|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CrazyLom

|
Zaslal: st duben 17, 2013 1:47 pm Předmět: Rameno ze hry, co teď? |
|
|
Před pár měsíci jsem si lehce poškodil rameno. I když při tréninku nijak nebolelo, postupně se s vlezlou vytrvalostí začalo ozývat víc a víc, až jsem dospěl do fáze, že mě bolí prakticky furt. 9. května jdu k doktorovi, ale protože bych se rád mezitím neuchlastal, potřeboval bych nějakou náhradní aktivitu místo posilky a bojovejch. Takže na co bych se vás rád zeptal:
a)je rozumný běhat/jezdit na kole, když to mám takto, tedy když mě rameno sice trochu, ale prakticky pořád bolí?
b)jakou náhradní aktivitu by šlo zařadit? trénink spodku v posilce je ok? případně něco jiného? nevím, asi nemám kreativitu, ale prostě mě nic nenapadá... _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 17, 2013 1:51 pm Předmět: Re: Rameno ze hry, co teď? |
|
|
| CrazyLom napsal: | Před pár měsíci jsem si lehce poškodil rameno. I když při tréninku nijak nebolelo, postupně se s vlezlou vytrvalostí začalo ozývat víc a víc, až jsem dospěl do fáze, že mě bolí prakticky furt. 9. května jdu k doktorovi, ale protože bych se rád mezitím neuchlastal, potřeboval bych nějakou náhradní aktivitu místo posilky a bojovejch. Takže na co bych se vás rád zeptal:
a)je rozumný běhat/jezdit na kole, když to mám takto, tedy když mě rameno sice trochu, ale prakticky pořád bolí?
b)jakou náhradní aktivitu by šlo zařadit? trénink spodku v posilce je ok? případně něco jiného? nevím, asi nemám kreativitu, ale prostě mě nic nenapadá... |
A- pokud boli tam na to kasli, razy by to mohly zhorsovat
B- pokud dokazes vyblokovat rameno, tak cvic
takovy legpress (pokud ti ho nekdo nalozi) predkopy, zakopy, lytka, proc ne, a klidne i bricho
zatim bych se ridil tim, ze bych nedelal nic pri cem to (moc, nadprumerne) boli _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|