|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: út duben 09, 2013 7:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út duben 09, 2013 8:02 pm Předmět: |
|
|
Uspávací film, kterej se snaží bejt chytrej.
Přirovnat se to dá k http://www.csfd.cz/film/290326-atlas-mraku/, u toho se ale dalo aspoň přemýšlet a hledat něco navíc. Na Looper stačilo koukat a nepřemýšlet nad něčím tajemnějším. Pro mě ohromně nudný a i nezkušenej divák dokáže odhadnout, jak film dopadne.
Jinak Atlas mraků byl sice lepší, ale tam to zas přepálili. Bylo toho moc a neskutečnej potenciál se utopil ve zbytečně moc příbězích, které nebyly dovysvětlené. Director's cut by pak dával smysl třeba jako 4 hodinovej film, ale ani nevím, jestli ho pouštěli ven.
edit: Looper 3/10
Atlas Mraků 8/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út duben 09, 2013 8:39 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Uspávací film, kterej se snaží bejt chytrej.
Přirovnat se to dá k http://www.csfd.cz/film/290326-atlas-mraku/, u toho se ale dalo aspoň přemýšlet a hledat něco navíc. Na Looper stačilo koukat a nepřemýšlet nad něčím tajemnějším. Pro mě ohromně nudný a i nezkušenej divák dokáže odhadnout, jak film dopadne.
Jinak Atlas mraků byl sice lepší, ale tam to zas přepálili. Bylo toho moc a neskutečnej potenciál se utopil ve zbytečně moc příbězích, které nebyly dovysvětlené. Director's cut by pak dával smysl třeba jako 4 hodinovej film, ale ani nevím, jestli ho pouštěli ven.
edit: Looper 3/10
Atlas Mraků 8/10 |
Pokud chci přemýšlet, vezmu si knížku
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út duben 09, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím. Looper byl u mě stěží za dvě hvězdy. Nudné a hloupé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út duben 09, 2013 9:32 pm Předmět: |
|
|
Loper u mne propadák  Atlas mraků mně tak nudil,že jsem ani nedokoukal _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út duben 09, 2013 10:25 pm Předmět: |
|
|
Eastern promises zabodovalo. Viac takych by som pozrel ale dnes sa natacuju tusim len sracky typu looper
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st duben 10, 2013 6:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: st duben 10, 2013 6:39 pm Předmět: |
|
|
G Squad i Země bez zákona jsou pěkný, dobově podobný je například Veřejný nepřítel, taky dobrý film.
Edit: Veřejní nepřátelé _________________ Improvise...adapt...overcome...
Naposledy upravil Johny.Fox dne st duben 10, 2013 6:45 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st duben 10, 2013 6:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: st duben 10, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: st duben 10, 2013 7:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jo-jo

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 8:06 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 8:08 am Předmět: |
|
|
jak ses k tomu dostal? titulky? dabing? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|