|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
n0.rules
|
Zaslal: po duben 08, 2013 9:15 am Předmět: Zhubnout a opět do formy - Cíl: 200kg bench/99kg váhy |
|
|
Zdravím,
plný energie a síly, se opět snažím dostat do formy, kterou jsem měl před 2lety. Díky nové přítelkyni (to víte, řízečky, fastfoody, hranolčičky) a nervům z podnikání, se mi podařilo nabrat 20kg a svalová hmota to skutečně není. Přítelkyně, díky dobrému spalování, nabrala z původních 52kg, na 53kg .. Takže ta taky "slušně" přibrala. Mě se povedlo nabrat z 99kg (relativně vysekaných) na 124kg buřt form.
Dnes jsem začal pořádně lehce cvičit a díky problémům se zápěstím, šli i váhy lehce na mínus. Před 2 rokama - bench 205kg 1x při váze 99kg - příprava na turnaj - pak mi odešlo rameno a já 3 měsíce doma v bolestech, si nemohl utřít ani prdel.
Věk: 23let
Váha: 124kg (nevím, doplním)
Vážit, fotit a měřit se začnu aktivně až po cca měsíci, protože nyní si změřit obvod pasu, tak si vzteky ten metr vrazim do prdele.
Pokud bude někdo tak laskav a říct mi, jestli jedu špatně série, nebo žeru hovna, budu neskutečně spokojen.
PS: spining, běhání a tyhlety věci - nikdy pro mě nebyly dělaný ... Cvičím teď nabalenej ve 2 mikinách a šustákovce a jsem potom splavenej jak Vltava. O víkendech nesedím doma - procházky po kopcích, hradech, jízda na kole, občas i běh (poklus - než mi selžou plíce).
7.4.2013 - trénink (po měsíci necvičení opět kvůli zápěstí)
Ramena
tlaky s velkou činkou za hlavou
10x 60kg
8x 80kg
7x 90kg
6x 90kg
6x 90kg
6x 80kg (v supersérii s rozpažováním)
6x 80kg (v supersérii s rozpažováním)
Rozpažování
8x 12kg (v supersérii s tlaky)
7x 15kg (v supersérii s tlaky)
6x 20kg
6x 22,5kg
6x 25kg
6x 20kg
Rozpažování na stroji (do poloviny klasické výšky)
10x 20kg
8x 25kg
7x 30kg
6x 40kg
6x 40kg
8x 30kg
Biceps (přiznám se, že jsem ho chtěl jet kvalitně, ale zápěstí mě hodně omezilo)
Kladiva
8x 20kg
7x 22,5kg
6x 25kg
5x 27,5kg
4x 30kg (supersérie s provazem naúzko)
Provaz úzký
8x 30kg (supersérie s provazem naúzko)
7x 40kg
6x 50kg
5x 60kg
5x 60kg
Poté jsem si hodil lehce pupek - 2 cviky po 20 opakováních - cvičení s vlastní váhou
Jídelníček
Snídaně (před tréninkem) - 1 banán, assault nakopávač
Po tréninku - 4 vajíčka (na olivovém oleji)
Oběd - kuřecí maso na olivovém oleji - lehce osmažené - s rýží
Svačina - protein 80% Weider kokos
Večeře - Kuřecí maso, už jenom se zeleninou
Před spaním - Opět protein 80% Weider
Naposledy upravil n0.rules dne st duben 10, 2013 7:14 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ikski
|
Zaslal: po duben 08, 2013 3:10 pm Předmět: |
|
|
Neni to malo kcal na 120 kilovyho chlapa ?
Odpovim si sam je a to kure*sky. Pridej tuky a sachry nebo to nedopadne dobre.
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: po duben 08, 2013 3:25 pm Předmět: |
|
|
to je skor jedalnicek pre tvoju priatelku... pridaj aspon 50g tuku a 100g sachrov cize 1000 kcal denne lebo takto to nedotiahnes daleko _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
Sei

|
Zaslal: po duben 08, 2013 3:35 pm Předmět: |
|
|
Tak to taky znám, přítelkyně kuchtila hlavně večer pěkně k televizi. Já jak prase a ono pořád štíhlá. Ale šlo to dolů, hlavně vydržet. Držím palce. _________________ co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
n0.rules
|
Zaslal: po duben 08, 2013 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Sei napsal: | | Tak to taky znám, přítelkyně kuchtila hlavně večer pěkně k televizi. Já jak prase a ono pořád štíhlá. Ale šlo to dolů, hlavně vydržet. Držím palce. |
Já naivně doufám, že si tělo bude pamatovat formu, kterou jsem si udržoval 2-3 roky (stále váha 98kg - 105kg - záleželo na tom, jak moc jsem se přežral.. jo jo, řízečky, mekáče a tyhlety hovna a šlo to skoro samo.
Myslíte, že mám přidat sacharidy? Přidám je zítra, dneska jsem si dal relativně ten samý jídelníček, co včera. Až na pár drobností.
Vůli mám silnou, takže to, že bych to nevydržel, bych se tolik nebál (pokud uvidím výsledky), tak si radši dám míň, než víc a potom, když neuvidím výsledky, se z nasranosti začnu přecpávat.
Má to smysl, když kardio (zatím) nejedu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 08, 2013 7:31 pm Předmět: |
|
|
| n0.rules napsal: | | Sei napsal: | | Tak to taky znám, přítelkyně kuchtila hlavně večer pěkně k televizi. Já jak prase a ono pořád štíhlá. Ale šlo to dolů, hlavně vydržet. Držím palce. |
Já naivně doufám, že si tělo bude pamatovat formu, kterou jsem si udržoval 2-3 roky (stále váha 98kg - 105kg - záleželo na tom, jak moc jsem se přežral.. jo jo, řízečky, mekáče a tyhlety hovna a šlo to skoro samo.
Myslíte, že mám přidat sacharidy? Přidám je zítra, dneska jsem si dal relativně ten samý jídelníček, co včera. Až na pár drobností.
Vůli mám silnou, takže to, že bych to nevydržel, bych se tolik nebál (pokud uvidím výsledky), tak si radši dám míň, než víc a potom, když neuvidím výsledky, se z nasranosti začnu přecpávat.
Má to smysl, když kardio (zatím) nejedu? |
jake drobnosti?
kdyz das mene, tak muzes sundavat i svaly
kardio bych dal, neni nezbytne, ale pomuze _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po duben 08, 2013 7:39 pm Předmět: |
|
|
Hlavně mi přijde zvláštní jak po tréninku nedáš protein,ale vejce a ke svačině zase jenom protein jako náhradu jídla.Jenže protein 80 je doplněk stravy a má dodat bílkoviny a ne nahradit kompletní jídlo.Vy to hoši špatně chápete a děláte si z proteinu komplet jídelníček,ale to fakt není pro velkýho chlapa dobrý.
|
|
| nahoru |
|
 |
n0.rules
|
Zaslal: po duben 08, 2013 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
jake drobnosti?
kardio bych dal, neni nezbytne, ale pomuze |
Drobnosti - K večeři místo klasické zeleniny, jsem si udělal mraženou kukuřici na vodě bez kapky másla, odpoledne vynechal protein (jel jsem Praha - Brno - Ostrava a nevzal si ho s sebou : ( a k obědu, místo klasického masa na olivovém oleji, jsem ho udělal na medu (cca 2-3 lžíce). Jinak ten samý jídelníček.
Bara - neberu to jako náhrašku, ale připravovat si svačiny, na to prostě díky podnikání čas není. Takhle si udělám protein, můžu si ho připravit kdekoliv a je to. Než abych si kupoval například racioly a šunku a někde to mezi schůzkou jedl v autě, když k smrti nesnáším žraní v autě. Do soboty jsem si zastavil v Mekáči, teď už nemůžu : ( : ( : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 09, 2013 5:04 am Předmět: |
|
|
| n0.rules napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
jake drobnosti?
kardio bych dal, neni nezbytne, ale pomuze |
Drobnosti - K večeři místo klasické zeleniny, jsem si udělal mraženou kukuřici na vodě bez kapky másla, odpoledne vynechal protein (jel jsem Praha - Brno - Ostrava a nevzal si ho s sebou : ( a k obědu, místo klasického masa na olivovém oleji, jsem ho udělal na medu (cca 2-3 lžíce). Jinak ten samý jídelníček.
Bara - neberu to jako náhrašku, ale připravovat si svačiny, na to prostě díky podnikání čas není. Takhle si udělám protein, můžu si ho připravit kdekoliv a je to. Než abych si kupoval například racioly a šunku a někde to mezi schůzkou jedl v autě, když k smrti nesnáším žraní v autě. Do soboty jsem si zastavil v Mekáči, teď už nemůžu : ( : ( : ( |
jako nahrazka jidla se daji poridit lepsi veci nez je klasicky protein, do toho pridej aspon trochu sacharidaku, at to ma lepsi hodnoty
ale zase je to lepsi, nez bageta nekde na pumpe, v tom s tebou souhlasim _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
n0.rules
|
Zaslal: út duben 09, 2013 12:31 pm Předmět: |
|
|
8.4.2013 - trénink
Prsa
benchpress rovný
10x 100kg
6x 130kg
4x 140kg
2x 150kg
1x 160kg
3x 140kg
10x 100kg
Pec deck (v supersérii s rozpažkama na šikmé lavici
8x 50kg
8x 60kg
8x 70kg
8x 80kg
8x 85kg
Rozpažky (SuperSérie s PeckDeck
8x 40kg v 5 sériích
Kozy chtěli víc, snesly by bench i těch 170kg, ale mám ještě furt blok z toho zápěstí + jsem měsíc aktivně necvičil, takže to nechci hned nahnat. Času dost - můj cíl: léto 99kg, bench 200Kg
Poté jsem si hodil lehce pupek - 2 cviky po 15 opakováních, sklapovačky
Jídelníček
Snídaně (před tréninkem) - 1 banán, assault nakopávač
Po tréninku - 3 vajíčka (na olivovém oleji)
Oběd - kuřecí maso na medu, olivovém oleji - lehce osmažené - s rýží
Večeře - Kuřecí maso + kukuřice a mrkev na vodě
Před spaním - Protein 80% Weider
Doporučujete sacharidy? A jakej je dobrej? Nikdy jsem to nebral, většinou jsem měl dost sacharidů ze stravy
|
|
| nahoru |
|
 |
n0.rules
|
Zaslal: st duben 10, 2013 7:53 am Předmět: |
|
|
9.4.2013 - volno.
Nějak jsem byl rozlámanej. Po měsíci nicnedělání, mě všechno celej den bolelo, tak jsem si dal klid a šel si na 20min zaběhat - ani nevím proč, měl jsem v těle cukr, takže to vlastně bylo k ničemu, ale cítil jsem potřebu se vyběhat. A počítá se jako fyzická námaha i to, že jsem 3 hodiny stál u ortopeda? :)
Jídelníček:
snídaně - 2 banány, 2 racio, sýr cottage, kuřecí šunka
svačina - klasika protein 80%
oběd - průser, jel jsem dálku a nevzal si s sebou nic a hlavně jsem neměl ani hlad. Přišlo mi, že jsem si dal asi moc velkou snídani, nebo, jak tělo je zvyklé ráno cvičit, tak ji prostě nestrávilo a já ještě během oběda neměl vůbec hlad
večeře - 3 lžíce rýže, zapečené kuřecí maso se šunkou a cottage sýrem
Včera jsem ten jídelníček pěkně zkurvil. Vynechal jsem oběd a dal si těžkou večeři. Dneska objednán potréninkový nápoj a nažeru ten posranej včerejšek : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 10, 2013 9:31 am Předmět: |
|
|
Držím Ti palce - jak se cítíš s tak málem jídla? Máš energii na trénink?
|
|
| nahoru |
|
 |
n0.rules
|
Zaslal: st duben 10, 2013 4:47 pm Předmět: |
|
|
Sám to nechápu, ale prozatím mi jídlo zas tak moc neschází. Resp. ani mi to neleze na nervy, přitom opravdu nepodvádím. Většinou při dietě mám stavy, kdy bych rozbil všechno a všechny, ale asi je ještě brzo.
Energie na trénink je díky nakopávači. Poslední rok ta energie, resp. chuť a vůle na trénink značně snížila. Dříve jsem se těšil jako malej jarda, ale poslední rok už si musim pomáhat nakopávačema. Po tom, co mi zakázali Jack3D, mi trvalo strašně dlouho najít fungující náhradu. Prozatím ji kvalitně splnuje Assault.
Víš, co mě nejvíce nakopne a dodá mi energii do všeho? Když se podívám, jak jsem vypadal dříve a co je ze mě za špekouna nyní. Ta nostalgie a agrese mě nakopne na další dva dny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 10, 2013 6:59 pm Předmět: |
|
|
Ja bych se pri radikalnim utnuti prijmu energie a hlavne ze sacharidu nejvice obaval zpomaleni metabolizmus, coz je jeden z nejhorsich brzdicu hlavne v pokrocile fazi diety a pozdejsimu navratu k "normalnimu" stravovani a casto se tak stava prave diky onomu radikalnimu omezeni energie ze zacatku. Jak si nastavis pocatecni prijem energie zavisi hlavne na to, jak ses stravoval pred dietou. Evidentne mas silu jak bejk, takze pod tim sadlem asi bude i nejaka ta hmota, takze energeticke pozadavky tveho tela mohou byt vyssi nez si myslis. Mozna je prave tento prijem pro tebe idealni, takze netvrdim, ze to delas spatne, ale jen upozornuji na tento fakt.
Btw kolik ti je let? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
n0.rules
|
Zaslal: st duben 10, 2013 7:06 pm Předmět: |
|
|
Díky za info. Narovinu, už se cítím lépe, nežli předtím. Poslední kapka mého "nezdravého" života bylo to, že jsem se cítil permanentně nafouknutej a prostě "nesvůj". Takže nyní po pár dnech zdravého jezení, kvalitního cvičení, se již cítím lépe.
Zítra se půjdu zvážit - ne, kolik jsem shodil, spíše informativně. Zkusím jednou týdně a uvidím, co to semnou udělá. Jde mi o dobrý pocit, většinou jsem jebal váhy, je mi jedno jestli vážím 99kg nebo 150kg, ale důležité je, abych se cítil dobře a to s tim pivním mozolem nejde (pivo nepiju, btw).
Omlouvám se, věk jsem zapomněl zmínit: Je mi 23let
PS: Jde nějak zjistit, jaký příjem je pro mě ideální dříve, než si na nějaký jídelníček zvyknu? Cheat day zezačátku - ano/ne? Víkendy jsou pro mě trest. Sice už mám na oba dva dny naplánovaná kola na minimálně 3hod trase, takže i hodně spálím, spíše mi jde o to, jestli jedno/dvě jídla - večeře s přítelkyní, neposerou něco, co posrat nechci.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|