|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 10, 2013 7:37 pm Předmět: |
|
|
Takže k dnešku,
šel jsem cvičit v šílené hypoglykemii. Mám tak čtvrtinový příjem sacharidů (ještě před 4 dny tvořili tak 90 % energie) a je to znát. Motal jsem se po fitku a marně lapal po nějakém náznaku síly.
Zítřek je ve znamení hladovky. Budu tyto dny zařazovat, pokud to situace dovolí každý čtvrtek, pak pátek a sobota dietka. V neděli bude asi běžný nedietní oběd - jen si odpustím sladké.
Snad se nějak energeticky srovnám. Od příštího týdne bych chtěl trochu přidat nohám, ať těch 200 kg x 5 za zbývajících 72 dnů stihnu:o)
Dnes bych se cítil tak leda na stovku, což je ostuda.
Odhaduji zítra hmotnost lehce nad 113 kg, v pátek pod 113 kg. Cíl na tento týden je 112,5 kg.
Zatím nemohu běhat (bych upadl jak mám kamenné a bolavé nohy). Až budu moct běhat, tak půjde hmotnost dolů, tak jak bych si představoval.
Je to log plný omezení, ale i tak by se z toho měl dát vytěžit slušný výsledek.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 11, 2013 8:17 am Předmět: |
|
|
Den 4/75
hmotnost: 113,2 kg (-1,8 kg)
Dnes volno
Trénink celého těla zítra - asi už naposledy, pak to nějak rozdělím na poloviny, je to docela dost sérií.
Jídelníček: dnes hladovka.
Snídaně mandarinka ( měl jsem křeče v žaludku). V průběhu dne asi nějaká zelenina a hodně moc čaje a vody.
Zítra bych měl být hmotnostně na 112,9 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 8:34 am Předmět: |
|
|
Co si od hladovky slibuješ? (abys dal tělu najevo, že může být i hůř?:D) (pak to klidně smaž)
edit: Dík Baro _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Naposledy upravil Wojtkingson dne čt duben 11, 2013 8:41 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 8:36 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Co si od hladovky slibuješ? (abys dal tělu najevo, že může být i hůř?:D) (pak to klidně smaž) |
Hladovka má mít místo v životě každého tvora,protože je to systém očisty organismu a v tomto případě šoková záležitost zároveň.Pokud někdo konzumuje veliké množství masa a pořád dokola,měl by ji zařazovat o to víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 11, 2013 10:24 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Co si od hladovky slibuješ? (abys dal tělu najevo, že může být i hůř?:D) (pak to klidně smaž)
edit: Dík Baro |
Přesně jak píše Bara. Každý z nás by tělu prospěl, kdyby minimálně 1x měsíčně, lépe častěji hladovku zařadil. Po hladovce budu dva dny zvyšovat příjem kalorií s tím, že v neděli bude vrchol a pak zase trochu dolů. Nehýbu s cukry, ale s celkovým příjmem. Od pondělí snad budu už i běhat, pokud budou nohy v pořádku, tak by to zase mělo jít lépe.
Každý týden vyhodnotím výsledek, srovnám s cílem a podle toho upravím režim. Dělám jen nezbytné minimum pro to, abych dosáhl cíle - když to stačí, OK, pokud ne, musím něco změnit. Prosté.
cíl na neděli tohoto týdne je 112,5 kg, což si pořád myslím, že je reálné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 10:40 am Předmět: |
|
|
Cyklování celkového příjmu je dobrá věc.Možná se toho vyznavači obřích svalů bojí,ale pro nás je to přínosné.Váha ti půjde myslím podle plánu,protože jd ehodně s vodou a hlavně nejsi začátečník a reaguješ na impulzy rychle podle potřeb  Jak si to představuješ cca vzhledově v cíli?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 11, 2013 11:09 am Předmět: |
|
|
No, moc svalů na mě nebude. Není jic moc teď a za dva měsíce se to nijak extra závratně nezlepší. Poredukuji tuk co to půjde, snovým cílem je 99,9 kg. Budu rád i za 105 kg.
Něco málo poroste- vzhledově to bude taková atletická nekulturistická postava. Běháním naberu kondici a protože mě njak nelimituje spodek těla, chtěl bych si pro radost dřepnout 200 kg x 5. Když se mi to celé nepovede, nebudu se stavět na hlavu, ale alespoň ta redukce tuku v nějaké rozumné míře prostě bude:o)
Mám před sebou cca 2,5 měsíce, tj. 10 týdnů.
Hmotnostně bych to viděl asi takto:
start 115-115,3 kg
1.týden 112,5 kg /dřep 85x5
2. týden 111 kg /dřep 95x5
3. týden 109,5 kg /dřep 110x5
4. týden: 108,5 kg /dřep 125x5
5. týden: 107 kg / dřep 145x5
6. týden: 105,5 kg /dřep 160x5
7. týden: 104,5 kg / dřep 170x5
8. týden: 103 kg /dřep 180x5
9. týden: 101,5 kg / dřep 190x5
10. týden: 99,9 kg /dřep 200x5
S tím dřepem to bude masakr, dříve jsem to dal, tak snad to půjde zase:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 11:16 am Předmět: |
|
|
Uvidíš.Jak budeš hubnout,tak možná nebudeš mít chuť tak dřepovat,ale to bych vůbec neřešil.Váhy jsou irelevantní a primárně ti jde o to dobře se cítit a co možná nejlíp vypadat (úměrně věku a možnostem).Aspoň já už to tak beru dlouho a tomu podřizuju i ostatní věci toho se týkající.Vánoce jsem proležel a dva měsíce necvičil a do toho hodně problémů.Pak jsem začal a docela se to rychle rovná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 11, 2013 12:10 pm Předmět: |
|
|
update: dnešní strava při hladovce:
1 kiwi
uvařený celer a kedluben, rozmixovaný + koření - taková krémová polévka:o)
večer asi okurky, možná paprika.
Není to zatím tak hrozné:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 12, 2013 8:29 am Předmět: |
|
|
Den 5/75
hmotnost: 113,1 kg (-1,9kg)
Snídaně: 3 míchaná vejce, malá cibule, 3 ks pečiva celozrn.
svačina: 45 g Scitec 100 % whey protein
oběd: 250 g kuře, 100 g brambory, zelenina
Po tréninku: 45 g hydro
svačina: cottage, celozrn. pečivo
večeře: 45 g 80 % protein
večeře 2: Ehrmnn jogurto tvaroh
Trénink dopíšu. Hmotnost moc neleze dolů, ale pas ano a docela výrazně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 12, 2013 3:49 pm Předmět: |
|
|
trénink:
dřepy 50x5,80x5,90x5, 95x5 ,50x5
výpony v sedě 50x12,60x12, 5x75kgx12
shyby s nadlehčením 5x60x10
benchpress na stroji 5x35x15
rotátory 3x3kgx15
upažování v sedě 5x6x10 - tady jsem chvíli cítil rameno
upažování v předklonu 3x3x10
tric. stah. lana 20x15,22,5x12,25x10,27,5x10,20x15
bic. zhyb s mč opřený naopak o scottovku - maximální fixace loktů 8x15,4x10x10
Dnes mám pořád rozbité nohy, tj, zlehka.
Cestou do fitka jsem myslel, že to někde zalomím,jak málo mám energie, ale po první sérii bylo vše pryč a docela příjemný trénink.
Ještě v neděli dám tento all in one trénink - tj. tento týden každá partie 4x...na začátek myslím až až:o)
Pořád čekám, až se mi nebudou při chůzi podlamovat nohy a v ten okamžik se rozběhnu a zařadím běh k fitku. Pak ta váha půjde ochotněji než teď.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 12, 2013 8:25 pm Předmět: |
|
|
Dnes ke stravě musím započítat pár lentilek. Jsem s dcerkou doma sám a trvala na tom, že je musím sníst  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so duben 13, 2013 7:07 am Předmět: |
|
|
Den 6/75
Jedeme na jih Moravy,takže nebudu mít asi připojení.
Sepíšu tedy poznatky tohoto týdne.
Odcvičil jsem celé tělo 3x, v neděli to bude počtvrté. Není to kdovíjaký hardcore, ale přesně to co potřebuji a mohu cvičit.
Je sice extrémně brzy, ale pro reichenberka a další mé příznivce:
hmotnost: 112,6 kg (-2,4 kg) ...do zítřka to deko půjde - to je jistota.
orientačně pár rozměrů: Hrudník 120 cm (+1cm)
Biceps: 41 cm (+1 cm)
lýtka: 40,5 cm (+ 0,5 cm)
pas: 101 cm (- 4 cm) !
Dřep 95x5...to je sice trochu ostuda, ale po velmi dlouhé pauze se není čemu divit. Půjde to nahoru.
Za mě spokojenost. Pořád neběhám. Od příštího týdne bych ale chtěl. V plánu je shodit rychle většinu z 15 kg a pak to zpomalit a doshazovat to v klidu tempem 1 kg / týden.
Jídelníček:
Snídaně: 3 vejce, cibulka, sýr, celozrnný toast, 2 dl pomerančový džus
svačina: 45 g 100 % whey protein
oběd: 200 g rizoto, zelenina
svačina: cottage
večeře: ještě nevím - co bude doma, pár ks ovoce, zeleniny, sýr, šunka..?
dnes volno, trénink v neděli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne duben 14, 2013 9:15 pm Předmět: |
|
|
Den 7/75
hmotnost:? dnes mimo domov - nevážil jsem se
Trénink:
rotátory 3 sériex3 kg jednoručky x15opakování
upažování ve stoje - superstriktně 6x12, 5x8kgx12
upažování v předklonu 3x3x12
benchpress na stroji 35x15, 6x40x15
rozpažky v leže 3x 4kgx10 (rehab. bolí to jako čert)
tric. stah. lana 20x20,20x20,25x15,25x15,30x8,30x8
bic. zhyb s jednoručkami opřený zády o scotovku 6x 10 kg jednoručky x 12 opakování
Na zítřek zůstávají nohy, záda, lýtka a břicho
Asi to nechám nějak rozdělené na poloviny. Potřebuji přidat vyšší počet sérií na sval, když nemohu zvyšovat příliš zátěž. Tedy kromě nohou, kde pojedu asi něco ve stylu 5x5.
Přes sobotu jsem jedl prakticky normálně, dnes se mi zdá, že nabírám svaly, to bude ale spíš glykogen - nejsem tak plochý. Od odpoledne zase dietka do pátku. Cílem je 111,5 kg, což by mělo být zvládnutelné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 15, 2013 8:25 am Předmět: |
|
|
Den 8/75
hmotnost po sobotním "carb upu":o) 112,7 kg , což je super! Ve středu bych mohl být pod 112 kg. V sobotu slavíme narozeniny kamarádky, tj. carb up se bude opakovat. Co na tom, když to vše funguje tak jak má:o) I tak bych měl mít v neděli 111,5 kg.
Dnes se cítím super! Mám hodně energie po víkendu. Teď zase trochu přitvrdím a ve čtvrtek zkusím zase hladovku.
Jídelníček
Snídaně: 150 g musli (jordans) v 1,5 dl plnotučného mléka ( ať žije dieta:o)
40 g 100 % whey protein scitec
svačina: plátek celozrnného pečiva, cottage
oběd: 200 g kuře, brambory, zelenina
Po tréninku: 40 g hydro
100 g rýže, 200 g kuřecího masa
večeře: ehrmann jogurto tvaroh
trénink: dnes nohy,záda, břicho - doplním
ráno 4 km běh:chůze tak půl na půl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|