80g ovesných vloček
8:00 - Svačina - 1 Celozrný rohlík , debrecínka 50g , Banán , sacharidový proteinový nápoj
11:00 - Oběd - Rýže nebo těstoviny, popřípadně brambory ( 150g) , maso - kuřecí , hovězí ( 100g ) .. Co zrovna v práci je ..
14:30 - Svačina - 1) 2 celozrné rohlíky , 150g cottage , 100% džus , paprika , rajče
nebo 2) 2 Celozrné rohlíky, 50g kuřecí šunky , 50g sýr eidam 30% , džus , ovoce
15:45 - trénink
cca 16:45 po tréninku sacharido proteinový nápoj , banán
18:00 - Večeře - 150g rýže , 100g kuřecí prsa
20:00 - Před spaním - 100g tvaroh + 200ml mléka.

Z této stravy denně přijmu zhruba 380g sacharidů a 160g bílkovin. Díky 2 dávkám sacharido- proteinového nápoje mám docela velký příjem bílkovin, proto bych rád znal váš názor, jestli to není zbytečně moc. Díky za odpovědi..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

je tam docela dost sacharidu na tvou vahu, zalezi jaky jsi typ, jestli makas manualne, kolikrat tydne fitko apod. , ale nevidim tam nejake zasadnejsi chyby v tom jidelnicku, mozna bych dal na snidani vlocky + ten tvuj koktejl, tam tam jsou bilkoviny i na snidani a svacinu nechal bez napoje
karel1717

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem spíše hubenější typ , ektomorf , dělám výpomoc na dílně, svařování apod manuální práce ale ne nějak fyzicky náročná, jinak fitko 3x týdně trénink celého těla
kubaz

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to nech tak jak to mas a proste uvidis.. budes moc pribirat, uberes
karel1717

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ok díky
mike scania

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, potřeboval bych poradit s jídelákem. Je mi 16 a vážím 58kg při výšce 175cm . Snažím se přibrat, poměrně dlouhou, dobu ale furt nic. Jídelák asi takto
Snídaně 7:00- 100g oves.vločky, 200ml mléko, rozinky nebo banán
volný den- 300ml mléko + cornflakes
Svačina 9:45- 100g žitný chléb, 30g šunky, zelenina
2Svačina 11:45-cottage, 50g žitný chléb
kefír 500ml nebo bílý jogurt 250g
Oběd 13:30 - školní jídelna (bohužel tam jíst musím, kvůli rodičům)
3 Svačina 16:15: rýže 120g někdy i s cottage, někdy jen cottage s 50g žitného chleba, nebo RACIO s marmeládou, ovesné placky, málo kdy mně vyjde maso s rýží

Večeře 18:50:snažím se kuře s pytlíkem rýže, vaječnou omeltu s kolínky a RACIO, těstoviny s tuňákem
2 Večeře 21:30- tvaroh

Trénink cca od 17:00 do 18:15 a hned po něm Gainer Junior.
Budu rád za každou pomoc.
Tomáš M.

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 6:58 pm    Předmět: Jídelníček Odpovědět s citátem

Dobrý den, potřeboval bych poradit s jídelníčkem. Je mi 17 a vážím 66 kg, výška 185 , už dlouho dobu jsem nepřibral ani kilo a napadlo mě, jestli byste mi mohli pomoci s jídelníčkem.
Bara

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2013 7:05 pm    Předmět: Re: Jídelníček Odpovědět s citátem

Tomáš M. napsal:
Dobrý den, potřeboval bych poradit s jídelníčkem. Je mi 17 a vážím 66 kg, výška 185 , už dlouho dobu jsem nepřibral ani kilo a napadlo mě, jestli byste mi mohli pomoci s jídelníčkem.

Fotku nemáš?Bylo by to dobré.Nějaké oblíbené potraviny,které se dají konzumovat ve větším?V tomto věku je běžná věc,že růst probíhá hodně rychle a tělo prostě nestíhá váhu držet.později tomu bude opačně a budeš řešit jak hubnout
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: