|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 9:43 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Přesně jak říkáš, proto sice si hlídám jídlo, ale už né tak jako dřív, snažím se hlavně makat ve fitku, a když se jednou za 3 hodiny nenajím, ale až třeba za 5 hodin, tak se taky nic neposere. Prostě někdo má víc dáno no a někdo se si musí odpustit sny o profesionálních podiích (trochu přeháním). |
každý má něco dáno a každý by chtěl asi něco změnit.Já chtěl v osmnácti být taky policajt a dnes bych si ani neodplivl nad tou myšlenkou.Dělej rozumné maximum pro to co chceš a je to v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 9:56 am Předmět: |
|
|
Ty jsi chtěl být policistou? Já myslela, že princeznou
To jen tak pro odlehčení. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 10:18 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Ty jsi chtěl být policistou? Já myslela, že princeznou
To jen tak pro odlehčení. |
Vrať mi můj deníček zlodějko
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 10:38 am Předmět: |
|
|
Bože, byla jsem odhalena! _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mano_1990

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 11:17 am Předmět: |
|
|
Přesně tak máte naprostou pravdu. Já na sobě taky poctivě makám a snažím se. Pro zkoušku jsem zkoušel celý březen 1x týdně opravdu porušit jídelníček a dopřát si vše na co jsem měl chuť + 1x do týdne jsem zašel i na pivko (na dost piv). Sice jsem po tom jednom dnu docela přibral a obalil se, ale během tří dnů jsem se zase dostal zpátky a takhle to šlo celý měsíc a nikde mě nic nelimitovalo, takže 1x za 14dní do sebe natláskat co člověk chce jde úplně v pohodě a zajít na na pivko taky, jde o to aby člověk byl hlavně v pohodě a nestresoval se.Můj názor. Chtěl jsem se tu jen zeptat jaký na to máte názor + jestli má někdo podobné zkušenosti
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 12:23 pm Předmět: |
|
|
Mj. je ti 22, on se ti ten metabolismus za par let taky jeste o neco zpomali
Taky k ty genetice jak psal predemnou Bara a MAST3R: mam trochu pocit, ze ono je to taky o tom, ze klukovi s dobrou genetikou ty svaly vyrostou po jakymkoliv zpusobu treninku (s nadsazkou i po rybareni, jak to jednou v rozhovoru rikal Bureš) - a u kluka s blbou genetikou to na druhou stranu jeste neznamena, ze kdyz mu nenarostou svaly po klasickym zvedani cinek, tak je nebude mit vubec. Mozna uz sem to tady psal, ale treba kamarad, co se marne snazil nabrat svaly v posilovne, udelal mnohem lepsi vysledek na crossfitu (a navic v tu dobu s veganskou stravou) - proste jemu to zaslapalo lip nez "cinky a maso", protoze se svou horsi genetikou objevil ten typ treninku, co mu narozdill od jinejch funguje. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|