vajecny protein

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vajecny protein  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> vajecny protein
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spek-oun

PříspěvekZaslal: so duben 20, 2013 8:19 am    Předmět: vajecny protein Odpovědět s citátem

zdravím, koupil jsem si vajecny protein, s tím že jsem se docetl že je nejlepší, s tím bych souhlasil protože bilky z vajíček jsou skvělý pro náš očekávaný nárůst svalove hmoty a bez nežádoucího tuku a teď k problému, nejprve jestli někdo nemá tip jak to normálně rozmichat (jedna dávka 25g se nedá rozmichat najednou,musím to míchat na 2x protože to pěni jako kdyby v tom byl jar), 2. problém vždy když to vypiju tak mi je z té chutě špatně a bolí mě tak 10 min břicho do doby než si mužů říhnout,tak nemáte někdo nakou radu či fígl na zlepšení k míchání,trávení a chuti.. dík, sportu zdar[/quote][/i]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so duben 20, 2013 8:29 am    Předmět: Re: vajecny protein Odpovědět s citátem

spek-oun napsal:
zdravím, koupil jsem si vajecny protein, s tím že jsem se docetl že je nejlepší, s tím bych souhlasil protože bilky z vajíček jsou skvělý pro náš očekávaný nárůst svalove hmoty a bez nežádoucího tuku a teď k problému, nejprve jestli někdo nemá tip jak to normálně rozmichat (jedna dávka 25g se nedá rozmichat najednou,musím to míchat na 2x protože to pěni jako kdyby v tom byl jar), 2. problém vždy když to vypiju tak mi je z té chutě špatně a bolí mě tak 10 min břicho do doby než si mužů říhnout,tak nemáte někdo nakou radu či fígl na zlepšení k míchání,trávení a chuti.. dík, sportu zdar
[/i][/quote]

koupil sis vajecny protein nebo suseny bilek?
mel jsme suseny bilek a krome zaludecnich problemu mi nic moc nedal
jako prisadu doporucuju kakao
ale je super s tim varit, treba protejnove placky, jenom pridas trosku vody a kasi nalijes na teflonovou panev
ochutis dle preferenci
spek-oun

PříspěvekZaslal: so duben 20, 2013 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak je to suseny bilek, tohhohle jsem si fakt nevsiml:/ ,ale tak asi to vyuziju na to vareni a budu si delat k veceri placky... dik za odpoved a rady
blikk

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2013 3:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už mluvíme o bílcích.... asi jako většina používám jak celý vajca, tak bílky, a proto bych se chtěl zeptat, co děláte se žloutkama, který zbydou? Je mi docela líto to vyhazovat, ale zas nevím co s tim... většinou třeba dělám omeletu z 6, z toho 2 celý a 4 bílky, zas nechci jíst tolik vajec no
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2013 5:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

blikk napsal:
Když už mluvíme o bílcích.... asi jako většina používám jak celý vajca, tak bílky, a proto bych se chtěl zeptat, co děláte se žloutkama, který zbydou? Je mi docela líto to vyhazovat, ale zas nevím co s tim... většinou třeba dělám omeletu z 6, z toho 2 celý a 4 bílky, zas nechci jíst tolik vajec no

dobre je to do buchet a podobne
nebo treba jenom tak s cukrem
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2013 5:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

blikk napsal:

Můžeš tím zahustit a trochu vylepšit chuť různých kaší (nejlépe rýžové, ale klidně i ovesné). Stačí rozšlehat žloutek s trochou cukru do pěny a přidat to na posledních 5 minut vaření.

Rychle na stránku:

Přejdi na: