|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Chuckis
|
Zaslal: pá duben 12, 2013 2:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: pá duben 12, 2013 2:07 pm Předmět: |
|
|
pro zajimavost sem se podival na ten jumbo, protoze to znam akorat jako nazev pro gainer  no nelibi se mi, ze tam cpou kreatin atd., prece jenom ma jit o multak a tohle tam imho nema co delat.. no a v porovnani s armor-v je o hromadu prospesnejch latek ochuzenej, jasna volba _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: so duben 13, 2013 4:41 pm Předmět: |
|
|
Čus, poslední dobou mě trápí při tréninku lokty, myslíte že kloubovka by něco vyřešila? Případně nějaká doporučení na značku? Viděl sem tu ty bobule pro koně, ale do toho se mi moc nechce :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so duben 13, 2013 5:23 pm Předmět: |
|
|
nejenom z vlastni zkusenosti - pomoct muze, ale spis jenom docasne, lepsi je resit pricinu, proc k bolesti dochazi (pripadne vhodne kompenzovat)
kdybych mel neco doporucit tak v nasledujicm poradi (a kone teda vynecham)):
1) nechat si "sestavit" vlastni smes
2) v pomeru cena/slozeni vychazi skvele MVP Flex prasek, ale momentalne asi nesezenes
3) Animal Flex
4) Colafit (me v minulosti pomohl taky prave s loktama) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne duben 14, 2013 9:42 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | nejenom z vlastni zkusenosti - pomoct muze, ale spis jenom docasne, lepsi je resit pricinu, proc k bolesti dochazi (pripadne vhodne kompenzovat)
kdybych mel neco doporucit tak v nasledujicm poradi (a kone teda vynecham)):
1) nechat si "sestavit" vlastni smes
2) v pomeru cena/slozeni vychazi skvele MVP Flex prasek, ale momentalne asi nesezenes
3) Animal Flex
4) Colafit (me v minulosti pomohl taky prave s loktama) |
Díky Lustříku uvažuju nadtím colafitem, užívá ho právě od mladé táta, a velice si ho chválí. Jinak příčina je asi jasná, těžké benche, ale teď se to ozývá u většiny tlakových cviků, tak nevím jak to kompenzovat, lokty rozcvičuju vždycky poctivě, ale moc to nepomáhá :-X
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne duben 14, 2013 3:27 pm Předmět: |
|
|
Oddo: prijed do Prahy, nezapomen si penezenku a nejak to poresime  nejlepsi by bylo na cas vsechny cviky, kde to neprijemne cejtis vynechat (i za cenu uplnyho vynechani tlakovejch cviku, mozna zkusit zaradit max. nejaky "staticky", ale takhle pres net tezko neco vic resit..) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: po duben 15, 2013 7:07 pm Předmět: |
|
|
| DevillHP napsal: | Otec je veterinář a má taky problémy s koleny, oba bereme ten Alavis a funguje perfektně. Hlavní přednost vidím v tom, že to nebude fungovat na placebo efektu. |
Máte někdo nějakej tip jak ten Alavis konzumovat? Ono je to dost hnusné.
Zatím si to dávám do vody, ale vylepšení by tomu pomohlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: po duben 22, 2013 1:08 pm Předmět: |
|
|
[quote="Luster"]nejenom z vlastni zkusenosti - pomoct muze, ale spis jenom docasne, lepsi je resit pricinu, proc k bolesti dochazi (pripadne vhodne kompenzovat)
Jak si to přebrat? Mě lupe od kolen po čelist snad všechno.Já doufám,že mi to pomůže.Hlavně u hrazdy jsem míval problém kdy při zátěži mi luplo v rameni,bylo to bolestivé a ruka jakoby povolila na moment.Ale jak říkám,lupe všechno takže počítám,že mi něco chybí a když to dodám tak se to zlepší....
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po duben 22, 2013 3:08 pm Předmět: |
|
|
treba mas nedostatek tuku ve strave, takze zkusil bych pridat tuk a k tomu poridil nejakou dobrou kl. vyzivu, kdyz budou problemy pokracovat, tak resit s odbornikem.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: po duben 22, 2013 4:08 pm Předmět: |
|
|
No nevím jestli to bude tukem.Momentálně moje strava vypadá (a vypadala) tak,že je složená z kuřecích stehen (z toho zůstanou jen zbytky kostí které nepokoušu),steaky,kachny...prostě nejím si špatně, teda co se tuků týče  .Takže doufám,že ten Alavis + Gela 900 Capsules mi zabere. Tenhle problém už pozoruju už dlouho,ale nikdy mi to nepřekáželo až před 3 léty kdy jsem cvičil na kondici mi to začlo vadit,hlavně to přeskakování v rameni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: út duben 23, 2013 8:57 am Předmět: |
|
|
| smik napsal: | | DevillHP napsal: | Otec je veterinář a má taky problémy s koleny, oba bereme ten Alavis a funguje perfektně. Hlavní přednost vidím v tom, že to nebude fungovat na placebo efektu. |
Máte někdo nějakej tip jak ten Alavis konzumovat? Ono je to dost hnusné.
Zatím si to dávám do vody, ale vylepšení by tomu pomohlo. |
Nevim jak ty, ale ja to delam tim nejjednodussim zpusobem. otevru pusu, druhou rukou chytnu nos a vysypu obsah Alavisu primo do pusy. Pote vemu vodu a zapiju. Jeste jednou zapiju a jako si tou vodou vyplachnu pusu dokud necitim, ze uz tam nemam zadnej naznak prasku. Pote pustim nos a hle, bez jedineho hnusneho pocitu a kombinace primo do tlamy (jak se piste na etikete) :) Ono kdyz si totiz, zadrzsis nos, tak prestanes vnimat vetsinu chuti. Alespon u me to tak funguje. Jinak jsem nic lepsiho nez Alavis zatim nenasel.
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: út duben 23, 2013 10:20 am Předmět: |
|
|
To Spashett: Tak pojal si to vyloženě po koňsku  .
Já to zatím piju, taky se zacpaným nosem. Se hecnu a vyzkouším tvou metodu
Co se týče pocitů z účinku tak mi to taky přijde dobré.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 23, 2013 10:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: út duben 23, 2013 12:52 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
vy jde hovadaci :-D
proc si to nekoupite v tabletach?
ja mam Horse Chondro |
Ten prášek mi přišel lepší v poměru cena / výkon. Navíc jsme přece tvrďáci ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: út duben 23, 2013 2:51 pm Předmět: |
|
|
Čéče kucí, nedal by se ten Armor brát i v menších dávkách ? Už teď beru jenom 5tablet denně a stejně mám krásnýho kanára :D I když vypiju tři litry vody..
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|