|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
matejkorvin

|
Zaslal: ne duben 07, 2013 12:22 pm Předmět: |
|
|
5.4.2013 - piatok
- military press este slabsi ako minule :) ale toto teraz nie je priorita, predsa len tych tlakovych cvikov je vela
- predny drep - neveril som ze to je mozne ale momentalne mam rovnako silny predny drep ako zadny
- francuzsky tlak - s divnou hrubou cinkou (myslim ze sa to vola tricepsova cinka  ), bol problem so stabilitou preto mensie vahy ako s normalnou EZ ale tricepsy to berie lepsie
mimochodom, schudol som kilo za tyzden - mam len 94,5 kg. Musim pridat na jedle _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
| |  |
matejkorvin

|
Zaslal: po duben 08, 2013 10:33 pm Předmět: |
|
|
8.4.2013 - pondelok
- trh celkom isiel, bola tam sila urcite aj na 75 kg ale psychicky som to nedal, nemam vobec zazitu techniku. Nie je to moc dobry napad ked sa chcem naucit nejaky cvik aby som ho cvicil len raz za tyzden
- bench lepsie ako pred 2 tyzdnami, ale musim si zapamatat ze eleiko vzpieracska cinka nie je moc dobra na bench ;) v lockoute mi stred tycky vibroval a dalsi problem je ze prilis lahko ide pretacat v loziskach, trochu som sa bal aby mi nevypadla z ruk
- pendlaye trosku zlepsenie, ale najvyssia seria uz cheating
- biceps pumpovacka, skusim si aj vyssie pocty opakovani na bicak, mohlo by to pekne zafungovat
- prowler no comment... vobec nenaberam kondicku v tomto, uz mi nebyva zle, ale nohy su tak bolestivo napumpovane, ze len lezim po poslednom sprinte na zemi s vystretymi stvrdnutymi nohami a ked pokrcim trochu nohu v kolene tak sa idem zblaznit od bolesti v stehnach _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: út duben 09, 2013 10:39 pm Předmět: |
|
|
9.4.2013 - utorok
- klada zas o trochu istejsie ako minule, vzdy po nejakej piatej serii ma ale rozboli vonkajsia strana predlaktia, tipujem ze sa neprirodzene natahuje pri premiestneni. Ale je to znesitelne, takze dufam ze si casom zvyknem
- drep prekvapil v dobrom, sice to bolelo ako vzdy, ale poriadne som rozmasiroval a ponatahoval hip flexory, dal nejake cviky na zlepsenie mobility a dalo sa to vydrzat. Strecujem mimochodom kazdy den, tak som zvedavy ci mi to napravi moj rozbity drep
- zhyby zas pekne napumpovali ruky aj chrbat
- pri upazovani s JR som znovu pridal opakovania, najtazsia seria uz mierny cheating
- kufre tentokrat bez opasku, jeden typek mi kontroloval ci som vystrety a mal som celkovo z toho dobry pocit, uvidime ako sa budu zajtra citit trapezy
_________________ EDIT: viz pravidla fora
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: st duben 10, 2013 10:58 am Předmět: |
|
|
10.4.2013 - streda
plavanie 45 minut, ziadne nahlenie ale regeneracne _________________ EDIT: viz pravidla fora
Naposledy upravil matejkorvin dne čt duben 11, 2013 9:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 9:18 pm Předmět: |
|
|
11.4.2013 - stvrtok
- mrtvy tah spokojnost, celkom dobre sa mi tahalo. Dufam ze uz preslo to zle obdobie :)
- inverted rows nabuduce musim nejako zvysit obtiaznost, zacina to byt nudne, aj ked pumpuje to chrbat pekne
- na klikoch na bradlach som si spravil rekord, s 50 kg som este neklikoval
- biceps slabota dnes, ale netreba tlacit na pilu v tychto doplnkoch
- na prowler neostala energia tak som si dal aspon par swingov _________________ EDIT: viz pravidla fora
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: so duben 13, 2013 2:13 pm Předmět: |
|
|
12.4.2013 - piatok
- military press s tou 90kou som zabojoval, z dola mi to vyleti a dotlacit mam problem, ale to je normalne ked zatazujem triceps 4x tyzdenne. Verim ze oddychnuty by som 100 dal. Rozmyslam ze tieto piatkove military pressy dam s mensou vahou a viac opakovani, predsa len mam tam tazke log lifty a je asi zbytocne 2x za tyzden cvicit ramena takto silovo
- zhyby v pohode, pridal som aj 9 seriu ale to som uz bol tak odpaleny ze som zvladol len 6 opakovani s vlastnou vahou
- predny drep - mam rad tento cvik, hlavne ked sa dostavam do formy v nom  chcel som ist 3x140 ale citil som ze sa mi gulati dost chrbat tak som to tretie opakovanie vynechal, aj ked asi by som ho dal.
- stahovanie kladky na triceps - pre rypalov, je tam dvojita kladka, preto take vysoke vahy
- kufre tento krat lahsie a dlhsie vzdialenosti, asi budem raz tyzdenne davat tazke kufre cez 100 kg na kratsie vzdialenosti a raz lahsie a na dlhsie vzdialenosti. Dva krat tyzdenne tazke kufre by som nezvladol, hlavne ked to chcem brat ako finisher a nie ako hlavny cvik
vaha sa mi vratila naspat na 95,5 kg takze spokojnost _________________ EDIT: viz pravidla fora
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: út duben 16, 2013 10:27 am Předmět: |
|
|
15.4.2013 - pondelok
- silovy trh som si spravil rekord na 77 kg, technika urcite nie je pekna ale verim ze to pride casom
- bench zlepsenie trosku, od siestej serie neprijemne tahanie v prsnom svale, bal som sa ze sa mi zas obnovi to natiahnutie vecne, ale zvladol to :)
- pendlaye - budem sa pokusat asi uz len hlavne pridavat opakovania a nie vahu
- bicepsove dvihy - podla odporucania skusim pridat opakovania na 10, nehnat sa do vysokych vah a poriadne napumpovat bicak 2x za tyzden _________________ EDIT: viz pravidla fora
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: út duben 16, 2013 9:22 pm Předmět: |
|
|
16.4.2013 - utorok
- log lift cakal som vacsie zlepsenie, ale aspon som si zlepsil PR na 95 kg o jedno kilo. Myslim ze za par tyzdnov tam ta stovka bude
- drep zas boj s technikou, chcel som 160x2 ale nebol spotter tak som isiel na istotu len jedno opakovanie
- kufre PR! 115 kilove na 30 metrov, videl som sice uz hviezdiciky a citil som ako smatlem nohami, ale nakoniec to islo. Najtazsie to je klasicky odlepit od zeme, hlavne po tych drepikoch _________________ EDIT: viz pravidla fora
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 8:58 pm Předmět: |
|
|
xx _________________ EDIT: viz pravidla fora
Naposledy upravil matejkorvin dne út duben 23, 2013 10:53 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: út duben 23, 2013 11:05 am Předmět: |
|
|
19.4.2013 - piatok
- military press som si naordinoval trosku lahsi, nebudem to chvilu hrotit uz cez 80 kg, radsej sa zameriam na opakovania
- zhyby - vyzera to na zivotnu formu v zhyboch, nikdy som ich takto poctivo necvicil so zavazim a sila ide pekne hore
- predny drep 140x3 je uz blizko mojho 3RM, hlbka bola asi dobra ale gulati sa mi uz chrbat pri tychto vahach _________________ EDIT: viz pravidla fora
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: út duben 23, 2013 11:15 am Předmět: |
|
|
22.4.2013 - pondelok
- v silovom trhu som sa uz nezlepsil, tak to nebudem uz hrotit a budem chodit len po 70-75 a sustredit sa na rychlost. Mam pocit ze najviac ma brzdi psychika
- bench ziadne zlepsenie, trenovat bench 1x za tyzden je skratka na silu pre mna uplne naprd. Najvacsie pokroky su ked benchujem 3x za tyzden
- pritahy - vyskusal som si aj 128 kg, technika uz nic moc
- po prowleri ako vzdy spuchnute stehna a lytka
mam teraz dost problemy s bolavym sedacim svalom/nervom. Neviem co to je ale obmedzuje ma to dost pri cviceni. Som zvedavy ako budem drepovat :/ _________________ EDIT: viz pravidla fora
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út duben 23, 2013 12:08 pm Předmět: |
|
|
Tvůj trénink se mi moc líbí. A je zajímavé, co píšeš o tom benčpressu.
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: út duben 23, 2013 5:03 pm Předmět: |
|
|
ja mam z toho treningu zmiesane pocity, je tam prilis vela cvikov, co je dobre na objem a nepretrenujem si tak lahko CNS, ale na silove zlepsenia to tiez moc nie je. Ked idem jeden cvik raz za tyzden, mam pri tom pocit, ze "zabudnem" techniku, resp. miesam predne a zadne drepy a vo vysledku je telo (hlava) trochu zmatene.
Trening 4x do tyzdna, kde jeden trening trva 1:45 az 2 hodiny je na mna mozno az prilis, svalovo sa citim kazdy piatok rozbity a tesim sa na volny vikend. Bola by to zrejme dobra objemovka, keby trochu zmensim vahy a pridam opakovania na zakladnych cvikoch, ale nechcem a nedari sa mi priberat. Mam stale 95,5 kg, nazim sa jest cisto 3200-3500 kcal za den (vikendy o dost menej), a uz teraz som kazdy den prepchaty. Dokonca mam v plane mierne chudnut v blizkom case. _________________ EDIT: viz pravidla fora
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: čt duben 25, 2013 3:44 pm Předmět: |
|
|
utorok som este cvicil, stredu mavam volnu a dnes v stvrtok vynechavam. Tie bolesti sa zhorsili a nedaju sa obcas vydrzat, ked dlhsi cas sedim a postavim sa tak krivam, mam problem aj dat si ponozku na jednu nohu. Dokonca ked prudko otacam hlavou tak ma v tom sedacom svale pichne, obcas to boli ako keby v krizoch, obcas v sedacom svale, dokonca niekedy aj v stehne? Trosku som guglil a sedi na mna piriformis syndrom.
Zajtra skusim dat nejake cviky na vrch aspon, hocico kde sa zapaja sedaci sval boli, dokonca aj bench s mostom. Citim to aj pri vsetkych cvikoch kde sa stoji a musim stabilizovat stred tela. Dufam, ze pomoze deload, vzdy doteraz pomohol pri kazdej bolesti _________________ EDIT: viz pravidla fora
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|