|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 10, 2013 7:27 pm Předmět: |
|
|
Toho nezdravého jednoho, dvou jídel týdně bych se vůbec nebál.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
n0.rules
|
Zaslal: čt duben 11, 2013 9:05 am Předmět: |
|
|
10.4.2013 - ZÁDA
Přítahy na stroji v sedě s paralelním úchopem
3x 100kg (v supersérii s podhmatem)
Přítahy velké činky v předklonu podhmatem
8x 50kg (v SS s přítahy)
8x 50kg (v SS s přítahy)
8x 50kg (v SS s přítahy)
8x 50kg (v SS s přítahy)
Přítahy spodní kladky paralelním úchopem
8x 85kg
6x 100kg
3x 115kg
3x 115kg
3x 115kg
10x 100kg
Stahování horní kladky širokým úchopem za hlavu
8x 60kg
6x 72,6kg
5x 80kg
5x 87,5kg
3x 95kg
1x 102,5kg
Jídlo:
Snídaně: 2 banány, malá tyčinka Corny a klasika Assault nakopávač - celej trénink jsem cítil plnej žaludek - už vím, jebat Corny
Po tréninku: 80% Weider Protein - příchuť pistácie (pěknej hnus), 4 vajíčka, 2 racio
Oběd: Kopeček rýže, kuřecí prso s cottage sýrem v troubě
Svačina: 2 pšeničné chleby, cottage, dušená šunka
Večeře: Rajčata, olivy, mozzarela
Před spaním: 80% Weider Protein - příchuť kokos (pistácie letěla oknem)
Síla roste, za měsíc nicnedělání jsem vesměs sílu neztratil, váhy klesly o kousíček níž, ale to se zpraví. Dnes jsem chtěl dát nohy, ale jelikož mě o víkendu čeká kolo, tak jsem je nechtěl dát a dal radši ruce.
|
|
| nahoru |
|
 |
n0.rules
|
Zaslal: pá duben 12, 2013 9:20 am Předmět: |
|
|
11.4.2013 - Biceps, triceps
Biceps
Kladiva
10x 20kg
10x 25kg
6x 30kg
6x 36kg
4x 40kg
4x 40kg
1x 45kg
10x 30kg
Zdvihy s jednoručkami na nakloněné lavici
6x 22,5kg
6x 22,5kg ( v supersérii s provazem)
Provaz úzký
8x 30kg (supersérie se zdvihy)
7x 40kg (supersérie se zdvihy)
6x 50kg (supersérie se zdvihy)
5x 60kg (supersérie se zdvihy)
5x 60kg (supersérie se zdvihy)
Triceps
ať jsem zkoušel cokoliv, prostě mě chytalo zápěstí. Nevěděl jsem, jak izolovaně procvičit, tak jsem si musel hodit jenom 2 cviky v supersérii, za to ale kvalitně.
Tricepsové stlačování kladky před tělem (supersérie)
10x 35kg
10x 35kg
10x 35kg
10x 35kg
10x 35kg
10x 35kg
Provaz (supersérie)
10x 60kg
10x 60kg
10x 60kg
10x 60kg
10x 60kg
10x 60kg
Jídelníček:
snídaně: již klasika: 2 banány, assault
po tréninku: protein, chléb, cottage, šunka, mozzarela
oběd: 1ks kuřecí prso a půlka kuřete :) - bez přílohy, pouze maso, oboje ogrilované
svačina: protein, ovocné mléko (nevim proč, měl jsem na něj šílenou chuť)
večeře : zbytek kuřete z odpoledne :) - půlka kuřete - opět bez přílohy
před spaním: Weider GoldWhey - čoko.
|
|
| nahoru |
|
 |
n0.rules
|
Zaslal: ne duben 14, 2013 12:14 pm Předmět: |
|
|
12.4.2013 - volno
13.4.2013 - volno
13. 4 - 20km kolo - na to, že jsem na něm 2 roky neseděl, je to na mě výkon :)
Strava:
12.4.2013
Snídaně: celozrný chleba, cottage, šunka
oběd: půlka samotného kuřete
svačina: perník : (
večeře: kuře, zelenina, rýže
13.4.2013
Snídaně: celozrný chleba, cottage, šunka
Svačina: syrová vajíčka, protein
oběd: Ogrilované kuře, zelenina, tortilla
večeře: kuře, zelenina, rýže
Trénink mě čekal až dneska, pátky a soboty nestíhám.
|
|
| nahoru |
|
 |
n0.rules
|
Zaslal: po duben 15, 2013 8:10 am Předmět: |
|
|
14.4.2013 - Ramena
tlaky s velkou činkou za hlavou
10x 60kg
8x 80kg
6x 100kg
3x 110kg
1x 120kg
1x 120kg
Rozpažování
10x 18kg
10x 18kg
10x 18kg
10x 18kg
4x 22,5kg
Předpažování
10x 18kg
10x 18kg
10x 18kg
10x 18kg
4x 22,5kg
Strava:
Snídaně: Vajíčka, celozrný chleba
Svačina: protein
Oběd: Celozrné housky, kuřecí šunka
Večeře: 2x tuňák
Zítra zkusím vážení, ale nevím, jestli jeden týden (od posledního vážení) a 8dní od začátku diety, bude znát nějaký pokrok na váze
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po duben 15, 2013 9:26 am Předmět: |
|
|
Ty tlaky za hlavou jsou moc pěkný. Děláš je vsedě nebo vstoje?
Co se týče diety, chvíli jde vydržet fungovat i s velmi nízkým kalorickým příjmem, a tělo bude zpočátku reagovat schazováním tuku, ale dlouhodobě to moc nejde. Podle mě je lepší dodat tělu dostatečné množství energie, které potřebuje a tuky pálit pohybem navíc, než to drasticky zkrouhnout pod bazální metabolický výdej. Výbornou kalkulačku najdeš například tady http://www.1percentedge.com/ifcalc/.
|
|
| nahoru |
|
 |
n0.rules
|
Zaslal: po duben 15, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
Díky za zprávu. Bylo líp, u tlaků šli daleko větší váhy, ale tělo DÍKY BOHU jen tak nezapomíná a síla jde nahoru víc a víc. Dělám je vsedě, ve stoje mě to nikdy nenapadlo, ale příště je tam hned hodím.
Tuším, že to, jak jsem drasticky omezil příjmy, se někde projeví, ale narovinu se cítím daleko lépe, nežli předtím. Nevím, kam až to půjde a i přesto, že se necpu hovnama a celkem dost se držím zkrátka, tak síla jde nahoru víc a víc. Jde mi o to schodit minimálně 15kg, ale podle zdejších rad nevím, jestli půjde vůbec třeba 5kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po duben 15, 2013 3:23 pm Předmět: |
|
|
| n0.rules napsal: | Díky za zprávu. Bylo líp, u tlaků šli daleko větší váhy, ale tělo DÍKY BOHU jen tak nezapomíná a síla jde nahoru víc a víc. Dělám je vsedě, ve stoje mě to nikdy nenapadlo, ale příště je tam hned hodím.
Tuším, že to, jak jsem drasticky omezil příjmy, se někde projeví, ale narovinu se cítím daleko lépe, nežli předtím. Nevím, kam až to půjde a i přesto, že se necpu hovnama a celkem dost se držím zkrátka, tak síla jde nahoru víc a víc. Jde mi o to schodit minimálně , ale podle zdejších rad nevím, jestli půjde vůbec třeba 5kg |
Při tvoji váze a výšce 15 kilo nebude problém a pár týdnů to tělo vydrží, to bych se nebál. A možná je taková radikální dieta ze začátku lepší; nejde to sice udržet dlouhodobě, ale je to motivující a člověka to nakopne. Myslím, že se cítíš líp, protože cvičíš, vyplavuje se ti spoustu hormonů a nervová soustava si vzpomíná, jaké to bylo zvedat těžké věci. Já to měl podobně, když jsem před rokem a půl začínal po dvanáctileté přestávce, ale u starého těla to jde holt pomaleji a hůř. :-)
Výkony jsou samozřejmě skvělé, a nedivil bych se, kdyby ses za půl roku dostal na vyšší úroveň, než kdy předtím. Tělo si během přestávky odpočinulo a zregenerovalo, těch pár kilo zhubneš coby dup a pak to bude lítat samo.
|
|
| nahoru |
|
 |
n0.rules
|
Zaslal: út duben 16, 2013 11:20 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Při tvoji váze a výšce 15 kilo nebude problém a pár týdnů to tělo vydrží, to bych se nebál. A možná je taková radikální dieta ze začátku lepší; nejde to sice udržet dlouhodobě, ale je to motivující a člověka to nakopne. Myslím, že se cítíš líp, protože cvičíš, vyplavuje se ti spoustu hormonů a nervová soustava si vzpomíná, jaké to bylo zvedat těžké věci. Já to měl podobně, když jsem před rokem a půl začínal po dvanáctileté přestávce, ale u starého těla to jde holt pomaleji a hůř. :-)
Výkony jsou samozřejmě skvělé, a nedivil bych se, kdyby ses za půl roku dostal na vyšší úroveň, než kdy předtím. Tělo si během přestávky odpočinulo a zregenerovalo, těch pár kilo zhubneš coby dup a pak to bude lítat samo. |
A jak rychle se hubne, při mé výšce a váze? Půjdu na váhu až ve čtvrtek (přesně po týdnu) a nevím, kolik tělo má a nemá čekat. Resp. kolik mám a nemám čekat, že tam bude. Ona ta síla šla hodně rychle nahoru. Necvičil jsem rok, pak jsem cvičil párkrát týdně a pak zase přestávky díky zápěstí, nemocím, lenosti. Dnes věřím, že už jsem na vesměs stejných vahách jako předtím, ale s bohužel o 20kg+ navíc na tělesné váže.
15.4.2013 - Triceps (kvalitně), biceps.
Původně jsem chtěl jet kozy, ale nechal jsem si je na čtvrtek, abych si nechal jeden den volna (dnešek), protože tenlhe týden stojí na hovno, co se týče spánku. Mám každý den ráno od 6:00 schůzky a vracím se okolo 22, takže se vůbec nevyspím.
Triceps:
úzký bench
8x 60kg
6x 100kg
4x 110kg
3x 120kg
3x 130kg
2x 140kg
2x 140kg
Francouzský tah v leže s jednoručkami
6x 18kg
6x 20kg
6x 20kg
6x 20kg
6x 20kg
Tricepsové stlačování kladky před tělem
6x 25kg
6x 30kg
6x 35kg
6x 40kg
20min rotoped + pupek.
Chtěl jsem si dát i biceps, ale triceps jsem si opravdu kvalitně projel, takže mi nešli ani kladiva, vůbec nic. Byl jsem vyčerpanej + jsem tam byl už hoďku a půl a na to nejsem zvyklej.
Jídelníček:
Snídaně: tmavá bageta, sýr, vajíčko - už to nikdy neudělám .. jíst před tréninkem... Celej trénink jsem myslel, že se pobleju
svačina: protein
oběd: kuskus
svačina: protein
večeře: těstovinový salát s krabem
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: út duben 16, 2013 11:57 am Předmět: |
|
|
KDyz sem byl jeste osel tak sem pri radikalnim utnuti prijmu sundal prvni tyden 6 kilo. Jenze to je z 90% jen voda a glykogen takze po ukonceni takove diety je tech 6 kilo za tyden opet nahore :)
Proste jez vic spocitej si kalorie a urcite ze zacatku nejdi pod 3000 kcal na den.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út duben 16, 2013 12:09 pm Předmět: |
|
|
Ze začátku to skočí hodně kvůli glykogenu a vodě, pak se to zpomalí, ale v průměru kilo za týden by neměl být žádný problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
n0.rules
|
Zaslal: čt duben 18, 2013 5:02 pm Předmět: |
|
|
Vážení se odložilo na neurčito. Včera cheat day a nechci se nasrat tím, že budu mít stejně/více, než předtím :)
18.4.13 - prsa
Měl jsem z nich narovinu radost. Větší síla, než jsem sám čekal, což potěšilo. Síla v ceckách je zpět . Je pravda, že jsem měl den volna a taky cheat day tak to asi pomohlo
Bench
10x 100kg
8x 120kg
6x 140kg
3x 150kg
3x 160kg
2x 170kg
1x 180kg
1x 180kg
Tlaky na šikmé lavici
8x 30kg
8x 40kg
6x 50kg
3x 60kg
Chtěl jsem něco na dojezd, ale narovinu jsem nezvedl už ani ručník, jak mě vše bolelo, takže ani břicho, ani biceps.
Cheat day raději psát nebudu :))
PS: Mám naštípnutou kost v koleni => cvičím o berlích :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
koukam na tvuj trening za 14 dni zpatky:
ne ramena biceps
ut prsa
ct zada
pa biceps/triceps
po ramena
ut triceps
ct Prsa
koukam, ze na symetrii moc nedas
typuju, ze budes mit problemy se zadama brzo _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
n0.rules
|
Zaslal: čt duben 18, 2013 5:53 pm Předmět: |
|
|
Nikdy jsem nejel předem připravenej trénink. Nikdy jsem nešel do fitka s tím, že dneska budu cvičit toto a toto. Chci tělo překvapit tréninkem, váhama, silou a ne tam předem jít psychicky připraven, že dnes pojedu toto a toto s tolika váhama a opakování. Jestli cítím, že mám nějaký sval ještě namožen z předešlého tréninku, tak ho prostě nejedu.
Nohy jsem minulý týden nejel kvůli víkendu, kdy mě čekala tůra na kole a nyní je nemůžu jet kvůli naštípnuté kosti v koleni.
Ale chybami se člověk učí, pokud mi tvrdíš, že to je špatně, tak ti děkuji za upozornění a prosím o lepší charakterizování příspěvku - resp. konkrétnější odpověď. Ostatně, píši si sem zápisky kvůli radám a ne kvůli honění nad váhami :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 18, 2013 6:01 pm Předmět: |
|
|
| n0.rules napsal: | Nikdy jsem nejel předem připravenej trénink. Nikdy jsem nešel do fitka s tím, že dneska budu cvičit toto a toto. Chci tělo překvapit tréninkem, váhama, silou a ne tam předem jít psychicky připraven, že dnes pojedu toto a toto s tolika váhama a opakování. Jestli cítím, že mám nějaký sval ještě namožen z předešlého tréninku, tak ho prostě nejedu.
Nohy jsem minulý týden nejel kvůli víkendu, kdy mě čekala tůra na kole a nyní je nemůžu jet kvůli naštípnuté kosti v koleni.
Ale chybami se člověk učí, pokud mi tvrdíš, že to je špatně, tak ti děkuji za upozornění a prosím o lepší charakterizování příspěvku - resp. konkrétnější odpověď. Ostatně, píši si sem zápisky kvůli radám a ne kvůli honění nad váhami :) |
tem 20 km rikas tura?????
tak to pardon
nejde o nejake pripravovani, ale pak jedes neco vic a neco min
nerikam pripraveny trening, ale rozdelne partie
pak ti treba chybi zada (kdyz na nohy uz seres uplne)
timhle temepem si dojebes ramena ( protze asistuji u prsou, ramen i tricepsu)
a nemas nic, co by to kompenzovalo ( zadni delty, mezilopatkove svaly, ZADA) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|