|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Snox
|
Zaslal: út duben 16, 2013 12:52 pm Předmět: Darovanie krvnej plazmy |
|
|
Zdravim,
Pravidlene (2x mesiac) chodím darovať krvnú plazmu. V poslednej dobe som vyvalil celkom slušnú čiastku za doplnky výživy a bol by som nerád ak by to bolo zbytočné (gainer, kreatín, protin..). Ako som tak čítal tak krvná plazma sa skladá hlavne z aminačov, kreatín atď.
Moja otázka je či moje darcovstvo a posilnovanie nie je trošku kontraproduktívne? Stačí si po odbere dať dobrý kokteil a živiny sa nahradia, alebo pojdem do katabolizmu?
Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: út duben 16, 2013 1:41 pm Předmět: |
|
|
ked si tak citam tvoj prispevok, ta slusna ciastka za doplnky bola zbytocne vyhodena tak ci tak  katabolizmu sa vobec neboj _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Snox
|
Zaslal: út duben 16, 2013 2:46 pm Předmět: |
|
|
Preco myslis, ze zbytocne  ? OK, tak ked to nema ziadny skodlivy vplyv mozem v darcovstve pokracovat  Diky za odpoved
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: út duben 16, 2013 4:40 pm Předmět: |
|
|
To mě přesně zajímá také. Zda darování neovlivňuje výkonnost, nezatěžuje nadměrně organismus či pozastavuje růst či ovlivňuje imunitu. Děkuji za odpovědi.
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: út duben 16, 2013 5:06 pm Předmět: |
|
|
nevim jak po plazme, ale mesic a pul cca po darovani kostni drene jsem si dala osobaky na zavodech, a jsem uplne zdrava :) takze plazmy bych se nebala. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
tomdan
|
Zaslal: út duben 16, 2013 6:15 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | | To mě přesně zajímá také. Zda darování neovlivňuje výkonnost, nezatěžuje nadměrně organismus či pozastavuje růst či ovlivňuje imunitu. Děkuji za odpovědi. |
hledal jsem něco na netu a mimojiné jsem našel toto
,,If you're a healthy athlete, you should be able to recover fully after plasma donations within eight weeks, although you may lose some of your ability to train over the next few days due to low energy levels. Donating plasma can also reduce competitive performance for up to four weeks, depending upon whether you also donate red blood cells, because it takes that long for blood hemoglobin levels to return to normal. About 12 percent of donors develop lowered levels of antibodies, which may make you more prone to getting an infection."
zdroj ( livestrong.com)
|
|
| nahoru |
|
 |
Snox
|
Zaslal: st duben 17, 2013 6:37 am Předmět: |
|
|
Co citam, tak by to malo byt v pohode. Dik za odpovede
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|