Opatrně se slovem nádherná,protože nádherné věci by se mohly urazit
No tak se hned neurážej .
Já ne,moje nádhernost je nezpochybnitelná,ale jsou i tací Některé dámy jsou i přes větší svalíky fakt půvabné,ale zrovna tato paní asi nebyla prototypem krasavice nikdy.Tím nechci říct,že by nebyla hezká,či co,ale prostě není nic extra.Sice bych jí měl doma radši než tebe,ale to není výhra,protože před tebou je i moje švagrová a přejetá myš
Opatrně se slovem nádherná,protože nádherné věci by se mohly urazit
No tak se hned neurážej .
Já ne,moje nádhernost je nezpochybnitelná,ale jsou i tací Některé dámy jsou i přes větší svalíky fakt půvabné,ale zrovna tato paní asi nebyla prototypem krasavice nikdy.Tím nechci říct,že by nebyla hezká,či co,ale prostě není nic extra.Sice bych jí měl doma radši než tebe,ale to není výhra,protože před tebou je i moje švagrová a přejetá myš
Nabízí se otázka,proč sem vůbec v nějakém pořadníku lidí a zvřat, které bys chtěl doma, trošku mi to nahání hrůzu . Ještě, že su až za tou myší .
a propo mně se líbí, ale je pravda že na videích vypadá daleko líp než na fotkách, třeba tu
Pavlíku,nevypadá.Nemá vůbec prsa (slovy absolutně žádná psra) a prostě není moc pěkná.Má hranatý obličel a ostré rysy.Ta druhá je určitě o dvě třídy hezčí.
Pavlíku,nevypadá.Nemá vůbec prsa (slovy absolutně žádná psra) a prostě není moc pěkná.Má hranatý obličel a ostré rysy.Ta druhá je určitě o dvě třídy hezčí.
Vidíš a ta druhá se mi zrovna moc teda nelíbí. Navíc má strašnej hlas .
Já bych nechtěl ani jednu,ale z nich dvou divotvorů je tamta lepší.Něco jako vybrat si mezi direktem a hákem
Já bych nechtěl ani jednu,ale z nich dvou divotvorů je tamta lepší.Něco jako vybrat si mezi direktem a hákem
Jnerez:Já nepřeháním.prostě pod pojmem pěkná žena si představuju já a se mnou většina chlapů něco jiného než co sem postuješ Prý Katka Kyptová jak ztrácí svaly vypadá ženštěji a sluší jí to
Naposledy upravil Bara dne st duben 10, 2013 7:06 am, celkově upraveno 1 krát
Zajímal by mě 3D scan jnerezova mozku, protože tam bude něco hodně přehozený :D
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru