|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 6:08 pm Předmět: |
|
|
Tyhle tyčky nemají s těmi sportovními moc společného.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
katzenka

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 6:09 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | katzenka napsal: | | tak u me tedy DM vede na plne care :o) kazda prichut tam ma neco do sebe:) |
amen sestro
|
ja vedela, ze to ocenis
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne duben 21, 2013 6:33 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Tyhle tyčky nemají s těmi sportovními moc společného. |
Které s kterýma?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 6:51 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Tyhle tyčky nemají s těmi sportovními moc společného. |
proc ne?
kde je zakopany pes? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 6:54 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Bara napsal: | | Tyhle tyčky nemají s těmi sportovními moc společného. |
proc ne?
kde je zakopany pes? |
jsou vyráběny za jiným účelem a tím i poměr živin či kvalita složení je jiná.protein tyčka se to jmenuje jen kvůli označení,ale je to pro běžnou populaci
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne duben 21, 2013 7:13 pm Předmět: |
|
|
Ať je to jaká chce tyčinka, proteinová bych tomu neříkal ani v jednom případě (i když pořád netuším s čím to tu srovnáváte), protože poměr sacharidů a proteinů ve mně evokuje gainer
P.S. Nemyslím, že existuje nějaká norma ukládající poměr živin vzhledem k názvu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Ať je to jaká chce tyčinka, proteinová bych tomu neříkal ani v jednom případě (i když pořád netuším s čím to tu srovnáváte), protože poměr sacharidů a proteinů ve mně evokuje gainer
P.S. Nemyslím, že existuje nějaká norma ukládající poměr živin vzhledem k názvu :) |
P.S. myslíš blbě v německu musí výrobce označit názvem sport vše co má upravené živiny podle vyhlášky a protein u všech výrobků s vyšším než tradičním obsahem proteinu.A tohle je německá firma a německé produkty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 7:22 pm Předmět: |
|
|
BANÁNOVÁ TYČINKA V HOŘKÉ ČOKOLÁDĚ
Složení: mléčná bílkovina, glukózový sirup, fruktózový sirup, čokoládová poleva (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor soja lecitin, aroma), rostlinný tuk, kolagenový hydrolyzát, banánový prášek, sůl, vitamín C, aroma, vitamín E, vitamíny B6 B1 B2
Nutriční hodnoty na 1 tyčinku (45g)
Energie: 739kJ/176kcal
Tuky: 5,1g
Sacharidy: 20g (cukry: 12g)
Bílkoviny: 12g
SUŠENKOVÁ TYČINKA V MLÉČNÉ ČOKOLÁDĚ
Složení: mléčná bílkovina, fruktózový sirup, glukózový sirup, mléčná čokoláda (cukr, mléčný prášek, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor soja lecitin, aroma), hydrolyzát kolagenu, sójový proteinový izolát, zvlhčovadlo glycerín, rostlinný tuk, tmavé kousky sušenky (pšeničná mouka, cukr, rostlinný tuk, kakaový prášek, glukózový sirup, odtučněné mléko v prášku, ječmený sirup, sladový vátažek, jedlá soda, kyselina vinná, sůl, aroma), vitamíny C, E, B1, B2, B6
Nutriční hodnoty na 1 tyčinku (45g)
Energie: 753kJ/179kcal
Tuky: 4,7g
Sacharidy: 21g (cukry: 13g)
Bílkoviny: 14g _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne duben 21, 2013 7:30 pm Předmět: |
|
|
Bara: Jo aha, já měl pořád v hlavě jen ČR (a koukal přitom na němčinu). Každopádně tyhle tyčinky mají obsah proteinů je 32%, což mi přijde dost (to co najdu tady v eshopu má 31-42). ALE v českém popisu je fitness tyčinka. Tak jsem z toho jelen. Je u nás nějaké povinné označení nebo ne? Fitness obsahuje něco jiného než proteinová?
Peter: že se ti s tím chtělo opisovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Bara: Jo aha, já měl pořád v hlavě jen ČR (a koukal přitom na němčinu). Každopádně tyhle tyčinky mají obsah proteinů je 32%, což mi přijde dost (to co najdu tady v eshopu má 31-42). ALE v českém popisu je fitness tyčinka. Tak jsem z toho jelen. Je u nás nějaké povinné označení nebo ne?
Peter: že se ti s tím chtělo opisovat |
U nás je to volnější a co není hlášeno jako spec doplněk výživy,tak nemusí.32 procent je už dost,ale složením jsou spíš pro volnější příjem a fakt pro svaly bych radši doporučil speciál proteinky od výrobců renomovaných fit firem.Ale určitě jako mňamka jsou dobrý a DM je dnes všude Fitness a podobné v označení jsou většinou trik marketingu,protože lidi i ženský kupují vše light,fitness,life style atd.. ve snaze dostat se ze sraček do kterých lezou špatným životním stylem.Dokonce věří,že je to srovná
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
katzenka

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Octopuss napsal: |
Peter: že se ti s tím chtělo opisovat |
ale houby
vykradl jsem pana Googla |
by to psal jeste pristi tyden
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne duben 21, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 8:36 pm Předmět: |
|
|
Nejlepsi chutove je Oh Yeah :D no zatim jsem jich moc nezkusil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|