| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Petey

|
Zaslal: pá duben 19, 2013 11:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá duben 19, 2013 11:05 am Předmět: |
|
|
Tie co ma na nohach on su za 15000 Kc  Holt, za krasu sa plati. Do 2ky asi len nejake fake u vietnamcov _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá duben 19, 2013 11:38 am Předmět: |
|
|
ked ide len o ten styl,tak su to klasicke hi-top sneakers,to robi asi kazdy vyrobca  Ked das do googlu hi top sneakers, najde ti to milion vysledkov _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá duben 19, 2013 11:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá duben 19, 2013 12:01 pm Předmět: |
|
|
Kdyz uz je tu vlakno o botach, nemate nekdo napad jak poradne vyprat bezecky boty?
Asi tak 2 roky jsem v nich behal, a pak do ted asi 4 roky posilka a eliptical, celou dobu se nijak nepraly nebo necistily. Puvodne byli bile a nesmrdeli jak orangutan v riji)
Zeby normal do pracky ? Ale uschli by po tom, a pokud ano tak driv jak za nekolik dni ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 19, 2013 1:12 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Kdyz uz je tu vlakno o botach, nemate nekdo napad jak poradne vyprat bezecky boty?
Asi tak 2 roky jsem v nich behal, a pak do ted asi 4 roky posilka a eliptical, celou dobu se nijak nepraly nebo necistily. Puvodne byli bile a nesmrdeli jak orangutan v riji)
Zeby normal do pracky ? Ale uschli by po tom, a pokud ano tak driv jak za nekolik dni ? |
Do pračky a pak do sušičky.
Případně pračka a topení.
Přinejhorším vycpat novinami.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: pá duben 19, 2013 2:59 pm Předmět: |
|
|
Ty ceny tam vypadají hodně slušně. Máš nějaký zkušenosti s objednáváním z Anglie?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá duben 19, 2013 4:06 pm Předmět: |
|
|
do tyzdna je to tu, ale tu v Bratislave maju aj dva normalne obchody a ceny rovnake _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: pá duben 19, 2013 5:18 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | do tyzdna je to tu, ale tu v Bratislave maju aj dva normalne obchody a ceny rovnake |
Jako kamenný obchody? Já totiž strašně nerad kupuju boty a kalhoty online a radši si je vyzkouším.
Kdyžtak mi prosím napiš sem nebo PM jména obchodů, třeba bude něco obdobnýho i u nás.
Edit.: A cenu cla a dalších poplatků nemáš přehled?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá duben 19, 2013 7:19 pm Předmět: |
|
|
priamo ten eshop ma v Bratislave dva kamenne obchody  poplatky a cla ziadne,plati sa iba postovne 25 eur,cize je lepsie objednat viac veci naraz
edit: maju dva kamenne obchody aj u vas - Praha a Karlovy Vary _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
E.Leclerc

|
Zaslal: so duben 20, 2013 6:53 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Kdyz uz je tu vlakno o botach, nemate nekdo napad jak poradne vyprat bezecky boty?
Zeby normal do pracky ? Ale uschli by po tom, a pokud ano tak driv jak za nekolik dni ? |
Po vyprání je ten smrad za chvilku ještě horší.
Mě se docela osvědčil eliminátor pachů.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |