Porušení Jídelníčku + Alkohol

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Porušení Jídelníčku + Alkohol  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Porušení Jídelníčku + Alkohol
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mano_1990

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2013 1:33 pm    Předmět: Porušení Jídelníčku + Alkohol Odpovědět s citátem

Mám dvě otázky. Pokud člověk poctivě dodržuje jídelníček a pravidelně cvičí (6x týdně), je možnost 1x za 14 dní si udělat tzv. "free day" a dát si vše na co mám chuť? To samé by mě zajímalo jak je to s alkoholem. Přeci jen jsem člověk co nechodí na soutěže nebo se tím neživím, tak jestli nevadí, když se jednou měsíčně "zresetuji". Tím, ale nechci říct, že bych to flákal, ale občas se tomu člověk nevyhne. Předem díky za pomoc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2013 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Žij především tak, abys z toho života něco měl a netrap se nesmyslama, když máš na něco chuť, tak si to snad jednou za čas dáš ne ? boha jeho ... myslel jsem, že to číslo u tvýho nicku znamená rok narození
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2013 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proc na tohle zakladas dalsi tema, kdyz uz jsm eto jednou resili?
jidlo neva, chlast vic
pokud jsou ti jedno nasledky, kasli na vsechno
ale tvrzeni, ze se tomu clovek nevyhne je mylne, slabosske a vymluva
Grimley

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2013 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nevidím problém ani dát si jednou za čas nějakej ten alkohol :)) ale zas je to jen o tom, čeho chce člověk dosáhnout a jakej je magor :))
Novic

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2013 2:02 pm    Předmět: Re: Porušení Jídelníčku + Alkohol Odpovědět s citátem

Mano_1990 napsal:
Mám dvě otázky. Pokud člověk poctivě dodržuje jídelníček a pravidelně cvičí (6x týdně), je možnost 1x za 14 dní si udělat tzv. "free day" a dát si vše na co mám chuť? To samé by mě zajímalo jak je to s alkoholem. Přeci jen jsem člověk co nechodí na soutěže nebo se tím neživím, tak jestli nevadí, když se jednou měsíčně "zresetuji". Tím, ale nechci říct, že bych to flákal, ale občas se tomu člověk nevyhne. Předem díky za pomoc.

nečteš náhodou Máskl?
Mano_1990

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2013 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
jidlo neva, chlast vic

promin, nechtel jsem ozivovat stare topicy, myslel jsem, ze dostanu nove rady apod. Jinak s tim jídlem, jsem se už dočetl, že jednou za 14 dní je to dokonce prospěšné, ale s tím alkoholem je to takový 50/50, ano chci dosáhnout pěkných výsledků a dělám na tom jak nejlépe umím, ale zase na druhou stranu chci taky trochu "žít" (ano v některých případech se budou lidi do mě opírat, že se dá žít i bez alkoholu), ale jednou měsíčně si rád pročistím hlavu touto formou, tak mě jen zajímalo jestli je to až tak "vážné" nic víc...
gajdarin

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2013 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na tu stravu bych odpovedel jednoduse :
Bara

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2013 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mano_1990 napsal:
Peter Ustinov napsal:
jidlo neva, chlast vic

promin, nechtel jsem ozivovat stare topicy, myslel jsem, ze dostanu nove rady apod. Jinak s tim jídlem, jsem se už dočetl, že jednou za 14 dní je to dokonce prospěšné, ale s tím alkoholem je to takový 50/50, ano chci dosáhnout pěkných výsledků a dělám na tom jak nejlépe umím, ale zase na druhou stranu chci taky trochu "žít" (ano v některých případech se budou lidi do mě opírat, že se dá žít i bez alkoholu), ale jednou měsíčně si rád pročistím hlavu touto formou, tak mě jen zajímalo jestli je to až tak "vážné" nic víc...

Naprosto v pohodě.Jen si občas vykrop zobák a pročisti mysl tělo to zvládne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Cratach

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2013 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mano_1990 napsal:
Peter Ustinov napsal:
jidlo neva, chlast vic

Uprimne receno: podle tvy fotky v aktualkach na sobe rozhodne netahas nejaky mnozstvi svaloviny, co by nesla udrzet v pripade, ze jednou tejdne clovek ji, co chce, nebo jednou tejdne zajde popit s kamaradama vecer.

A nebude ti to hrozit ani za dalsich 10 kg svalu, protoze vzheldem k tomu, jak trenujes, budes limitovanej spis prave zpusobem trenalu (ve smyslu, ze k bojovejm sportu a dobry fyzicce budes pri tvym metabolismu nabirat i tak pomalu - predevsim kvuli zpusobu a objemu treninku, ne tolik jidlu).
Mano_1990

PříspěvekZaslal: st duben 10, 2013 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cratach napsal:
Mano_1990 napsal:
Peter Ustinov napsal:
jidlo neva, chlast vic

Uprimne receno: podle tvy fotky v aktualkach na sobe rozhodne netahas nejaky mnozstvi svaloviny, co by nesla udrzet v pripade, ze jednou tejdne clovek ji, co chce, nebo jednou tejdne zajde popit s kamaradama vecer.

A nebude ti to hrozit ani za dalsich 10 kg svalu, protoze vzheldem k tomu, jak trenujes, budes limitovanej spis prave zpusobem trenalu (ve smyslu, ze k bojovejm sportu a dobry fyzicce budes pri tvym metabolismu nabirat i tak pomalu - predevsim kvuli zpusobu a objemu treninku, ne tolik jidlu).

Takže jestli to chapu, chces rict, ze je pri tak narocnem treninku nepriberu svalovou hmotu ani neztloustnu v pripade, ze bych si jednou za tyden udelal "freed day" nebo jednou mesicne se opil?
Cratach

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 12:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se clovek venuje predevsim bojovejm sportum a do toho beha + ma navic rychlej metabolismus, tak se svaly nabiraj fakt pomalu. Alkohol jednou za cas +junk food obcas bude v celkovy problematice nabirani za tehle podminek hrat marginalni roli.
Bara

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hoši,tohle je hlavně o genetice.Můžeš makat jako kůň,denně bouchat hodiny a jist normálně,a výsledkem bude super svalstvo a kondice.Naopak většina lidí cvičí jen činky,poctivě až fanaticky dodržuje vše včetně doplňků atd,v noci se budí na protein a stejně prdlačku má.Tak jsou karty rozdány
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara souhlastím s Tebou, když porovnám sebe a kámoše:
Já:
Dodržoval jsem jídlo, všechno si vážil a počítal, když jsem byl venku tak jsem chodil domu na jídlo každé 3 hodiny. Sice zezačátku jsem cvičil split (partie jednou týdně jako on), ale později jsem přešel (posledních 8 měsíců asi) na tréninky partie minimálně 2x týdně, různé variace, nižší i vyšší opáčka. A výsledky je bída. Jídlo bylo jen maso + přílohy, vločky s vodou, žádný prasárny typu kola, apod.

Kámoš:
Celou dobu co cvičí, jede jen split partie jednou týdně, partie do sraček, vynucená opakování shazovačky, prostě vše co se tu nedoporučuje, jídlo snídal piškoty s mlékem (občas říkal, že sežral tabulku nebo 2 čokolády), pak jedl jen nějakej sýr, bílé pečivo šunku, vejce a po tréninku většinou to co jeho máma uvařila, takové ty typická jídla (řízky, omáčky,.) nic nevážil, nic nepočítal nikdy, po tréninku si dával občas: gyros, nebo kolu, snickers atd když jsme jeli nakoupit do Kaufu + 3x denně protein teď dává i gainer, jeho znalosti jsou nízké, třeba gainer s rychlejma cukrama + rýže mu přijde to samé, ale na druhou stranu je fakt, že cvičí jak stroj, co si naloží to zvedne a nikdy jsem ho neviděl flákat a to jsem s ním cvičil pravidelně cca rok a půl.

na 174cm má cca 100-105kg, postava taková spíš strongmanská, něco takového (ale třeba na ramenou má pruhy při tréninku)

maximálky má bench 140kg, MT 8x180kg, dřep paralel 1x200kg (nejsou uplně aktuál a pokaždé to byli poslední série, takže předtím byly normál pracovní). Vím, že ná foru to nejsou balíky, třeba mladší kubaz dává víc, ale něco jiného je vidět to ve skutečnosti a něco jiného jen o tom číst na foru (tím nemyslím kubaze).
Bara

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je život a tak to je.Tady je milion teorie a praxe vzadu.Potkal jsem za svůj život milion lidí a snažím se být v obraze.Čím dřív pochopíš sám sebe,tím dřív přestaneš sám se sebou bojovat.Pak je život snadnější.
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně jak říkáš, proto sice si hlídám jídlo, ale už né tak jako dřív, snažím se hlavně makat ve fitku, a když se jednou za 3 hodiny nenajím, ale až třeba za 5 hodin, tak se taky nic neposere. Prostě někdo má víc dáno no a někdo se si musí odpustit sny o profesionálních podiích (trochu přeháním).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Porušení Jídelníčku + Alkohol Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: